CARINA LIE

UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 13.03.2017, 16:11
 • Kategori: Uken som gikk

 • topp fra GinaTricot

  UKENS TANKE 

  At jeg virkelig ikke føler meg voksen enda. Det er så skummelt å tenke på alle pengene jeg har spart opp i mange år skal plutselig bli brukt til egenkapital til vår første leilighet. Det har gått så fort at jeg blir litt skremt, føler meg ikke som en 21 åring allerede liksom, men heller ikke som jeg er en unge enda heller. Det er egentlig litt forvirrende, men jeg gleder meg vanvittig mye til alt som skjer fremover. Mye spennende skjer når man blir eldre, det må jeg jo bare si! 

  UKENS HØYDEPUNKT

  Og være på min første visning. Haha det høres sikkert ut som ett teit høydepunkt, men jeg har alltid sett for meg være på min første visning eller reise rundt på flere visninger for å finne noe som er perfekt. Vi hadde det så gøy med å kikke igjennom hvordan andre bygninger og rom var, det var virkelig spennende og man får masse inspirasjon! Jeg gleder meg virkelig til vi finner noe som vi føler at vi bare må ha og kan kjøpe det. Det blir den beste dagen noen gang og endelig få bekreftelse på at vi har kjøpt vårt eget!

  UKENS CRAVING

  Åherregud den hjemmelagde isen til mamma i går var helt nydelig og jeg tror rett og slett jeg må dele oppskriften videre med dere også! Virkelig en craving, er du ikke så glad i is kommer du uansett til å elske denne. For fysøren hvor god! Kan virkelig ikke få sagt det nok. Namnam!!

  UKENS SERIE/FILM

  Har ikke sett en annen film enn "The other guys" som vi så på før leggetid i går, ellers har det kun gått i TVD hele uken. Blir flau over hvor avghengig jeg er. Ellers kan jeg fortsatt anbefale dere å se How to get away with murder, vi har startet på sesong 3 nå og det blir bare mer og mer spennende. 

  UKENS IRRITASJON

  Hm, her må jeg virkelig tenke meg om. Tror ikke jeg har hatt noen irritasjonsmomenter denne uken, sånn virkelig. Jeg har hatt en kjempe fin uke med masse baller i luften og det har vært helt herlig. Fikk til og med masse tid med venninner så jeg er så fornøyd som jeg kan overhodet bli over den forrige uken. 

  UKENS MEST SPILTE SANG

  Hahaha. You're welcome med The Rock har virkelig vært en gjenganger på stereoen i bilen... Ja, det er den sangen fra Moana, og ja den er så sykt bra! Haha, elsker sånne fengende sanger og syns alle burde høre på den og bli like hekta som meg. Disney<3

  AKKURAT NÅ

  Sitter jeg godt plantet i kontorstolen på kontoret og skriver for dere. Jeg har full dag imorgen på jobb og skal jobbe ganske mye både onsdag, torsdag og lørdag også. Så sitter og planlegger litt innlegg for uken så dere ikke tror bloggen blir glemt oppi alle de andre jobbene, hehe. Jeg er snart ferdig på kontoret, så må jeg nok mase hull i huet på noen til å ta litt bilder av meg før solen blir helt borte. Er så overskyet her i dag og da syns jeg lyset på bildene alltid blir litt så som så... Når Henrik og jeg reiser til USA om bare noen mnd så blir det nok masse fine bilder med bra lys♥ Wiho, fine tider i vente! 

 • Publisert: 13.03.2017, 16:11
 • Kategori: Uken som gikk
 • 6 kommentarer
 • hits