FERIEN MIN GJENNOM MOBILEN

Heii dere. Fra torsdag-mandag hadde jeg en liten mini-ferie sammen med kjæresten hvor vi fikk vært i Danmark, Porsgrunn og Seljord. Det ble en litt intensiv ferie hvor det var mye som skulle gjøres på relativt kort tid, men vi koste oss veldig og det var så stas å se familien min igjen ♥ Vanligvis legger jeg ut bilder kun fra kameraet mitt, men tenkte det var litt gøy å se bilder som blir tatt med mobilen også. Er jo ikke bestandig jeg drar det store kameraet rundt, så da får dere jo også se litt mer av dagene mine. Hvis dere vil følge enda mer med, så er jeg veldig aktiv på Instagram – Carinalie heter jeg der ♥

Torsdag kveld startet med en tur til Danmark med kjæresten. Vi fikk gratis billetter til ferjen og bestemte oss for å ta en tur, noe vi ikke angrer på. Det var både morsomt og underholdende! I tillegg fikk vi handlet inn litt mat og fylt opp fryseren. Showet var faktisk skikkelig bra, og jeg fikk frysninger av hvor flinke de var til å synge. 

Lørdag var det Porsgrunn som stod på kalenderen og vi kjørte ned på formiddagen. Nala er veldig rolig og snill i bilen, men hun liker ikke alltid buret sitt like godt. Noen som har prøvd belter for dyr i bil? Vi har veldig lyst til å teste det ut siden hun skal være med rundt i Norge i sommer. På bilde til høyre ser dere en liten del av vanen vår med vegger, vi er såklart ikke ferdig enda, men tenkte det var gøy for dere å se prosessen.

Søndag var vi innom butikken til stefaren min, han driver Grenland kjøkken og bad. De har nettopp åpnet en splitter ny butikk i Porsgrunn sentrum som er så lekker! Vi drømte oss bort i fancy kjøkkenløsninger og lekre baderomsinnredninger. De leverer i store deler av Norge, så bare søk dem opp på Facebook hvis dere vil se flere bilder <3

Måtte bare få med dette fine badet, får så lyst til å pusse opp alle rommene her når jeg ser fine innredninger som dette. Bilde til høyre er fra mandag hvor jeg så for meg at dagen skulle bestå av flott vær, men jeg var ute i 5 minutter før det kom mørke skyer.. Så sommeren er ikke her helt enda dessverre. Jeg ble liggende ute litt med to ullpledd over meg. Haha! 

FACEBOOK – INSTAGRAM – SNAPCHAT CARINALIEE – BLOGLOVIN 
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg