CARINA LIE

JEG OPERERTE PUPPENE NÅR JEG VAR 16 ÅR

 • Publisert: 18.03.2017, 22:57
 • Kategori: Thoughts
 • Helt siden jeg begynte å komme i puberteten og puppene begynte å komme frem så har det vært forskjellig størrelse på de. Som en ung jente så tenker man ikke stort over det, det gjorde hvertfall ikke jeg i starten. Det var nok helt normalt, alle hadde det jo sånn. Jo eldre jeg ble jo større forskjell ble det også. Det var så synlig at det jeg ble flau over kroppen min. Jeg hadde veldig vanskelig for å kjøpe bh'er og bikinier på vanlig butikker som Cubus og h&m der alle venninne mine handlet, fordi den ene var så stor i forhold til den andre. Derimot fant jeg opp løsninger for å føle meg bedre. Jeg var 14-15 år og hadde ingen anelse hvorfor den ene var så mye større enn den andre. Jeg kjøpte silikoninnlegg og puttet begge to i den minste i tillegg til å rulle dopapir, to eller tre ruller og puttet det også inn for å prøve og gjøre de like. Ingen så det, men jeg følte så på det selv. Jeg følte meg aldri fin i bikini eller aldri komfortabel i undertøy generelt. De vokste mer og mer. 

  Når jeg var 14, snart 15 år dro jeg til legen etter en lang samtale med foreldrene mine om dette, der ble jeg sittende gråtende og tryglet og ba om å få fikset det. Problemet var at jeg var alt for ung til å kunne operere, de var tross alt ikke ferdig vokst ut og jeg var ikke ferdig med puberteten enda. Kroppen vokste og forandret seg enda og jeg fikk beskjed om å vente til jeg var 21 år gammel. Det var uaktuelt, i tillegg til at jeg kjente klumper i hele brystet som var store. Jeg var så redd. Ingen andre jeg kjente hadde det jo slik? I hvert fall ikke i en så stor grad. Jeg gråt og gråt foran legen, men ingenting kunne bli gjort. Vi gikk derfor videre til en privat lege og fikk samme beskjed. Kroppen var ikke ferdig utviklet og vi måtte vente. Mamma ble mer og mer irritert over at ingen tok dette "seriøst" og vi fikk tak i en annen lege på legekontoret jeg har vært på i alle år. Da dro jeg til en mann, fastlegen min er en kvinne og forstod ikke problemet mitt. Han tok tak i det med en gang og sendte meg avgårde til mammografi. Noen uker senere fikk jeg en sjekk av klumpene og fikk bekreftet at dette kun var hovne melkekjertler. Så lettet jeg var. Ikke vet jeg hva jeg tenkte det var, men jeg tror jeg bare forstod at ting ikke var som det skulle være. Uansett var ikke det en god nok grunn til at den ene var større enn den andre. 


   

  Jeg dro da videre til fastlegen min og tryglet og ba igjen om at jeg kunne få operere fordi det ødela selvtilliten min. Jeg følte meg så stygg, kroppen min var ikke som den skulle være og jeg orket ikke ha det slik i mange år fremover. Hun satt meg opp på en venteliste. Endelig. Jeg var så glad! Månedene gikk en etter en og hadde passert 16 år og gikk i 10.klasse. En sommerdag i Juni satt Karoline, Sandra og jeg på verandaen hos Karoline etter vi hadde hatt eksamen og vi kom inn på temaet. Hvorfor hadde ingen tatt kontakt enda? Jeg tenkte derfor det var en god idé og ringe inn for å høre hvordan det lå an. Dette var på en mandag og de hadde ledig allerede på onsdag. To dager til operasjon. Du kan nok ikke klare og tenke deg hvor lykkelig jeg var i akkurat det øyeblikket når jeg fikk en endelig dag å forholde meg til, endelig skulle jeg bli fornøyd med kroppen min. 

  Dagene gikk kjempe fort og jeg var så klar for å få det gjort. Jeg ble lagt inn tidlig på morgen, så jeg kjørte scooteren min opp til sykehuset sammen med Sandra, fikk til og med ett fantastisk flott armbånd og beskjed om å ikke spise og drikke noe på 24 timer om jeg ikke husker helt feil. Vi satt i kantinen og pratet lenge før hun måtte dra og jeg skulle gjøre meg klar. Rommet jeg lå på var felles, vi var fire kvinner til sammen. De jeg var på rom med skulle bli operert for brystkreft og skulle enten fjerne begge brystene eller en av de. Jeg klarte ikke sove den natten. Der lå jeg med to helt friske bryster og klaget over at den ene var større enn den andre, mens damen ved siden av meg gråt hele natten. Plutselig hadde jeg dårlig samvittighet. Operasjonen var satt og jeg kunne ikke pakket sakene mine og løpt avgårde, jeg måtte gjøre det når jeg først hadde ventet, tryglet og bedt om dette. Det var en vanskelig natt. 

  Jeg tror jeg skulle bli operert klokken 8 på morgenen om jeg ikke husker helt feil. Noen timer før måtte jeg opp og dusje, skrubbe meg og tisse før jeg skulle trilles opp til operasjon. Det jeg var mest nervøs for nå var narkosen. Gjorde det vondt? Tenk hvis jeg ikke våkner? Jeg var livredd, men med god støtte fra flotte sykepleiere og kirurg følte jeg at jeg var i trygge hender. 4 timer senere våknet jeg på ett observasjons rom med en slange inn i urinrøret og dren på hver side av brystet. Alt gjorde vondt. En sykepleier kom fort bort, men jeg var helt ør og klarte ikke få ut noe annet enn at kroppen gjorde vondt og at jeg ville prate med mamma. Mamma satt nede og ventet på at jeg skulle bli trillet ned. De neste timene husker jeg ikke. 

  Det neste jeg husker var mamma som satt ved siden av meg og alle de slangene som stakk ut her og der. Jeg hadde også blitt tatt på støtte-bhen jeg tidligere hadde stresset med å kjøpe på apoteket nedenfor sykehuset. Alt kjentes rart selv om jeg hadde blitt satt på sterke smertestillende. Jeg sov hele den dagen. Neste dag var jeg kvikkere og det var klart for besøk. Jeg har noen fantastiske mennesker rundt meg og alle hadde møtt opp i fellesrommet for å sjekke hvordan det gikk med meg. Jeg husker den forferdelige "morgenkåpen" jeg hadde fått, i tillegg til at jeg hadde dren på hver side av brystet som var koblet til en blodpose jeg måtte holde. Vi satt og pratet litt til jeg igjen ble sliten og sovnet igjen. Da jeg igjen våknet var det tid for å ta ut rørene som var inni meg og sjekke hvordan arrene var. Jeg hadde fått anker arr. Kirurgen kom inn for å fortelle meg at operasjonen var vellykket, han hadde måtte ta ut 750g fra det største brystet og ca. 250g fra det andre brystet for at de skulle bli mest mulig symmetriske. Brystvortene var også flyttet opp for å få symmetri i de og alt så kjempe flott ut. Jeg var kjempe fornøyd og blåste i hvor vondt jeg hadde! 

  Det er mye snakk om kosmetiske operasjoner i mediene for tiden og jeg har veldig forståelse for synspunktene til alle. Derimot har jeg gjort en kosmetisk operasjon selv, men som jeg mente var nødvendig for min egen selvtillit. At en jente velger og ta silikon for større bryster i håp om bedre selvtillit er det ingen andre som har noe med enn den personen som velger og gjøre det. Er det en person som velger og operere seg fordi det er en del av kroppen som ødelegger deg og selvtilliten din så er jeg helt for at man kan operere for de rette grunnene. Selv angrer jeg ikke ett sekund. Nå skal det sies at alle bryster er forskjellige størrelser, mine er fortsatt forskjellige. Derimot er det ikke naturlig med flere størrelser forskjell. Dette var kun min historie og tanker rundt en veldig forvirrende, ødeleggende, trist men samtidig lærerik og fin tid i livet mitt. Jeg vokste mye som person og fikk ett helt annet syn på meg selv og ikke minst selvtillit etter denne operasjonen. Som sagt angrer jeg ikke ett sekund og ville gjort akkurat det samme om igjen om jeg måtte. Dette er veldig personlig for meg og jeg har gått igjennom mange vanskelige dager når jeg var veldig ung. Det har derimot kun gjort meg til en sterkere og mer selvsikker person den dag i dag og det er jeg veldig glad for. 

  Har du noen spørsmål så må du bare spørre! Enten om du vil sende meg en mail eller i kommentarfeltet♥ Del gjerne hvis du kjenner noen som kanskje går igjennom det samme som jeg gjorde. Jeg skulle gjerne hatt noen å pratet med på den tiden, men det hadde jeg dessverre ikke. 

 • Publisert: 18.03.2017, 22:57
 • Kategori: Thoughts
 • 1 kommentarer
 • denne dagen er den verste

 • Publisert: 16.03.2017, 14:50
 • Kategori: Thoughts


 • Jeg vil så gjerne at bloggen skal være et positivt og hyggelig sted for dere og klikke dere inn på, men noen ganger er det bare så urealistisk. Ikke alle mine dager er like positive og fine som man fremstiller til tider. Jeg hadde en helt super uke forrige uke, men denne uken har vært litt verre. Det er egentlig ingenting som har skjedd, jeg bare er ikke i noe godt humør. Jeg er ikke sur, sint, lei meg eller noe sånt, men jeg er bare sliten. Jeg kunne fint ha ligget i senga hele dagen og bare sovna og våkna om hverandre uten noe problem, det er sånn humør jeg er i. Når jeg har det sånn føles det som at denne dagen virkelig er den verste, jeg vil ingenting. Det er vanskelig og sette ord på det, men jeg tror og føler at vi alle har slike dager. Det er en blanding av og være lei seg og sur men du er ingen av delene, du er bare lei. Likevel klarer jeg og kave meg avgårde på jobb og smile uansett. For når jeg tenker meg godt om har jeg jo aldri en grunn til å være sånn, det er jo så mye bra som skjer og jeg er egentlig kjempe lykkelig med situasjonen jeg er i akkurat nå i livet. Likevel så er jeg kanskje ikke så fornøyd? Det er vanskelig, jeg vet ikke helt hva det er. Jeg håper virkelig dagen imorgen blir bedre, da er det kontortid hos PG og det er så gøy! Samtidig skal jeg vise dere hvordan jeg krøller håret på minimal tid, noe du også kan få til uavhengig av tykkelse og lengde. Det er bare dagen i dag som ikke er bra, jeg må bare lære meg å puste godt med magen og komme meg avgårde for å sette tankene på andre ting. 

  Nå er det jobb som står for tur, vi snakkes mer imorgen babes ♥ Har du forresten noen tips til videre innlegg så vil jeg gjerne høre, eller om du kunne tenke deg noen videoer for den sagt skyld. Har veldig lyst til å lage videoer, men syns det er vanskelig og sette igang når jeg ikke har noen konkrete ideer om hva jeg vil at kanalen min skal handle om. Eller jeg har jo en viss idé, men vil gjerne høre deres mening også! Dette ble virkelig ett innlegg med mye tanker og snakking - haha. Håper dere har en strålende dag videre ♥

 • Publisert: 16.03.2017, 14:50
 • Kategori: Thoughts
 • 2 kommentarer
 • når vi snakker om universet

 • Publisert: 16.03.2017, 12:06
 • Kategori: Thoughts
 • Processed with VSCO with a6 preset
  En liten selfie i speilet hos hu mor 

  Mamma har seriøst den største og fineste lysekrona i hallen sin / lille nussebusse som var glad for besøk 

  Processed with VSCO with a6 preset

  Gårsdagens detaljer. Elsker den nye genseren fra Only ♥


  Lille Nussebusse er gal som vanlig - haha / Elsker plantene hos mamma, akkurat sånne jeg er på utkikk etter selv

  Processed with VSCO with a6 preset

  Fine huset til mamma, du ser også her sånn ca hvor bra utsikt de har. Huset ligger på toppen av ett fjell så de har utsikt over hele fjorden her. 

  Igår dro jeg seint opp til mamma og PG for å slå an en prat. Jeg syns det er kjempe koselig og tilbringe tid med de, spesielt nå som vi ser hverandre sjeldnere enn før. Det gikk fra at mamma og jeg dreiv butikk sammen, bodde sammen og gjorde egentlig alt sammen - til at vi flyttet fra hverandre, butikken ble solgt og vi ser hverandre kjempe sjeldent. Egentlig litt trist, fordi mamma betyr masse for meg, men man må jo vokse opp og flytte ut en gang uansett. Som vanlig sovnet mamma tidlig på sofaen så PG og jeg ble sittende lenge og prate om alt fra konspirasjonsteorier til universet. Vi diskuterte til og med hvilken befolkning som er smartest, haha. Ingenting vi ikke kan prate om, og jeg syns det er så gøy! Hvilken befolkning syns/tror du er den smarteste? Store spørsmål er gøy å stille men veldig vanskelig og svare, og det er akkurat det jeg liker så godt. Man kan snakke i evigheter om samme tema og aldri bli ferdig eller komme til en enighet, fordi det rett og slett ikke er en enighet eller ett svar og komme frem til. Ingen vet faktisk hva som skjer etter vi dør, eller hvorfor akkurat jorden og menneskene ble skapt. En liten funfact om meg er at jeg også elsker dokumentarer som handler om universet og hvordan det ble skapt. Den siste jeg så ligger på Netflix og er en serie som heter "Sånn funker universet", anbefaler dere og se på den hvis dere har samme interesse som meg. 

  Ha en fin dag videre ♥

 • Publisert: 16.03.2017, 12:06
 • Kategori: Thoughts
 • 1 kommentarer
 • Monday inspiration

 • Publisert: 13.03.2017, 08:16
 • Kategori: Thoughts
 • bilder fra WeHeartIt

  Litt inspirasjon til den kommende uken. Jeg har som regel alltid fri på mandager så da liker jeg å sitte godt plantet i sofaen etter jeg har stått opp med pcen på fanget og en god kopp med te. Mine største inspirasjonskilder er definitivt Pinterest og WeHeartIt, det er så mange flotte inspirerende bilder der og jeg har brukt disse sidene så mye de siste årene når jeg mangler akkurat det. La oss starte uken med masse god inspirasjon og la den bli sykt bra! Jeg skal ikke jobbe så mye denne uken, men Henrik og jeg skal noe annet kjempe spennende. Siden jeg fortalte dere om at vi var på visning så forstår dere sikkert hva som er planene videre ♥ Spennende tider!

 • Publisert: 13.03.2017, 08:16
 • Kategori: Thoughts
 • 4 kommentarer
 • HERE'S TO STRONG WOMEN

 • Publisert: 08.03.2017, 22:40
 • Kategori: Thoughts
 • Først av alt; Gratulerer med kvinnedagen alle flotte kvinner rundt om i verden! Håper dere har gjort noe spesielt for dere selv i dag eller at noen har vært ekstra snille med dere, dere fortjener det! Dagen min har gått til jobb i noen timer fra morgen av og en real Vampire Diaries kveld med Karoline etter det. Jeg dør av de siste episodene, noen andre som ser slutten av sesong 8 nå? O.M.G. Skal ikke spoile noe men om dere har vært sykt fan som meg fra sesong en kommer dere nok også til å bli temmelig forundra og sitte som spørsmålstegn de siste episodene haha. Hatt en fin dag, da! I morgen skal jeg tidlig på kontoret for å hjelpe til med litt papirer, så håper jeg Karoline er så snill at hun kommer for å hjelpe med litt bilder før jeg skal videre på jobb. Har virkelig lyst til å bli flinkere til antrekksbilder fremover, men føler jeg trenger litt hjelp til akkurat det. Hvis du kjenner noen i Porsgrunnsområde som blogger eller liker å ta bilder så bare skrik ut, jeg trenger virkelig hjelpen eller så kan vi hjelpe hverandre♥

  Dette ble virkelig ett innlegg med alt mulig, men blir fort sånn etter en hektisk dag (med tvd? HAHA) så skal som sagt bli flinkere til å prioritere bloggen fremover, er så gøy å se at den vokser litt for hver gang jeg legger ut noe nytt. Veldig takknemlig for alle flotte kommentarer som tikker inn også, så koselig! Ha en fin kveld videre♥

 • Publisert: 08.03.2017, 22:40
 • Kategori: Thoughts
 • 0 kommentarer
 • LIFE IS GOOD

 • Publisert: 04.03.2017, 20:00
 • Kategori: Thoughts


 • GOD KVELD! Hvordan er kvelden din? Jeg er snart klar for jobb, må bare få i meg noe mat og stelle meg ferdig før jeg kjører avgårde. Jeg sitter å hører på min favoritt sang at the moment mens jeg blogger for dere. Altså hvor kul er ikke Bebe Rexha? Jeg digger hu, kan ikke tro at jeg ikke har oppdaget henne før haha, så lite følger jeg med liksom. MEN er du som meg så vil jeg anbefale å høre på I Got You og No Broken Hearts ♥

  Forresten må jeg bare tilføye at livet virkelig smiler om dagen, jeg syns det er så deilig at jeg har fått mer å gjøre på jobben. Jeg har to jobber, selv om det kan bli tungt til tider så er det virkelig verdt det til slutt. Og let´s face it, jeg har ikke bedre ting å finne på! Jeg ELSKER å jobbe og være sosial i jobbsammenheng, det er så deilig å legge seg etter en lang og innholdsrik dag. Selv om jeg er super gira på skole til høsten kjenner jeg meg selv så godt at jeg kommer til å savne den hektiske jobbhverdagen når jeg sitter å studerer. Etter 3 år er jeg heldigvis ferdig utdannet og kan jobbe så mye jeg hæler og orker i mange mange år fremover, haha. Føler jeg har hatt en del dager som har vært skikkelig dritt i det siste så det er så deilig å endelig ha en følelse av at ting går bedre. Sånn har vi det alle en gang i blant. Fin kveld videre til dere snuppelurer

 • Publisert: 04.03.2017, 20:00
 • Kategori: Thoughts
 • 1 kommentarer
 • SLITEN

 • Publisert: 02.03.2017, 21:31
 • Kategori: Thoughts

 •  

  Hei dere! I kveld skulle egentlig ett innlegg om alt det nye jeg har kjøpt kommet ut, men jeg sovna på sofaen. Jeg har vært så vanvittig sliten i dag og har rett og slett ikke hatt ett prosent ork til å reise meg opp fra sofaen en gang. Har jobbet så mye de siste dagene så jeg trengte virkelig en slik dag dessverre, og det er litt synd det går på bekostning av bloggen. Sånn er det bare noen dager! I morgen kommer jeg sterkere tilbake forhåpentligvis med mer energi og motivasjon. 

  Ellers har dagen min vært bra, det var en stille dag på jobb og fikk gjort mye rydding og vasking. En ting som er litt frustrerende å jobbe i ett annet fylke er seriøst hvor seint jeg kommer hjem?! Haha, ikke for å klage, men når jeg jobbet på senteret her i byen kunne jeg liksom jobbe til klokka 16:00 og være hjemme 16:15, noe som var så sykt deilig fordi da hadde jeg liksom mye av kvelden igjen. Nå derimot er jeg ikke hjemme før 17:00 når jeg er ferdig 16.. Det er en forskjell og ikke minst forferdelig ekkelt å kjøre på motorveg frem og tilbake til jobb, de siste dagene har været vært så dårlig at jeg seriøst har vært redd for mitt eget liv haha. Så all credz til de som pendler langt hver dag frem og tilbake til jobb, det er søren meg ikke bare bare! 

  Nå er det bare imorgen igjen i Larvik så er jeg ferdig der for uken, så står bar jobben for tur på lørdag kveld/natt. Henrik og jeg skal btw i 3 (!!) bursdager i helgen, haha jeg dør. Vi må virkelig være kreative når det kommer til gaver, den ene bursdagen er 80 års dagen til farfaren til Henrik. Har du noen forslag så skriv de gjerne ned under, det er så vanskelig når de har alt syntes jeg. God kveld videre til dere ♥ Jeg lover å bli bedre!!

 • Publisert: 02.03.2017, 21:31
 • Kategori: Thoughts
 • 2 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 28.02.2017, 20:00
 • Kategori: Thoughts
 • Ble visst en litt sen oppdatering av uken som gikk, men har som sagt vært nødt til å legge bloggen litt til side når jeg har jobbet så mye. Men bedre sent enn aldri♥


   

  UKENS TANKE 

  Forrige uke var det bare bursdagen min som stod i tankene mine. Rett og slett fordi jeg syns det er litt skummelt å tenke på hvor fort tiden går. Jeg husker så godt at jeg fylte tjue år, krystallklart liksom. PLUTSELIG er jeg tjueen??? Skjønner virkelig ikke, tiden flyr fortere enn man selv aner. Det er rart å tenke på at det ikke er mange år til jeg er tjuefem? tretti?? Hjelp, jeg vil være tjue for alltid! Hahah

  UKENS HØYDEPUNKT

  Heh såklart bursdagen min hvis det er lov å si, hadde en kjempe koselig kveld med familie og kjæreste med god mat og noe godt i glasset. Alltid koselig å være samlet med familie uansett om det er bursdag eller ikke vell og merke, men litt oppmerksomhet er alltid ekstra hyggelig på en slik dag! 

  UKENS CRAVING

  Skoleboller, hjelp....

  Processed with VSCO with f2 presetLes hvor jeg kjøpte det fine dekselet mitt her

  UKENS SERIE

  Denne gangen vil jeg heller svare en film faktisk, fordi jeg vil anbefale alle å se "passengers" DEN ER SÅ BRA! Spennende, action, romantikk, sci-fi ish og bare drit bra generelt. Får deg til å tenke på ting du ikke har før. Allerede sett den to ganger, hehe.

  UKENS IRRITASJON

  Hadde ingen forrige uke tror jeg? Det eneste var vell at jeg fikk ett skikkelig migrene anfall på bursdagen min når jeg stod på jobb. Det var helt forferdelig vondt og ubehagelig. Jeg har ikke hatt migrene på flere år så det var absolutt ikke morsomt at det skjedde nå igjen og i tillegg på jobb OG bursdagen min, haha typisk. Håper det tar noen år før det kommer igjen!

  UKENS MEST SPILTE SANG

  Bebe Rexha - I got you 

  AKKURAT NÅ

  Sitter jeg å ser på vampire diaries, ligger slengt rett ut i sofaen og spiser belgiske trøfler fra jacobs utvalgte. NAM! Det er lov å kose seg på tirsdager også sier jeg bare, haha. Blir mye jobb fremover så syns det er godt å bruke kveldene på å slappe av litt ekstra. Enig noen?♥

 • Publisert: 28.02.2017, 20:00
 • Kategori: Thoughts
 • 2 kommentarer
 • hits