UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Når kommer innlegget om utdanningen din ut?
Det kommer snart! Jeg tenker at jeg publiserer det når jeg har fått ett endelig svar, så gir jeg dere mest mulig riktig informasjon om situasjonen min fra høsten av. Når jeg får svar tar vell alt fra 1-3 uker, men satser på at det kommer snart. 

Dine topp 3 fimer/serier?
Jeg er veldig glad i dokumentarer eller serier som er basert på ekte historier. Jeg så akkurat ferdig “Dirty John”, men jeg foretrekker dokumentaren istedenfor serien der. Den ser jeg på Netflix. Ellers likte jeg “mommy dead and dearest” som også er basert på en sann historie, men der var dokumentaren også 100% bedre, mener nå jeg. Akkurat nå ser jeg på “The Jinx” som går på HBO, den virker veldig spennende og bra! Har ikke sett så mye enda, men kan oppdatere dere etterhvert. Det er såklart også en ekte historie. Haha!

Hvis du kunne fått hvem som helst sin stil, hvem hadde du valgt?
Matilda Djerf eller Lovisa Barkman, uten tvil. Jeg syns svenskene er såå flinke til å kle seg trendy og fine, misforstå meg rett, de norske influencerene er flinke de også, bare litt kjedelige når man sammenligner. 

Hvem tar bildene av deg?
Det er som regel kjæresten min som tar bildene, men nå har jeg endelig fått meg kontroll til kameraet så det blir enklere å ta portretter selv. Ellers så spør jeg de jeg er med, lillesøsteren min har også vært min “fotograf” i mange år. 

Hvordan vil du beskrive deg som person?
Veldig rolig og chill, egentlig. Gjør ikke alt for mye ut av meg, men elsker å skravle. Jeg kan ofte sitte litt i min egen verden fordi jeg er flink til å koble av, eller konsentrere meg om det jeg gjør, så det kan kanskje virke som at jeg er litt “borte” til tider. Jeg er også flink til å sette meg mål og jobbe mot de, men kan også føle at ingenting fungerer for meg – som til tider kan dra meg ganske langt ned. Så for å oppsummere er jeg i bunn og grunn en veldig balansert person som er rolig, men har perioder hvor jeg kan være “mye” og perioder hvor jeg er helt usosial og elsker det. 

Hvilken rase er katten deres? Så nydelig!
Jaa er hun ikke skjønn?♥ Hun er blanding av Chinchilla perser og skipskatt. 

Har du billappen?
Jepp! Tok også scooter lappen når jeg var 17 år, noe som var en utrolig teit alder å ta den på siden det bare var en sesong jeg hadde den før jeg tok billappen. Elsker å kjøre rundt og være på roadtrips, så evig takknemlig for at jeg bare ble ferdig med å ta den når jeg fylte 18!

Vil du beholde etternavnet ditt når du gifter deg?
Ja, jeg vil beholde “Lie”, men mellomnavnet mitt kommer jeg nok til å ta vekk. Det bruker jeg så og si aldri uansett. 

Hva jobber du og kjæresten din med?
Jeg er student (økonomi) og jobber i bank. Kjæresten min er elektriker og elkraft-ingeniør og jobber som salgsingeniør! 

Hva er dine planer i sommer?
Jobbe, jobbe og jobbe. Haha! Vi skal prøve å få tatt noen turer med vanen vår, men ellers har vi ingen ferieplaner før i august. Skulle ønske vi hadde reist en uke til enten Hellas, Spania eller Kroatia nå i Juni, men vi får heller ta det igjen. 

Noe mer du lurer på? Still gjerne spørsmål i kommentarfeltet så svarer jeg til neste uke.

FACEBOOK – INSTAGRAM – SNAPCHAT CARINALIEE – BLOGLOVIN 
1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg