CARINA LIE

hvordan jeg krøller håret på 5 minutter

 • Publisert: 17.03.2017, 13:06
 • Kategori: Skjønnhet


 • Heihei! I dag tenkte jeg og vise dere (endelig) hvordan jeg krøller håret mitt i en fei. Det var faktisk en video på facebook jeg så for lenge siden som brukte denne teknikken, når jeg prøvde den selv ble jeg helt frelst! Jeg har ikke så vanvittig langt hår enda, men jeg har veldig tykt hår så det tar vanligvis ganske lang tid å rette ut eller spesielt og krølle. Det er også vanskelig og komme til bak, men med denne metoden så er alt så enkelt og gjort på null komme niks. Hvis du vil vite hvordan jeg fikk looken over så skroll videre ned♥ Her viser jeg dere steg for steg:


  Her ser dere mitt helt naturlige hår / Du begynner så klart med å gre håret, krøllene blir mye finere med ett slett hår. Vanligvis pleier jeg å rette håret helt før jeg krøller det, men i dag lå håret så fint med masse volum så jeg følte ikke det var nødvendig. 


  Start med å dele håret opp i to deler, jeg foretrekker og sette håret i midtskill når jeg gjør dette, fest med hårstrikk. / Jeg bruker alltid beskyttelse spray! Min er fra Gama Professional og den lukter fantastisk! Viktig å ta vare på håret♥


  Jeg liker best å lage krøller med rettetang og bruker alltid GHD rettetangen min, den funker som bare det! / Del ut små seksjoner og begynn og vri tanga rundt håret for å lage en krøll. 


  Krøllen skal sånn ca se slik ut når du er ferdig / Resten av håret du har samlet skal se slik ut etter du har krøllet hele seksjonen. 


  Veldig lekker! Her har jeg krøllet ferdig begge seksjonene / Dra forsiktig av strikken så du ikke ødelegger krøllene og så er vi klare for styling!


  For å style bruker jeg kun en hårbørste som har børstene langt fra hverandre, jeg anbefaler egentlig en stor kam for luftige og fine krøller! / Før jeg grer (eller etter) igjennom så setter jeg krøllene med en hårspray. De holder seg lengst hvis jeg setter de før jeg grer, men jeg bruker heller ikke en veldig sterk hårspray. Den er veldig lett og holder krøllene hele dagen, hater klissete krøller :) Jeg bruker Matrix sin Freezing Spray. 


  Og voila! Du har nå fine løse krøller på kun noen minutter. Det er klart styling tar lengre tid utifra hvordan du ser ønsker resultatet, jeg elsker en litt messy look med store løse krøller. Skal jeg noe pent har jeg som regel midtskill og er jeg mer casual og skal for eksempel på jobb eller på shopping syns jeg det er kulere med en slengt over sideskill. Ett godt tips for å skape volum er også å enten bruke rettetangen og bøye håret øverst, eller så pleier jeg og tuppere og sette det med hårspray de dagene håret mitt er litt mer flatt. 

  Håper du likte innlegget for det var så morsomt for meg å lage det! Selv elsker jeg tips og triks til en lettere hverdag med glam. Si ifra hvordan det går om du prøver selv. 

 • Publisert: 17.03.2017, 13:06
 • Kategori: Skjønnhet
 • 1 kommentarer
 • all about brows

 • Publisert: 14.03.2017, 11:12
 • Kategori: Skjønnhet
 • Processed with VSCO with f2 preset

  Øyenbryn var aldri et tema for meg før jeg begynte på videregående, jeg er ganske heldig å ha masse brynshår som er relativt mørke. Derimot har jeg mye "hull" mellom bryna som gjør at de ikke ser veldig fyldig ut og etterhvert forstod jeg hvordan jeg kunne fylle dette inn. Jeg har faktisk ikke vært gjennom mange brynsfaser og egentlig har jeg stort sett gjort det samme med brynene mine i alle år. Jeg har derimot byttet og prøvd en del forskjellige produkter, nå har jeg endelig funnet mine favoritter som jeg har holdt med siden jeg prøvde de første gang! 

  Processed with VSCO with f2 preset

  ·eyebrows frame your face·

  Processed with VSCO with f2 preset
  Jeg har brukt Anastasia DipBrow i flere år og er kjempe fornøyd. Jeg bruker fargen "taupe" uansett om jeg er brunette eller blondine. Den passer veldig godt til hudfargen min også så det ser naturlig ut. Jeg har faktisk også en annen øyenbrynsfarge i pudderform som jeg tar på enden av brynene når jeg har veldig mørkt hår for å få de til å balansere mer med hårfargen. Jeg kjøper mine dipbrows på nettet eller på kicks ♥

  På bilde til venstre ser du hva jeg alltid bruker til sist. Denne lille saken fant jeg i Polen når jeg var på jentetur og den har vært en lifesaver siden! Det er en eyebrow gel mascara som holder hårene på plass når du har tegnet de ferdig. Den inneholder også litt farge så man trenger strengt talt ikke fylle de ordentlig inn engang hvis du bare vil gå for en naturlig look. Elsker denne! 

  Det venstre bilde inneholder de kostene jeg bruker for å påføre dipbrowen, jeg har kjøpt de to sorte på ebay til en slikk og ingenting og de funker som bare det! Kosten har jeg kjøpt på h&m og den har jeg hatt i så mange år at jeg husker absolutt ikke når jeg kjøpte den engang, jeg bruker aldri blyanten men bare kosten. 

  Processed with VSCO with f2 preset

  Processed with VSCO with f2 preset

  De gode dagene kommer og går, det er absolutt ikke hver dag øyenbryna mine ser fine ut, men øvelse gjør virkelig mester. Jeg liker å fokusere på en lys farge innerst og mørkere ytterst. Liker best at de ser "naturlige" ut og ikke for Instagram brows hvis dere skjønner. Jeg går alltid etter min egen form på bryna. Jeg napper brynene mine ca annenhver til hver tredje dag, de gror så vanvittig fort. En gang inni mellom farger jeg de også enten i salong eller hjemme. Det er veldig deilig å få det gjort av en profesjonell som regel, men det kommer såklart an på hvor ille det er. Noenganger er det virkelig billigere å bare gjøre det selv, er det helt krise og jeg skal noe ekstra så er det en selvfølge at jeg unner meg det♥

  Processed with VSCO with f2 preset

  Hva er ditt favoritt brynsprodukt? ♥

 • Publisert: 14.03.2017, 11:12
 • Kategori: Skjønnhet
 • 2 kommentarer
 • MAKE A STATEMENT

 • Publisert: 14.02.2017, 16:30
 • Kategori: Skjønnhet
 • IT´S VALENTINES DAY ♥

  Processed with VSCO with f2 preset


  Processed with VSCO with f2 preset

  ♥​♥​♥​


  Hei babes! Idag er det tirsdag og en litt ekstra spesiell dag for mange. Uansett om du er i ett forhold eller singel ville jeg gjort noe ekstra koselig i dag! Dra ut å spis en god middag eller lag noe godt hjemme, dra på kino, dra å bowle, kjøp noen fine blomster til en du er glad i eller bare kos deg med en god film og unn deg noe ekstra godt! Henrik og jeg har ingen planer enda, så vi får se hva det blir til ikveld. 

  Hvor fine er ikke disse øredobbene forresten? ♥ Idag er det hvertfall lov å pynte seg litt ekstra, selv om jeg har en tedens til å gjøre det ganske ofte hehe.. Så noen flotte statement øredobber er alltid en sikker vinner hos meg. Jeg er ikke så glad i smykker og liker det simpelt og elegant, når jeg da fant disse på glitter til 70% avslag for noen uker siden ble jeg overlykkelig! Så billige og flotte, piffer opp antrekket og er spesielt fine med oppsatt hår. 

  Ha en flott valentines day dere, håper dere koser dere uansett sivilstatus og om dere ikke har noen planer er det ekstra hyggelig å glede noen du er glad i♥

 • Publisert: 14.02.2017, 16:30
 • Kategori: Skjønnhet
 • 4 kommentarer
 • MY SKINCARE ROUTINE

 • Publisert: 12.01.2017, 15:01
 • Kategori: Skjønnhet
 • Helt siden jeg var i tenårene har jeg vært glad i å prøve og teste ut nye hudpleieprodukter. Jeg var aldri mye plaget med urenheter eller kviser, men fikk alltids noen her å der. Jeg kan faktisk huske mamma kjøpte en del produkter til meg også som vi begge prøvde ut, noen passer oss og andre ikke! Nå derimot tror jeg at jeg har klart å finne en perfekt match for min hud. Er ikke plaget av noe urenheter nå heller, men det vil ikke si at huden ikke trenger rens og stell den også! 

  BE BERRY SASSY Exfoliating face scrub bruker jeg alltid først etter jeg har vasket ansiktet med varmt vann, da får huden en grundig rens før jeg setter igang med noe som helst annet. Det er en blanding av små og store skrubb korn som rett og slett fjerner det du trenger av dagens festligheter før du legger deg. Jeg bruker den kun ett par ganger i uken.

  BE BERRY FRESH Balancing mud mask bruker jeg etter jeg har tatt scrub eventuelt. Enten bruker jeg skrubben og mud masken eller så går jeg bare direkte til fuktighetskremen min. Denne luker absolutt helt fantastisk og etterlater huden glødende og myk! Og best med alt så fjerner den rødheter. Ett eksempel er noe jeg opplevde her om dagen, noen dager er huden min absolutt umulig å ha med å gjøre og sminken vil derfor heller ikke legge seg pent. Så jeg prøvde denne masken etter å ha frustrert tatt av meg sminken for hundrende gang og gjett om det funket! Ingen irritert og sta hud, sminken la seg fint igjen og jeg ble enda mer glad i denne enn det jeg var fra før ♥

  BE BERRY CLEAR Illuminating peel mask bruker jeg også noen ganger etter skrubben, men noen ganger velger jeg å kun bruke denne etter å ha vasket ansiktet. Lukter også helt amazing og etterlater huden myk som en babyrumpe (hehe) og frisk, kan også kjennes litt strammere ut i maska etter den noe jeg syns er litt godt. Denne peeler du rett av etter den er tørr og man kan faktisk se spor av urenheter igjen på masken!  100% ren kokosnøttolje funker kjempe godt om fuktighet til både hud og hår! Ett lite tips: Denne får du billig hos Asia mat, den lukter fantastisk! 

  Decrusto har vell de fleste hørt om til nå. Denne lille peel off masken gjør virkelig det den lover og litt til! Denne bruker jeg kun en gang i ny og ne, men når jeg sier den fjerne alt av urenheter, porer og disse irriterende blackheadsene så gjør de virkelig det. På meg er den liiitt vond å ta av, så jeg bruker den kun når jeg må.

  3 tips for fin hud

   ♥ Drikk masse vann! Anbefaler absolutt å alltid ha en vannflaske i nærheten eller med deg, jeg har alltid en i vesken ♥
   ♥ Vitaminer! Vitamin B gjør under for hår, negl og hud ♥
  ♥ Tørk alltid av deg sminken før du legger deg! Jeg kan garantere at huden ikke har det godt med sminke på, dessuten er ikke puten fin med foundation flekker på seg heller ♥  Fuktighet - Sist men ikke minst har jeg sverget til denne siden jeg fikk den i julegave av min kjære mor for noen år siden. Den er helt vanvittig drøy i bruk, jeg har tross alt hatt den i over ett år. Jeg bruker den alltid etter vask og eventuelt skrubb av ansiktet før jeg legger meg, eller så har den funket fantastisk som base under sminken også! 

  Vi er ikke alle heldige med gode gener som gjør at vi har stram og fin hud hele livet, så ta vare på huden og du vil aldri angre! Du vil også føle deg finere når huden er fresh og ren, tro meg. Har du noen faste produkter du bruker? Vil gjerne ha tips til noe nytt hvis du er veldig fornøyd med noe spesielt.

  Ha en fin dag videre :)

 • Publisert: 12.01.2017, 15:01
 • Kategori: Skjønnhet
 • 6 kommentarer
 • hits