CARINA LIE

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

 • Publisert: 19.02.2017, 15:01
 • Kategori: Spørsmål


 • Hvorfor begynte du å blogge? 
  Hovedsakelig var det nok fordi jeg ville dele bilder siden jeg tidligere var veldig interessert i fotografi. Nå har det nok utviklet seg mer til en generell hobby hvor jeg bare kan dele mine tips, tanker og bilder/antrekk. Liker også godt ideen med å ha en dagbok på nettet som jeg kan senere se tilbake på og mimre. Alltid gøy!

  Hva er dine planer for fremtiden? 
  Til høsten skal jeg endelig sette igang med studiene, har utsatt det i to år nå fordi jeg har vært så usikker så det skal bli så godt å sette igang nå som jeg endelig har fått bestemt meg. Det minner meg om at jeg må søke snart også, haha. En annen stor plan for fremtiden er så klart at Henrik og jeg skal få kjøpt oss en leilighet eller hus sammen etterhvert, det blir godt å endelig ha sitt eget! Ellers har jeg så klart også masse planer om å reise og oppleve verden med kjæresten, venner og familie♥

  Hva jobber du med?
  Akkurat nå jobber jeg i en klesbutikk som heter Fransa, kjempe masse fint! Også har jeg akkurat startet på en bar i nærområde som jeg gleder meg veldig til å lære mer av. Det er alltid gøy med nye utfordringer. 


  antrekket finner du HER

  Hvilke blogger leser du?
  Når jeg ikke har annet å finne på pleier jeg å lese litt gjennom topplisten, men de jeg har fulgt med på i alle år er Kristine Ullebø, Kenza, Sophie Elise, Eirin Kristiansen og Andrea Badendyck. Kjempe flinke alle sammen, men Kenza har alltid vært min all time fave! Så flink, inspirerende og vakker ♥

  Hvor mange søsken har du? 
  Jeg har to søsken, en lillesøster og en lillebror. 

  Hva er det beste du vet å gjøre?
  Jeg er veldig glad i å være sosial, så det jeg liker best er nok å være med venninner/venner og finne på ting. Ellers er jeg jo også glad i å reise som jeg nevner konstant, haha. En typ fun fact om meg er at jeg har så mark i rumpa hele tiden, og vil bare reise hver gang jeg har fri fra jobb i noen få dager. Det er det beste jeg vet, og det blir alltid helt perfekt å reise med venner eller kjæreste!

  Beste drikken?
  Jeg har alltid vært vanvittig glad i Pepsi Max, men i det siste har vi drukket så store mengder av Cola Zero at jeg har blitt helt avhengig! Så godt!! Så må nok faktisk svare Zero her altså, selv om Pepsi Max alltid har vært min favoritt... srry


  antrekket finner du HER

  Beste barndomsminne?
  Jeg har så vanvittig mange fine barndomsminner, så det kan bli litt vanskelig å velge bare ett her.. Ett jeg husker veldig godt og mest sannsynlig aldri vil glemme er når jeg endelig fikk lov til å være med på lastebil tur med pappa til Sverige. Vi måtte snike oss ut etter broren min hadde sovna og kjøre stille avgårde så han ikke våknet og ble helt hysterisk fordi han ikke fikk være med, haha. Han var bare en liten bebbis da så det hadde blitt litt vanskelig. Vi kjørte rundt i Sverige og jeg husker alltid når vi stoppa for pølse og burger, syns det var så gøy! Kvalitetstid med pappa er alltid godt♥ Ett annet godt barndomsminne er når vi flyttet hit jeg bor nå og jeg startet på ny barneskole, her møtte jeg det som ble min aller beste venninne i mange år fremover. Vi har opplevd alt fra campingturer, kaker av egne oppskrifter, utallige aktiviteter ved siden av skolen, tårer, glede og mye morro! Vi lekte alltid med dukker når vi var små og vi levde oss så vanvittig inn i det at vi kunne sitte der i flere timer, nesten så jeg savner å være barn nå haha.. Så mye koselig å huske tilbake på!

  Favoritt mat?
  Pasta med ost, litt stekt sopp og løk er min favoritt! Kan spise det hver dag om jeg har mulighet. Nam.

  Hva gjør deg sint? 
  Urettferdighet gjør meg sint. Også blir jeg muggen av mas og unødvendig irritasjon, finnes ikke noe mer irriterende enn noen som skal liksom mase hull i huet ditt og i tillegg pirke på deg hvis du konsentrerer deg om noe. Fy fader da kan lunta mi sprekke hvertfall, haha. 

  Favoritt sitat, hvorfor?

  "Yesterday is history
  Tomorrow is a mistery, but today is a gift.
  That´s why it is call it the present."


  Jeg husker ikke helt hvor jeg hørte det første gang, men det har vært så stuck i hodet hel siden. Syns det er så fint, i tillegg til at det er helt sant. Man skal ikke gå å tenke på hva som skjedde igår, heller ikke bekymre deg for hva som kan skje, men heller leve i nuet og se på det som en gave. Jeg føler at hver gang jeg prøver å planlegge en fremtidig dag eller senario i hodet skjer det overhodet ikke slik jeg forutså fordi det rett og slett er ett mysterie hvordan dagen og livet utformer seg for hver avgjørelse du tar. 

  Ha en fin dag videre. Er det noe mer du lurer på svarer jeg alltid i kommentarfeltet og kjører gjerne en ukentlig "svar på spørsmål"-spalte♥

 • Publisert: 19.02.2017, 15:01
 • Kategori: Spørsmål
 • 2 kommentarer
 • SPØRRERUNDE

 • Publisert: 14.02.2017, 21:11
 • Kategori: Spørsmål


 • ∗ GET TO KNOW ME BETTER ∗

  Siden det ikke er lenge siden jeg begynte å blogge tenkte jeg det hadde vært gøy å sette igang en liten spørrerunde. Om jeg kommer til å svare på video eller skriftlig får jeg se, men stenger for spørsmål til helgen. Håper dere har litt på lager, så gleder jeg meg til å svare♥ 

 • Publisert: 14.02.2017, 21:11
 • Kategori: Spørsmål
 • 6 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 06.02.2017, 14:06
 • Kategori: Spørsmål
 • Shit jeg klarer nesten ikke huske hva jeg gjorde i de forrige ukedagene?? Hukommelsen er på topp da, gitt. Men let´s go:

  UKENS TANKE:

  At jeg må leve mer i nuet, ikke tenke så fælt på hva som skjer imorgen eller hva som skjedde igår. Nyte hver dag og ikke ta det for gitt. Høres kanskje litt teit ut, men fysøren å viktig det egentlig er dere! Jeg er fæl til å snakke om alt jeg en gang "skal" gjøre, men aldri utfører det. Less talking, more doing. 

  UKENS HØYDEPUNKT:

  Her må jeg jo såklart svare Danmarksturen. Vi var på interiørmessen som er i Herning, noe som var skikkelig gøy! I tillegg til at reisefølge er så tullete at vi bare lo og hadde det gøy hele tiden.


  (følg meg på instagraaam: carinalie)

  UKENS CRAVING:

  Skoleboller. Himmalaya, det er så godt! Heldigvis (uheldigvis) har vi en cafè i andre etasje på senteret jeg jobber hvor de selger syyykt gode skoleboller... Har spist en del iløpet av uken, ja...

  UKENS SERIE:

  Har faktisk ikke sett på serie denne uken?? Eller jo, ser jo alltid på litt vampire diaries her og der. Så må nok bli den.

  UKENS IRRITASJON:

  Hm... Lurer på om jeg må svare noe så teit som penger her. Jeg irriterer meg alltid over at jeg har lite cash, fordi hallooo... Jeg skjønner ikke hvor de blir av engang? Haha hjelp. Neida, men det er faktisk frustrerende å være så flink til å spare penger at du alltid må "passe" på de ekstra pengene du har disponibelt resten av mnd. Skulle gjerne vært millionær for en mnd så jeg kunne kjøpt meg masse fint. Derimot får jeg spart masse opp til noe jeg ønsker meg mer enn alt, nemlig en fin leilighet sammen med Henrik♥

  UKENS MEST SPILTE SANG: 

  Jeg har fått skikkelig hekta på en remix av Life is a Highway av Rascall Flatts. Du finner den HER

  AKKURAT NÅ:

  Sitter jeg godt plantet i sofaen med maccen. Jeg har akkurat kommet hjem fra veterinæren hvor pusebebbisene har fått sin første vaksine. Heldigvis har jeg fått verdens snilleste puser så det kunne ikke gått bedre enn det gjorde. Godt å bli ferdig med det, nå er det en mnd til neste gang. Søte bebbiser♥

   

 • Publisert: 06.02.2017, 14:06
 • Kategori: Spørsmål
 • 2 kommentarer
 • 35 SPØRSMÅL

 • Publisert: 14.01.2017, 21:14
 • Kategori: Spørsmål
 • 1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? En liste over matvarer Henrik og jeg skal kjøpe til uka, haha. Vi (eller mest han) skal begynne med kostholdsplan, så vi må derfor være ekstra nøye med hva vi kjøper inn. Blir spennende å se hvordan det går!

  2. Hva har du alltid i vesken? Mobil, bankkort, sertifikat, ørepropper, lipsyl, notatlapper og håndkrem.

  3. Hva bestiller du på kafé? En sort kaffe eller vitamin smoothie om de har. 

  4. Hvilke nettsider besøker du daglig? Facebook, Pinterest, blogg.no, kenzas.se og google (mail, disk osv)

  5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? Som regel Henrik eller pappa. Mine to favoritt menn i hele verden, he-he. Pappa og jeg har en sånn forståelse for hverandres problemer at jeg føler jeg ikke trenger fullføre det jeg skal si før han allerede har forstått og prøver å komme med en løsning eller trøst. Pappa er min aller beste venn uten tvil ♥

  6. Hvilken farge er det på tannbørsten din? Godt spørsmål, har en sånn oral-b tannbørste så den er vell hvit og blå om jeg ikke tuller helt med dere. Ikke akkurat sånt jeg går å tenker over eller bryr meg om for den saks skyld.

  7. Kan du bytte olje på bilen? Ja det burde ikke være noe problem. Pappa har vært nøye på at jeg skal kunne de mest primære og viktigste delene ved en bil siden før jeg fikk lappen. Husker han alltid sa til meg at "Du skal kunne skifte dekk på bilen uten å skitne til en hvit bukse", så dere kan tro hvem som har øvd to ganger i året og er veldig glad for det! (har ikke klart å IKKE skitne til noe enda, men øvelse gjør mester folkens)

  8. Hva har du hatt av kjæledyr? Hund, katt, dansemus (what??), kanin, fisker og fugler. Det var det jeg kom på. Broren min, Christoffer, og jeg var veldig glad i dyr når vi var små. Vi er jo såklart det enda, men vi fikk seriøst nye dyr hele tiden. Har alltid hatt dyr rundt meg, noe jeg er veldig glad for!

  9. Har du noen piercinger? Ja, to i det ene øret og ett i det andre. Jeg har hatt ring i nesen tre ganger iløpet av livet, men "vokste" det litt av meg. Kanskje den kommer tilbake en dag, who knowsss.

  10. Er det viktig å feire bursdager? Ja såklart! Trenger ikke være store greiene, men vi skal være glade for enda ett år her syns nå jeg. Elsker å gjøre noe ut av bursdager hvertfall. En god unnskyldning til å finne på noe morsomt også da!

  11. Hva gjør deg lei deg? Å tenke på at ikke store deler av familien min fortsatt er her, det gjør meg oppriktig lei meg. Pakket inn gaver for Henrik i jula og skrev ferdig lappene for han til besteforeldre og annen familie. Kom til å tenke på at jeg ikke hadde noen besteforeldre å kjøpe gave til og det gjorde meg litt ekstra trist. Haha uff, livet. 

  12. Hva gjør deg glad? Familie, venner, Henrik, pusene mine, reise, trening og når jeg får til noe!

  13. Hva er drømmejobben din? Noe kreativt. Kunne tenkt meg å bli arkitekt eller designer av ett slag. Det må være en blanding av å være rundt mennesker og sitte på kontor. 

  14. Abonnerer du på et ukeblad? Nei.

  15. Hva var det siste du kjøpte? En salat.

  16. Liker du kinesisk mat?  Jadaaa

  17. Når var du i kirken sist? Hm, begravelse om jeg ikke husker feil.

  18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg? Henrik, han gjør noe spesielt for meg hver dag! Glad for å ha han hjemme endelig♥

  19. Har du noensinne vært i en ambulanse? Haha jeg ler, ja.

  20. Kan du rulle med tungen? Yesss

  21. Hvor lang tid bruker du om morgenen? Alt fra en halvtime til halvannen time.  22. Banner du ofte? Kommer helt an på settinga. Sikkert mange som kan kjenne seg igjen her, men jeg tilpasser meg veldig etter hvem jeg er med. Når jeg er på jobb banner jeg naturligvis aldri, med venner kan det skje her og der osv.. Teit greie egentlig for det er så lite pent. 

  23. Hva er det lengste du har campet i et telt? Sikkert opp mot en uke, vi var alltid masse på tur når vi søskna var små. Pappa og mamma var glad i skog og natur for å si det sånnn

  24. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med?  Egentlig relativt fornøyd med alt, men er minst fornøyd med beina så det prøver jeg å gjøre noe med nu.

  25. Nevn én ting som er irriterende med å blogge? Ingenting som er irriterende nå, men føler jeg alltid har litt dårlig tid og må planlegge dagen veldig (noe jeg ikke er fan av). Må liksom stå opp liiitt tidligere fordi jeg må rekke bra lys før jobb..

  26. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? Har en stor vannflaske med meg nesten hele tiden, så ganske mange.

  27. Når legger du deg om kvelden? Prøver å være flink til å sovne rundt 23:00, men noen dager blir det før og andre mye seinere. Kommer også an på når jeg må opp dagen etter.

  28. Det mest romantiske du har gjort? Vell, jeg hadde tenkt å overraske Henrik med starbucks og kake på senga på bursdagen hans i Polen. Jeg sov lenger enn han, det sier sitt...

  29. Et sitat du liker? "Yesterday is history, tomorrow is a mistory but today is a gift" 

  30. Føler deg ung eller gammel for alderen? Føler meg som en normal 20-åring.

  31. Potetgull eller smågodt? Ja takk begge deler he-he.

  32. Den perfekte vertinnegaven er? Blomster slår aldri feil eller så er jeg glad i hvitvin!

  33. Siste serien du så? The OA

  34. Norge på sitt beste? Sommeren uten tvil!

  35. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? Reise hele verden rundt med min bae♥

  Ha en fin lørdagskveld videre!

 • Publisert: 14.01.2017, 21:14
 • Kategori: Spørsmål
 • 3 kommentarer
 • 20 QUESTIONS

 • Publisert: 11.01.2017, 14:09
 • Kategori: Spørsmål

 •  

  1. Hva har du på deg?
  Har på en grå kosebukse og en vinrød genser! Viktig å slappe av på fridagen sin, hehe

  2. Hvor gammel er du om 5 år? 
  Da er jeg 26 år.

  3. Hvor høy er du? 
  Ett sted mellom 173-175cm, har ikke målt meg på leeenge

  4. Hva er ditt favorittsted?
  Jeg liker å være hvor som helst, så lenge jeg er rundt venner og familie! Ellers så er jeg jo veldig glad i syden, da koser jeg meg litt ekstra.

  5. Hvilket sted foretrekker du minst?
  Hjemme alene, går alltid greit i noen timer fordi det alltid er kjekt å ha litt tid for seg selv, men å gå dag inn og ut alene hjemme er forferdelig kjedelig og definitivt det jeg foretrekker minst. 

  6. Har du noen gang vært forelsket?
  Ja, er det nå ♥

  7. Hva var det siste du drakk? 
  Fun light saft, namnam

  8. Hva var det siste du spiste? 
  Egg og bacooon

  9. Er det noen du savner?
  Savner alle som ikke er her lenger. Familie og andre flotte mennesker jeg ikke kan se lenger.

  10. Hva er din favorittsang?
  Ronnie James Dio - Dream on, det er og forblir min favoritt!  11. Hvor gammel er du?
  20 år gammel, blir 21 om litt over en mnd bare!! Tiden flyyyr

  12. Svart eller hvit?
  Veldig glad i hvit, men enda mer i sort.

  13. Favoritt quote?
  "Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift"

  14. Favoritt farge?
  Mørk turkis, sort, hvit og marineblå

  15. Hvilken bok var den siste du leste?
  Dette spørsmålet minte meg på at det er en stund siden jeg har lest sist, oopss.. Men siste var nok Eirin Kristiansen sin bok "Miss Independent". Absolutt en jeg kan anbefale, den er så inspirerende og bra skrevet. 

  16. Hvilke destinasjoner ønsker du å dra til?
  Overalt i USA, Maldivene, Thailand, Bali, Hawaii og Irland. Disse er på toppen, men jeg har i bunn og grunn lyst til å oppleve hele verden før jeg dør. Får oppfylt ett sted nå allerede i sommer, hvor jeg og Henrik drar en måned bort ett sted jeg forteller mer om senere.

  17. Spiller du instrumenter?
  Ja, ikke at jeg er så flink lenger da vell og merke.. Alltid vært så glad i musikk og instrumenter så skulle gjerne ønske jeg opprettholdte det..

  18. Har du en frykt?
  Ja har ikke alle en?

  19. Hvor lang tid bruker du på morgenen?
  Oioi, det varierer veldig da. Sier jeg omtrent en time +/- så er nok det innafor. Jeg elsker å ha god tid på morgen, men finner det noen ganger umulig å måtte stå opp en ekstra time eller to på morgen for å alltid ha det, om dere skjønner? 

  20. Hva bruker du helst penger på?
  Definitivt reiser å opplevelser! Ellers så er det jo mye penger som går ting nødvendige ting som leie, mat, regninger og annet. Godt å bo alene, men fysøren hvor dyrt det egentlig er. Glad vi er to om det, hehe.

  Ha en fin dag videre babes♥

 • Publisert: 11.01.2017, 14:09
 • Kategori: Spørsmål
 • 9 kommentarer
 • hits