CARINA LIE

BILDER FRA PHOTOSHOOTEN

 • Publisert: 20.03.2017, 18:10
 • Kategori: Fashion

 • Kjole fra bikbok // Choker fra glitter

  Hei og god kveld! Hvordan har mandagen din vært så langt? Jeg har gjort så masse i dag! Først våknet jeg tidlig av en hyggelig telefonsamtale med pappa som fortalte at han skulle komme ned på besøk en tur. Så stelte jeg meg fort for å dra ned å søke litt jobber i byen og se etter en bukse jeg har ønsket meg i en evighet. De hadde den uheldigvis ikke, men får ordnet det imorgen så det blir bra! Gleder meg til å vise dere. Nå kom Henrik og jeg akkurat hjem fra ett møte med banken, vi har fått en antydning til hvor mye lån vi kan ta opp. Vi har nemlig begynt å kikke etter leilighet og var så spente på hva vi kunne få! Godt å få ett endelig svar og ikke minst noe å forholde seg til. 

  Over har dere forresten bildene fra shooten jeg hadde for litt over en måned siden. Er det noe jeg virkelig elsker så er det å stå foran kameraet, det er så gøy. Ekstra gøy er det også når bildene blir akkurat som jeg hadde forventet og ville ha. Skal allerede på en shoot nå på fredag, har du noen forslag til tema? Jeg tenker litt mer gøyalt og sommerlig! Må få sprayet meg i selvbruning og nappe øyebrynene så er jeg ready. Gøy på bygge opp porteføljen sin selv om jeg ikke har tenkt å søke på noen modelljobber -haha. Fin kveld videre til deg ♥

 • Publisert: 20.03.2017, 18:10
 • Kategori: Fashion
 • 3 kommentarer
 • mine favoritt instagram brukere

 • Publisert: 19.03.2017, 07:27
 • Kategori: Instagram


 • @bellahadid - kuleste dama everrr! Digger både Gigi og Bella, men sistnevnte har bare en spesiell edgyness og jeg digger det!   @kenzas - Jeg mener - hvem digger ikke Kenza? Hun er sykt vakker og inspirerende. Fulgt henne i alle år og elsker stilen hennes, sminken, håret og egentlig generelt alt! I tillegg til at hun virker så jordnær og morsom.   @helenowen - Hvor vakker og inspirerende er ikke denne dama? Hun lever alle sin drøm med å leve av å reise rundt og ta de mest amazing bildene du kan tenke deg! Absolutt en profil som er verdt å sjekke ut.   @annijor - Tøffeste jenta jeg har hørt om! Stilen, utseende og bildene hun tar en helt fantastiske. Hun står for mye viktig i tillegg og tekstene hun skriver er til å kjenne seg igjen i. Fulgt henne kjempe lenge og mest sannsynlig den bloggeren i Norges land jeg liker best. Helt ekte!  @desiperkins - Føler henne både på Instagram, Snapchat og Youtube -haha. Digger hun og er absolutt den profilen jeg går til for makeup inspirasjon! Hun er kjempe flink til å skape forskjellige looker og er sykt vakker! I tillegg er hun veldig ekte, følger du hun på snap kan jeg love deg at du kommer til å følge deg som hennes beste venn, hun er så morsom og down to earth. Digger hun!

  Hva heter du på Instagram? Jeg heter @carinalie der, følg meg gjerne så følger jeg tilbake♥

 • Publisert: 19.03.2017, 07:27
 • Kategori: Instagram
 • 1 kommentarer
 • JEG OPERERTE PUPPENE NÅR JEG VAR 16 ÅR

 • Publisert: 18.03.2017, 22:57
 • Kategori: Thoughts
 • Helt siden jeg begynte å komme i puberteten og puppene begynte å komme frem så har det vært forskjellig størrelse på de. Som en ung jente så tenker man ikke stort over det, det gjorde hvertfall ikke jeg i starten. Det var nok helt normalt, alle hadde det jo sånn. Jo eldre jeg ble jo større forskjell ble det også. Det var så synlig at det jeg ble flau over kroppen min. Jeg hadde veldig vanskelig for å kjøpe bh'er og bikinier på vanlig butikker som Cubus og h&m der alle venninne mine handlet, fordi den ene var så stor i forhold til den andre. Derimot fant jeg opp løsninger for å føle meg bedre. Jeg var 14-15 år og hadde ingen anelse hvorfor den ene var så mye større enn den andre. Jeg kjøpte silikoninnlegg og puttet begge to i den minste i tillegg til å rulle dopapir, to eller tre ruller og puttet det også inn for å prøve og gjøre de like. Ingen så det, men jeg følte så på det selv. Jeg følte meg aldri fin i bikini eller aldri komfortabel i undertøy generelt. De vokste mer og mer. 

  Når jeg var 14, snart 15 år dro jeg til legen etter en lang samtale med foreldrene mine om dette, der ble jeg sittende gråtende og tryglet og ba om å få fikset det. Problemet var at jeg var alt for ung til å kunne operere, de var tross alt ikke ferdig vokst ut og jeg var ikke ferdig med puberteten enda. Kroppen vokste og forandret seg enda og jeg fikk beskjed om å vente til jeg var 21 år gammel. Det var uaktuelt, i tillegg til at jeg kjente klumper i hele brystet som var store. Jeg var så redd. Ingen andre jeg kjente hadde det jo slik? I hvert fall ikke i en så stor grad. Jeg gråt og gråt foran legen, men ingenting kunne bli gjort. Vi gikk derfor videre til en privat lege og fikk samme beskjed. Kroppen var ikke ferdig utviklet og vi måtte vente. Mamma ble mer og mer irritert over at ingen tok dette "seriøst" og vi fikk tak i en annen lege på legekontoret jeg har vært på i alle år. Da dro jeg til en mann, fastlegen min er en kvinne og forstod ikke problemet mitt. Han tok tak i det med en gang og sendte meg avgårde til mammografi. Noen uker senere fikk jeg en sjekk av klumpene og fikk bekreftet at dette kun var hovne melkekjertler. Så lettet jeg var. Ikke vet jeg hva jeg tenkte det var, men jeg tror jeg bare forstod at ting ikke var som det skulle være. Uansett var ikke det en god nok grunn til at den ene var større enn den andre. 


   

  Jeg dro da videre til fastlegen min og tryglet og ba igjen om at jeg kunne få operere fordi det ødela selvtilliten min. Jeg følte meg så stygg, kroppen min var ikke som den skulle være og jeg orket ikke ha det slik i mange år fremover. Hun satt meg opp på en venteliste. Endelig. Jeg var så glad! Månedene gikk en etter en og hadde passert 16 år og gikk i 10.klasse. En sommerdag i Juni satt Karoline, Sandra og jeg på verandaen hos Karoline etter vi hadde hatt eksamen og vi kom inn på temaet. Hvorfor hadde ingen tatt kontakt enda? Jeg tenkte derfor det var en god idé og ringe inn for å høre hvordan det lå an. Dette var på en mandag og de hadde ledig allerede på onsdag. To dager til operasjon. Du kan nok ikke klare og tenke deg hvor lykkelig jeg var i akkurat det øyeblikket når jeg fikk en endelig dag å forholde meg til, endelig skulle jeg bli fornøyd med kroppen min. 

  Dagene gikk kjempe fort og jeg var så klar for å få det gjort. Jeg ble lagt inn tidlig på morgen, så jeg kjørte scooteren min opp til sykehuset sammen med Sandra, fikk til og med ett fantastisk flott armbånd og beskjed om å ikke spise og drikke noe på 24 timer om jeg ikke husker helt feil. Vi satt i kantinen og pratet lenge før hun måtte dra og jeg skulle gjøre meg klar. Rommet jeg lå på var felles, vi var fire kvinner til sammen. De jeg var på rom med skulle bli operert for brystkreft og skulle enten fjerne begge brystene eller en av de. Jeg klarte ikke sove den natten. Der lå jeg med to helt friske bryster og klaget over at den ene var større enn den andre, mens damen ved siden av meg gråt hele natten. Plutselig hadde jeg dårlig samvittighet. Operasjonen var satt og jeg kunne ikke pakket sakene mine og løpt avgårde, jeg måtte gjøre det når jeg først hadde ventet, tryglet og bedt om dette. Det var en vanskelig natt. 

  Jeg tror jeg skulle bli operert klokken 8 på morgenen om jeg ikke husker helt feil. Noen timer før måtte jeg opp og dusje, skrubbe meg og tisse før jeg skulle trilles opp til operasjon. Det jeg var mest nervøs for nå var narkosen. Gjorde det vondt? Tenk hvis jeg ikke våkner? Jeg var livredd, men med god støtte fra flotte sykepleiere og kirurg følte jeg at jeg var i trygge hender. 4 timer senere våknet jeg på ett observasjons rom med en slange inn i urinrøret og dren på hver side av brystet. Alt gjorde vondt. En sykepleier kom fort bort, men jeg var helt ør og klarte ikke få ut noe annet enn at kroppen gjorde vondt og at jeg ville prate med mamma. Mamma satt nede og ventet på at jeg skulle bli trillet ned. De neste timene husker jeg ikke. 

  Det neste jeg husker var mamma som satt ved siden av meg og alle de slangene som stakk ut her og der. Jeg hadde også blitt tatt på støtte-bhen jeg tidligere hadde stresset med å kjøpe på apoteket nedenfor sykehuset. Alt kjentes rart selv om jeg hadde blitt satt på sterke smertestillende. Jeg sov hele den dagen. Neste dag var jeg kvikkere og det var klart for besøk. Jeg har noen fantastiske mennesker rundt meg og alle hadde møtt opp i fellesrommet for å sjekke hvordan det gikk med meg. Jeg husker den forferdelige "morgenkåpen" jeg hadde fått, i tillegg til at jeg hadde dren på hver side av brystet som var koblet til en blodpose jeg måtte holde. Vi satt og pratet litt til jeg igjen ble sliten og sovnet igjen. Da jeg igjen våknet var det tid for å ta ut rørene som var inni meg og sjekke hvordan arrene var. Jeg hadde fått anker arr. Kirurgen kom inn for å fortelle meg at operasjonen var vellykket, han hadde måtte ta ut 750g fra det største brystet og ca. 250g fra det andre brystet for at de skulle bli mest mulig symmetriske. Brystvortene var også flyttet opp for å få symmetri i de og alt så kjempe flott ut. Jeg var kjempe fornøyd og blåste i hvor vondt jeg hadde! 

  Det er mye snakk om kosmetiske operasjoner i mediene for tiden og jeg har veldig forståelse for synspunktene til alle. Derimot har jeg gjort en kosmetisk operasjon selv, men som jeg mente var nødvendig for min egen selvtillit. At en jente velger og ta silikon for større bryster i håp om bedre selvtillit er det ingen andre som har noe med enn den personen som velger og gjøre det. Er det en person som velger og operere seg fordi det er en del av kroppen som ødelegger deg og selvtilliten din så er jeg helt for at man kan operere for de rette grunnene. Selv angrer jeg ikke ett sekund. Nå skal det sies at alle bryster er forskjellige størrelser, mine er fortsatt forskjellige. Derimot er det ikke naturlig med flere størrelser forskjell. Dette var kun min historie og tanker rundt en veldig forvirrende, ødeleggende, trist men samtidig lærerik og fin tid i livet mitt. Jeg vokste mye som person og fikk ett helt annet syn på meg selv og ikke minst selvtillit etter denne operasjonen. Som sagt angrer jeg ikke ett sekund og ville gjort akkurat det samme om igjen om jeg måtte. Dette er veldig personlig for meg og jeg har gått igjennom mange vanskelige dager når jeg var veldig ung. Det har derimot kun gjort meg til en sterkere og mer selvsikker person den dag i dag og det er jeg veldig glad for. 

  Har du noen spørsmål så må du bare spørre! Enten om du vil sende meg en mail eller i kommentarfeltet♥ Del gjerne hvis du kjenner noen som kanskje går igjennom det samme som jeg gjorde. Jeg skulle gjerne hatt noen å pratet med på den tiden, men det hadde jeg dessverre ikke. 

 • Publisert: 18.03.2017, 22:57
 • Kategori: Thoughts
 • 1 kommentarer
 • jobbehelg

 • Publisert: 18.03.2017, 21:25
 • Kategori: Fashion • Jakke fra GinaTricot / T-shirt fra GinaTricot / Smykke var gave / Bukse fra BikBok / Choker fra Glitter 


  Hei! Vil bare fort innom å si ifra at jeg lever - haha. Jeg var på jobb tidligere i dag og var helt ærlig ganske sliten etter jobb, selv om det var stille. Har hatt en tendens til å ligge å sove litt på sofaen etter jobb, fordi jeg er så trøtt og "sår" i øynene. Tror jeg må få i meg noe mer vitaminer nå og ikke minst være flink til å drikke mer vann! Det har i tillegg vært kjempe fint vær og når jeg kjører frem og tilbake til jobb får jeg konstant sola i ansiktet, den er sykt sterk og jeg kjenner øynene mine er helt ødelagt når jeg kommer hjem fordi jeg ikke har skaffet meg noen ordentlig solbriller enda. Vitaminer og solbriller må virkelig ordnes til uka, det her går ikke.. Latskap rett og slett - haha. Jeg har derimot fått gjort masse i dag, blant annet laget middag, spist kake som H ordna til oss og vasket bilen ordentlig. Imorgen er det inne i bilen som skal vasken og ryddes klart til EU-kontroll! Hvordan har lørdagen deres vært? ♥

 • Publisert: 18.03.2017, 21:25
 • Kategori: Fashion
 • 2 kommentarer
 • 8 TING DU IKKE VISSTE OM MEG

 • Publisert: 17.03.2017, 19:52
 • Kategori: Everyday
 • 1. Jeg er helt håpløs til å lade mobilen. Har en forferdelig irriterende tendens til å sette mobilen til ladning og med en gang den kommer til ca.30% så tenker jeg at det holder for litt hvertfall og slik holder jeg på. Hver gang jeg drar ett sted så har jeg som regel alltid lite strøm... Håpløs

  2. Om kun noen få måneder drar jeg sammen med Henrik til USA og det er vår første gang til å reise dit, vi gleder oss vanvittig mye! Jeg skal lage ett eget innlegg med planer og hvor vi skal når det begynner og nærme seg, gleder meg så til å blogge derfra!

  Processed with VSCO with f2 preset

  3. Når jeg finner en sang jeg liker så hører jeg på den konstant til jeg kan hele sangen utenatt i tillegg til jeg blir absolutt helt drittlei. Den går som regel i ett i bilen, når jeg sminker meg, når jeg steller meg på badet osv.. Det er helt vanvittig, jeg blir så hekta at jeg kan høre på den flere ganger på rad. Mon tro hvor irriterte vennene mine er på meg til tider når jeg konstant ber om den samme sangen - haha!

  4. I helgene spiser vi bare "dritt"-mat her hjemme, altså enten så er det hamburger, pizza, kebab eller pita. Selv om vi lager det selv er vi dårlig til å få i oss annen mat i helgene fordi det frister rett og slett mest av alt. Det er lov å kose seg i helga da vell og merke♥

  5. Jeg har alltid drømt om å drive noe eget. Jeg har helt sikkert skrevet om dette før, men det er hele grunnen til at jeg valgte den linja jeg skal begynne på til høsten. Da får jeg ett innblikk i hvordan en bedrift drives og lærer mye om økonomi, det er viktig uansett men hovedgrunnen er fordi mitt største ønske er å drive enten en egen butikk/nettbutikk eller ett firma av ett slag.
  Processed with VSCO with f2 preset

  6. Med en gang jeg farget håret mitt mørkt igjen nå så angret jeg. Jeg er naturlig blond, men trives for all del veldig godt i mørkt også. Derimot er det noe spesielt når jeg får den perfekte blond fargen og klarer å ta vare på den, da er jeg mest fornøyd med håret! Tenkte jeg skulle begynne med litt striper snart så jeg har det blondt før sommeren. Eller kanskje jeg bare skal total bleke det? Jeg går som regel alltid for den kjappeste og skadeligste måten, heh..

  7. Jeg velger å være fornøyd med kroppen min rett og slett fordi jeg ikke er noe glad i å trene og ser da heller ikke noe poeng i å klage over noe. Gjør man ikke noe for å endre seg og spiser bare dritt og likevel sitter å klager så syns jeg egentlig det er unødvendig. Jeg kjenner meg selv så godt at jeg vet jeg ikke er noe flink eller liker å trene så da ser jeg meg bare fornøyd med den kroppen jeg har blitt utdelt og ferdig med det. 
  Processed with VSCO with f2 preset

  8. For litt over 2 år siden klipte jeg håret mitt helt kort. Da snakker vi HELT kort altså, det var kanskje 3-4mm på sidene og lengre på toppen. Var så fan av Miley da gitt, men syns det var utrolig tøft og at jeg egentlig kledde det godt. Var gøy å ha hatt det, men er glad håret mitt vokste drit fort ut igjen - haha. 

  Nå er det hjemmelaget pizza og film som står på tapeten her hjemme, jeg er så heldig som har en samboer som er døds flink til å lage mat og steller istand for meg♥ Noen filmtips til oss? Xx

 • Publisert: 17.03.2017, 19:52
 • Kategori: Everyday
 • 1 kommentarer
 • hvordan jeg krøller håret på 5 minutter

 • Publisert: 17.03.2017, 13:06
 • Kategori: Skjønnhet


 • Heihei! I dag tenkte jeg og vise dere (endelig) hvordan jeg krøller håret mitt i en fei. Det var faktisk en video på facebook jeg så for lenge siden som brukte denne teknikken, når jeg prøvde den selv ble jeg helt frelst! Jeg har ikke så vanvittig langt hår enda, men jeg har veldig tykt hår så det tar vanligvis ganske lang tid å rette ut eller spesielt og krølle. Det er også vanskelig og komme til bak, men med denne metoden så er alt så enkelt og gjort på null komme niks. Hvis du vil vite hvordan jeg fikk looken over så skroll videre ned♥ Her viser jeg dere steg for steg:


  Her ser dere mitt helt naturlige hår / Du begynner så klart med å gre håret, krøllene blir mye finere med ett slett hår. Vanligvis pleier jeg å rette håret helt før jeg krøller det, men i dag lå håret så fint med masse volum så jeg følte ikke det var nødvendig. 


  Start med å dele håret opp i to deler, jeg foretrekker og sette håret i midtskill når jeg gjør dette, fest med hårstrikk. / Jeg bruker alltid beskyttelse spray! Min er fra Gama Professional og den lukter fantastisk! Viktig å ta vare på håret♥


  Jeg liker best å lage krøller med rettetang og bruker alltid GHD rettetangen min, den funker som bare det! / Del ut små seksjoner og begynn og vri tanga rundt håret for å lage en krøll. 


  Krøllen skal sånn ca se slik ut når du er ferdig / Resten av håret du har samlet skal se slik ut etter du har krøllet hele seksjonen. 


  Veldig lekker! Her har jeg krøllet ferdig begge seksjonene / Dra forsiktig av strikken så du ikke ødelegger krøllene og så er vi klare for styling!


  For å style bruker jeg kun en hårbørste som har børstene langt fra hverandre, jeg anbefaler egentlig en stor kam for luftige og fine krøller! / Før jeg grer (eller etter) igjennom så setter jeg krøllene med en hårspray. De holder seg lengst hvis jeg setter de før jeg grer, men jeg bruker heller ikke en veldig sterk hårspray. Den er veldig lett og holder krøllene hele dagen, hater klissete krøller :) Jeg bruker Matrix sin Freezing Spray. 


  Og voila! Du har nå fine løse krøller på kun noen minutter. Det er klart styling tar lengre tid utifra hvordan du ser ønsker resultatet, jeg elsker en litt messy look med store løse krøller. Skal jeg noe pent har jeg som regel midtskill og er jeg mer casual og skal for eksempel på jobb eller på shopping syns jeg det er kulere med en slengt over sideskill. Ett godt tips for å skape volum er også å enten bruke rettetangen og bøye håret øverst, eller så pleier jeg og tuppere og sette det med hårspray de dagene håret mitt er litt mer flatt. 

  Håper du likte innlegget for det var så morsomt for meg å lage det! Selv elsker jeg tips og triks til en lettere hverdag med glam. Si ifra hvordan det går om du prøver selv. 

 • Publisert: 17.03.2017, 13:06
 • Kategori: Skjønnhet
 • 1 kommentarer
 • FRIYAY

 • Publisert: 17.03.2017, 09:55
 • Kategori: Everyday
 • Processed with VSCO with t1 preset  God morgen! I dag var jeg faktisk ganske tidlig oppe med tanke på at jeg har halvveis fri, jeg skal fremdeles på kontoret, men det kan jeg på en måte ta når jeg selv vil. Tenk at det er fredag allerede? Kommer seriøst ikke over hvor sykt fort denne uken har flydd fordi, det er allerede helg liksom. Vell vell, i dag har jeg planlagt og ta masse bilder til innlegg i dag og imorgen. Jeg jobber tidlig imorgen så da er det greit og bruke dagen før til å planlegge og gjøre ferdig innlegg. Hvordan er planene deres for dagen? Jeg skal stelle meg snart og lage ett innlegg jeg har gledet meg til kjempe lenge! Over ser dere forresten mine naturlige bryn og hvor usynlige vipper jeg har... haha! Jeg er derimot veldig komfortabel uten sminke, håret mitt er naturlig blondt så det er nok derfor vippene mine er så lyse også.. bah, men vurderer en vippeløft. Noen som har prøvd? ♥ Xx

 • Publisert: 17.03.2017, 09:55
 • Kategori: Everyday
 • 3 kommentarer
 • interior inspiration

 • Publisert: 16.03.2017, 20:52
 • Kategori: Interiør


 • Dekor korall her // Klesstativ her   Lammeskinn her // Sofa her  Stol her // Mugge her  Sofabord her // Lampe her   Dynetrekk i lin her // Barstol her 

  De har seriøst fått så sykt mye fint på Ellos.no nå, jeg drømmer meg helt bort i hvordan jeg kan style de forskjellige rommene når H og jeg endelig får kjøpt oss noe eget. Alt er fra Ellos bortsett fra sofaen, den fant jeg på allmodern.com. Jeg har hatt så lyst på en blue velvet couch siden jeg så den Kenza hadde kjøpt, fysøren så fin! Vi bruker egentlig sofaen veldig lite her hjemme så en slik sofa med en kul lenestol eller butterfly-stol vedsiden av hadde holdt i massevis. Når jeg ser så mye fint interiør så savner jeg virkelig den tiden mamma og jeg dreiv interiørbutikk, jeg får så lyst til å starte noe igjen. Selv om jeg ikke har mulighet nå så skulle jeg ønske at jeg kunne, interiør er virkelig en stor passion hos meg. 

  Anbefaler og titte innom Ellos for inspirasjon, samtidig vil jeg gjerne ha anbefalinger av dere til andre interiør sider. Har ikke kikket så mye etter interiør på nettet tidligere, så hvis dere vet om noen fine sider så skyt ut ♥ Ha en fin dag videre! 

 • Publisert: 16.03.2017, 20:52
 • Kategori: Interiør
 • 2 kommentarer
 • denne dagen er den verste

 • Publisert: 16.03.2017, 14:50
 • Kategori: Thoughts


 • Jeg vil så gjerne at bloggen skal være et positivt og hyggelig sted for dere og klikke dere inn på, men noen ganger er det bare så urealistisk. Ikke alle mine dager er like positive og fine som man fremstiller til tider. Jeg hadde en helt super uke forrige uke, men denne uken har vært litt verre. Det er egentlig ingenting som har skjedd, jeg bare er ikke i noe godt humør. Jeg er ikke sur, sint, lei meg eller noe sånt, men jeg er bare sliten. Jeg kunne fint ha ligget i senga hele dagen og bare sovna og våkna om hverandre uten noe problem, det er sånn humør jeg er i. Når jeg har det sånn føles det som at denne dagen virkelig er den verste, jeg vil ingenting. Det er vanskelig og sette ord på det, men jeg tror og føler at vi alle har slike dager. Det er en blanding av og være lei seg og sur men du er ingen av delene, du er bare lei. Likevel klarer jeg og kave meg avgårde på jobb og smile uansett. For når jeg tenker meg godt om har jeg jo aldri en grunn til å være sånn, det er jo så mye bra som skjer og jeg er egentlig kjempe lykkelig med situasjonen jeg er i akkurat nå i livet. Likevel så er jeg kanskje ikke så fornøyd? Det er vanskelig, jeg vet ikke helt hva det er. Jeg håper virkelig dagen imorgen blir bedre, da er det kontortid hos PG og det er så gøy! Samtidig skal jeg vise dere hvordan jeg krøller håret på minimal tid, noe du også kan få til uavhengig av tykkelse og lengde. Det er bare dagen i dag som ikke er bra, jeg må bare lære meg å puste godt med magen og komme meg avgårde for å sette tankene på andre ting. 

  Nå er det jobb som står for tur, vi snakkes mer imorgen babes ♥ Har du forresten noen tips til videre innlegg så vil jeg gjerne høre, eller om du kunne tenke deg noen videoer for den sagt skyld. Har veldig lyst til å lage videoer, men syns det er vanskelig og sette igang når jeg ikke har noen konkrete ideer om hva jeg vil at kanalen min skal handle om. Eller jeg har jo en viss idé, men vil gjerne høre deres mening også! Dette ble virkelig ett innlegg med mye tanker og snakking - haha. Håper dere har en strålende dag videre ♥

 • Publisert: 16.03.2017, 14:50
 • Kategori: Thoughts
 • 2 kommentarer
 • når vi snakker om universet

 • Publisert: 16.03.2017, 12:06
 • Kategori: Thoughts
 • Processed with VSCO with a6 preset
  En liten selfie i speilet hos hu mor 

  Mamma har seriøst den største og fineste lysekrona i hallen sin / lille nussebusse som var glad for besøk 

  Processed with VSCO with a6 preset

  Gårsdagens detaljer. Elsker den nye genseren fra Only ♥


  Lille Nussebusse er gal som vanlig - haha / Elsker plantene hos mamma, akkurat sånne jeg er på utkikk etter selv

  Processed with VSCO with a6 preset

  Fine huset til mamma, du ser også her sånn ca hvor bra utsikt de har. Huset ligger på toppen av ett fjell så de har utsikt over hele fjorden her. 

  Igår dro jeg seint opp til mamma og PG for å slå an en prat. Jeg syns det er kjempe koselig og tilbringe tid med de, spesielt nå som vi ser hverandre sjeldnere enn før. Det gikk fra at mamma og jeg dreiv butikk sammen, bodde sammen og gjorde egentlig alt sammen - til at vi flyttet fra hverandre, butikken ble solgt og vi ser hverandre kjempe sjeldent. Egentlig litt trist, fordi mamma betyr masse for meg, men man må jo vokse opp og flytte ut en gang uansett. Som vanlig sovnet mamma tidlig på sofaen så PG og jeg ble sittende lenge og prate om alt fra konspirasjonsteorier til universet. Vi diskuterte til og med hvilken befolkning som er smartest, haha. Ingenting vi ikke kan prate om, og jeg syns det er så gøy! Hvilken befolkning syns/tror du er den smarteste? Store spørsmål er gøy å stille men veldig vanskelig og svare, og det er akkurat det jeg liker så godt. Man kan snakke i evigheter om samme tema og aldri bli ferdig eller komme til en enighet, fordi det rett og slett ikke er en enighet eller ett svar og komme frem til. Ingen vet faktisk hva som skjer etter vi dør, eller hvorfor akkurat jorden og menneskene ble skapt. En liten funfact om meg er at jeg også elsker dokumentarer som handler om universet og hvordan det ble skapt. Den siste jeg så ligger på Netflix og er en serie som heter "Sånn funker universet", anbefaler dere og se på den hvis dere har samme interesse som meg. 

  Ha en fin dag videre ♥

 • Publisert: 16.03.2017, 12:06
 • Kategori: Thoughts
 • 1 kommentarer
 • bruker lillelørdagen på noe fornuftig

 • Publisert: 15.03.2017, 19:24
 • Kategori: Everyday
 •  

  Processed with VSCO with f2 preset

  God kveld ♥ Jeg har akkurat våknet fra en times powernap på sofaen, bare jeg som kjenner meg helt suppe etter jeg har våkna fra en pw på sofaen? Haha, ansiktet er most og kroppen føles helt merkelig. Jeg lagde meg en skikkelig god middag etter jobb, min favoritt faktisk. Spaghetti m/ stekt sopp og løk. Nam! Det er så fantastisk godt, jeg pleier å mikse litt med krydder for variasjon. I dag tok jeg oregano og paprikakrydder, yummy. Nå er planen og sette på en vask til med klær før jeg skal planlegge innlegg for imorgen. Jeg har en helt genial måte og krølle håret på som seriøst ikke tar mer enn 5 minutter uansett hvor langt/tykt hår du har. Håper på å få det ut imorgen eller så kommer det på fredag. Håper alle har en fantastisk fin lillelørdag! Min skal bli brukt til videre vasking og rydding, fornuftig har jeg blitt, gitt - haha. Snakkes♥

 • Publisert: 15.03.2017, 19:24
 • Kategori: Everyday
 • 7 kommentarer
 • nelly wanties

 • Publisert: 15.03.2017, 11:46
 • Kategori: Fashion


 • topp her / kjole her / topp her   jakke her / topp her / fishnet her  jeans her / jakke her / topp her  bukse her / jakke her / sunnies her 

 • Publisert: 15.03.2017, 11:46
 • Kategori: Fashion
 • 6 kommentarer
 • WEDNESDAY

 • Publisert: 15.03.2017, 09:11
 • Kategori: 30 days
 • Hei og god morgen! Midt i uken allerede? Tiden flyr virkelig, jeg har en 9-3 vakt idag på jobb også er det rett hjem og bake litt idag. Jeg skrev her om dagen at jeg ville lage noe godt, men fikk aldri tid fordi jeg slaska på sofaen for lenge haha. Imorgen begynner jeg sent på jobb så da vet jeg at jeg får sove lenge så da trenger jeg ikke alle de timene på sofaen. Hva er planene dine idag?

  Tenkte å få tatt noen antekksbilder idag også, syns det både er gøy å ta og blogge om. Som regel har jeg ganske casual klær på meg de dagene jeg jobber og nesten enda verre slaskeklær når jeg har fri, men jeg syns mote er veldig spennende og liker og utforske mer og mer spesielt nå som jeg har startet å jobbe i en klesbutikk! Ha en fin onsdag videre ❤

 • Publisert: 15.03.2017, 09:11
 • Kategori: 30 days
 • 2 kommentarer
 • casual

 • Publisert: 14.03.2017, 18:26
 • Kategori: Fashion


 • Jakke fra GinaTricot // Bukse fra Pieces // Genser fra Urban // Sko fra Reebok // Sunnies fra aner ikke 

  Hei! Fin dag så langt? Jeg har nesten akkurat kommet hjem fra jobb etter en halvtimes skravling etter jobb og litt handling av mat. Nå sitter jeg å venter på at maten skal bli ferdig i ovnen mens jeg blogger. Ikveld er det virkelig duket for en opprydning her i leiligheten m/vask, det trengs virkelig nå. Håper du har en fin kveld videre, så snakkes vi senere♥

 • Publisert: 14.03.2017, 18:26
 • Kategori: Fashion
 • 10 kommentarer
 • all about brows

 • Publisert: 14.03.2017, 11:12
 • Kategori: Skjønnhet
 • Processed with VSCO with f2 preset

  Øyenbryn var aldri et tema for meg før jeg begynte på videregående, jeg er ganske heldig å ha masse brynshår som er relativt mørke. Derimot har jeg mye "hull" mellom bryna som gjør at de ikke ser veldig fyldig ut og etterhvert forstod jeg hvordan jeg kunne fylle dette inn. Jeg har faktisk ikke vært gjennom mange brynsfaser og egentlig har jeg stort sett gjort det samme med brynene mine i alle år. Jeg har derimot byttet og prøvd en del forskjellige produkter, nå har jeg endelig funnet mine favoritter som jeg har holdt med siden jeg prøvde de første gang! 

  Processed with VSCO with f2 preset

  ·eyebrows frame your face·

  Processed with VSCO with f2 preset
  Jeg har brukt Anastasia DipBrow i flere år og er kjempe fornøyd. Jeg bruker fargen "taupe" uansett om jeg er brunette eller blondine. Den passer veldig godt til hudfargen min også så det ser naturlig ut. Jeg har faktisk også en annen øyenbrynsfarge i pudderform som jeg tar på enden av brynene når jeg har veldig mørkt hår for å få de til å balansere mer med hårfargen. Jeg kjøper mine dipbrows på nettet eller på kicks ♥

  På bilde til venstre ser du hva jeg alltid bruker til sist. Denne lille saken fant jeg i Polen når jeg var på jentetur og den har vært en lifesaver siden! Det er en eyebrow gel mascara som holder hårene på plass når du har tegnet de ferdig. Den inneholder også litt farge så man trenger strengt talt ikke fylle de ordentlig inn engang hvis du bare vil gå for en naturlig look. Elsker denne! 

  Det venstre bilde inneholder de kostene jeg bruker for å påføre dipbrowen, jeg har kjøpt de to sorte på ebay til en slikk og ingenting og de funker som bare det! Kosten har jeg kjøpt på h&m og den har jeg hatt i så mange år at jeg husker absolutt ikke når jeg kjøpte den engang, jeg bruker aldri blyanten men bare kosten. 

  Processed with VSCO with f2 preset

  Processed with VSCO with f2 preset

  De gode dagene kommer og går, det er absolutt ikke hver dag øyenbryna mine ser fine ut, men øvelse gjør virkelig mester. Jeg liker å fokusere på en lys farge innerst og mørkere ytterst. Liker best at de ser "naturlige" ut og ikke for Instagram brows hvis dere skjønner. Jeg går alltid etter min egen form på bryna. Jeg napper brynene mine ca annenhver til hver tredje dag, de gror så vanvittig fort. En gang inni mellom farger jeg de også enten i salong eller hjemme. Det er veldig deilig å få det gjort av en profesjonell som regel, men det kommer såklart an på hvor ille det er. Noenganger er det virkelig billigere å bare gjøre det selv, er det helt krise og jeg skal noe ekstra så er det en selvfølge at jeg unner meg det♥

  Processed with VSCO with f2 preset

  Hva er ditt favoritt brynsprodukt? ♥

 • Publisert: 14.03.2017, 11:12
 • Kategori: Skjønnhet
 • 2 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 13.03.2017, 16:11
 • Kategori: Uken som gikk

 • topp fra GinaTricot

  UKENS TANKE 

  At jeg virkelig ikke føler meg voksen enda. Det er så skummelt å tenke på alle pengene jeg har spart opp i mange år skal plutselig bli brukt til egenkapital til vår første leilighet. Det har gått så fort at jeg blir litt skremt, føler meg ikke som en 21 åring allerede liksom, men heller ikke som jeg er en unge enda heller. Det er egentlig litt forvirrende, men jeg gleder meg vanvittig mye til alt som skjer fremover. Mye spennende skjer når man blir eldre, det må jeg jo bare si! 

  UKENS HØYDEPUNKT

  Og være på min første visning. Haha det høres sikkert ut som ett teit høydepunkt, men jeg har alltid sett for meg være på min første visning eller reise rundt på flere visninger for å finne noe som er perfekt. Vi hadde det så gøy med å kikke igjennom hvordan andre bygninger og rom var, det var virkelig spennende og man får masse inspirasjon! Jeg gleder meg virkelig til vi finner noe som vi føler at vi bare må ha og kan kjøpe det. Det blir den beste dagen noen gang og endelig få bekreftelse på at vi har kjøpt vårt eget!

  UKENS CRAVING

  Åherregud den hjemmelagde isen til mamma i går var helt nydelig og jeg tror rett og slett jeg må dele oppskriften videre med dere også! Virkelig en craving, er du ikke så glad i is kommer du uansett til å elske denne. For fysøren hvor god! Kan virkelig ikke få sagt det nok. Namnam!!

  UKENS SERIE/FILM

  Har ikke sett en annen film enn "The other guys" som vi så på før leggetid i går, ellers har det kun gått i TVD hele uken. Blir flau over hvor avghengig jeg er. Ellers kan jeg fortsatt anbefale dere å se How to get away with murder, vi har startet på sesong 3 nå og det blir bare mer og mer spennende. 

  UKENS IRRITASJON

  Hm, her må jeg virkelig tenke meg om. Tror ikke jeg har hatt noen irritasjonsmomenter denne uken, sånn virkelig. Jeg har hatt en kjempe fin uke med masse baller i luften og det har vært helt herlig. Fikk til og med masse tid med venninner så jeg er så fornøyd som jeg kan overhodet bli over den forrige uken. 

  UKENS MEST SPILTE SANG

  Hahaha. You're welcome med The Rock har virkelig vært en gjenganger på stereoen i bilen... Ja, det er den sangen fra Moana, og ja den er så sykt bra! Haha, elsker sånne fengende sanger og syns alle burde høre på den og bli like hekta som meg. Disney<3

  AKKURAT NÅ

  Sitter jeg godt plantet i kontorstolen på kontoret og skriver for dere. Jeg har full dag imorgen på jobb og skal jobbe ganske mye både onsdag, torsdag og lørdag også. Så sitter og planlegger litt innlegg for uken så dere ikke tror bloggen blir glemt oppi alle de andre jobbene, hehe. Jeg er snart ferdig på kontoret, så må jeg nok mase hull i huet på noen til å ta litt bilder av meg før solen blir helt borte. Er så overskyet her i dag og da syns jeg lyset på bildene alltid blir litt så som så... Når Henrik og jeg reiser til USA om bare noen mnd så blir det nok masse fine bilder med bra lys♥ Wiho, fine tider i vente! 

 • Publisert: 13.03.2017, 16:11
 • Kategori: Uken som gikk
 • 6 kommentarer
 • du finner meg på kontoret

 • Publisert: 13.03.2017, 14:13
 • Kategori: Everyday
 • Processed with VSCO with f2 preset

  Processed with VSCO with f2 preset

  Processed with VSCO with f2 preset

  Hei! Først og fremst vil jeg si takk for alle flotte lesere jeg hadde i går, det syntes på både kommentarer og statestikk! Morro ♥ Har dere hatt en fin mandag så langt? Jeg sov ganske lenge, egentlig alt for lenge, og orket rett og slett ikke røre på meg før klokken bikket over 11. Litt deilig og sove ordentlig ut også, det syns jeg var fortjent etter en jobbhelg. Jeg fikk derimot stelt meg fort og kastet på meg noe klær og kjørte ned på kontoret for å arkivere resten av papirene, og nå er jeg ferdig med det. Sitter fortsatt her og blogger for dere, skal gjøre meg helt ferdig før jeg tar en runde med søknader og CVer rundt omkring. Ikveld skal jeg stelle istand god middag til Henrik og meg, tenkte egentlig jeg hadde lyst til å bake noe godt. Kanskje rundstykker eller noe annet? Har litt hekta på eplekake for tiden så kanskje det er det jeg skal lage som godis til mandagskvelden. Vi får se, Henrik blir nok fornøyd uansett når han i det hele tatt ser jeg står på kjøkkenet og gjør noe. Hahah. 

  Fin mandag videre til dere! Hva er planene deres i dag? ♥

 • Publisert: 13.03.2017, 14:13
 • Kategori: Everyday
 • 1 kommentarer
 • Monday inspiration

 • Publisert: 13.03.2017, 08:16
 • Kategori: Thoughts
 • bilder fra WeHeartIt

  Litt inspirasjon til den kommende uken. Jeg har som regel alltid fri på mandager så da liker jeg å sitte godt plantet i sofaen etter jeg har stått opp med pcen på fanget og en god kopp med te. Mine største inspirasjonskilder er definitivt Pinterest og WeHeartIt, det er så mange flotte inspirerende bilder der og jeg har brukt disse sidene så mye de siste årene når jeg mangler akkurat det. La oss starte uken med masse god inspirasjon og la den bli sykt bra! Jeg skal ikke jobbe så mye denne uken, men Henrik og jeg skal noe annet kjempe spennende. Siden jeg fortalte dere om at vi var på visning så forstår dere sikkert hva som er planene videre ♥ Spennende tider!

 • Publisert: 13.03.2017, 08:16
 • Kategori: Thoughts
 • 4 kommentarer
 • my type of sunday

 • Publisert: 12.03.2017, 12:17
 • Kategori: Everyday
 • Processed with VSCO with f2 preset

  Processed with VSCO with f2 preset

  God morgen! Her hjemme er søndag en typ hellig dag, vi steller alltid istand god frokost og spiser sammen mens vi ser på noe koselig på tven. Når vi våkner er det alltid noe lett først, orker aldri en tung frokost med en gang jeg våkner. Jeg elsker frukt så jeg prøver alltid å få i meg en appelsin eller eple før jeg starter dagen, jeg er også stor fan av te ♥ Min favoritt er Lipton sin green tea intense mint! Denne uken har forresten gått skremmende fort, jeg føler den har bare sust forbi! Kan ha noe med at jeg har vært så opptatt hver dag så dagene har gått kjempe fort, syns det er litt deilig når det er sånn, fordi jeg hater virkelig å ikke ha noe å gjøre. I dag er det duket for bursdag til min kjære lillebror som fylte 19 år på tirsdag. Gleder meg alltid til god mat og dessert hos mamma, hun er så flink til alt som har med det å gjøre♥ Hvordan tilbringer dere søndagen? 

  Vi snakkes senere♥

 • Publisert: 12.03.2017, 12:17
 • Kategori: Everyday
 • 6 kommentarer
 • JOBBLØRDAG

 • Publisert: 11.03.2017, 11:23
 • Kategori: Everyday


 • Cardigan fra Only 

  God morgen! Nå er jeg snart på veg ut døren for å rekke jobb. I dag er det tøyselørdag i butikken og vi kjører en del salg, håper på en skikkelig god salgslørdag! Det er alltid så gøy når det er masse mennesker. I dag prøvde jeg den nye tannblekningen min ProWhitening (les mer på Instagram, jeg heter carinalie der) og jeg så helt seriøst forskjell etter første behandling. Jeg har så sykt misfargede tenner på den ene siden av tennene fordi jeg snuser såpass mye, det har vært ett kompleks så lenge fordi jeg klarer virkelig ikke slutte og jeg har følt alle tannblekninger ikke gir noen god effekt. Jeg oppdaterer dere om resultatet! Nå må jeg løpe videre, oppdaterer dere mellom slagene hvis jeg rekker. Ha en strålende lørdag videre og nyt solen ♥

 • Publisert: 11.03.2017, 11:23
 • Kategori: Everyday
 • 4 kommentarer
 • TODAY'S

 • Publisert: 10.03.2017, 20:38
 • Kategori: 30 days
 • Hei! God kveld, denne dagen var _virkelig_ gått i ett! Vi har vært på vår første visning noen gang i dag og fy søren å spennende!! Vi falt så for den andre leiligheten vi så og skal naturligvis kikke litt mer før vi bestemmer oss for noe endelig ☺ Uansett spennende prosess! Ellers har jeg vært på kontoret i hele dag arkivert papirer med Marthe. Eller vi spiste masse kanelsnurrer og konfekt på kontoret haha, nam!

  Over har dere antrekket mitt idag, veldig casual og vårlig antrekk. Jakke er fra Lindex, bukse fra h&m og tee fra GinaTricot. Elsker at det har vært så deilig vær ute idag, så jeg slipper så store jakke og klær generelt! Godt det går den vegen. Nå er det duket for innflytningsfest hos Janne og Benedikte, sitter å oppdaterer dere fra bilen nå faktisk. Dagen har gått i ett! Vi snakkes senere ❤

 • Publisert: 10.03.2017, 20:38
 • Kategori: 30 days
 • 2 kommentarer
 • BECAUSE I´M HAPPY

 • Publisert: 09.03.2017, 16:31
 • Kategori: Everyday

 • Processed with VSCO with f2 preset

  Skjorte fra BikBok

  Hvordan har dere det? Håper dere likte forrige innlegg, jeg likte veldig godt å skrive det selv for å ha egne mål på hva som skal bli gjort! Viktig å bruke tiden sin godt selv om dette er en måned med masse jobb som tar opp en del tid. Uansett så er jeg nå på jobb igjen, har en kveldsvakt idag og fri imorgen. Da tenkte jeg endelig å få tatt noen antrekksbilder til bloggen! Elsker at det er så bra lys ute for tiden, kan virkelig ikke få sagt det nok. I tillegg ser du sikkert bak at jeg har en mega stor lyskilde fra døra ut til balkongen min. Love it! Ha en strålende dag videre ♥ 

 • Publisert: 09.03.2017, 16:31
 • Kategori: Everyday
 • 0 kommentarer
 • DETTE VIL JEG GJØRE I MARS

 • Publisert: 09.03.2017, 13:11
 • Kategori: Inspirasjon
 • Siden vi allerede er inne i en ny måned så tenkte jeg å skrive ned mine mål for hva jeg vil gjøre innen den er over. Syntes tiden går så fort og det er alltid greit å sette seg litt mål fra måned til måned som du kan se tilbake på! Mars er endelig en vårmåned som jeg har ventet på lenge, sommeren nærmer seg med stormskritt og jeg kunne ikke vært mer glad. Selv om snøen enda daler ned ute så merker jeg godt at dagene er lenger og været er bedre, lysere tider klager aldri en blogger på altså! Det er også kun 4 mnd til vi reiser til USA, IIIIH. Det går så fort nå! Her har du det jeg vil gjøre innen måneden er over:  bilder hentet fra pinterest

  · WELCOME MARCH ·

  ♥ Ha en real vårrengjøring i både leiligheten, bilen og klesskapet. Leiligheten vasker jeg og rydder flere ganger i uken, men vinduer og ting som ofte blir stående i lang tid som er ett ork å rydde må også gjøres. Nå som været blir bedre så er det på tide å vaske de vinduene også! Bilen ser heller ikke ut og skal snart på EU kontroll, så enda en god grunn til å få shinet den skikkelig opp. Viktig å få vasket av alt saltet etter vinteren også, jeg er så vanvittig dårlig på sånt.... 

  ♥ Bestille ny sminke. Jeg fikk gavekort av svigers til jul og har enda ikke klart å bestemme meg for hva slags sminke jeg ønsker. Luksus problem, virkelig, men jeg har så sykt mye sminke fra før at jeg føler det blir dumt å bestille dobbelt opp. Gavekortet er på blivakker som jeg har bestilt fra hundre ganger før, så derfor har litt problemer med å velge ut noe nytt haha. Noen forslag? Eller skal jeg lage en liten konkurranse eller giveaway? 

  ♥ Bli flinkere til å være aktiv! Den siste mnd har virkelig vært en slakk måned, jeg har ikke trent en eneste dag tror jeg. Det blir for dårlig! Nå er det på tide og komme seg på sykkelen igjen før eller etter jobb. Hvertfall 3-4 ganger i uken, helst 5 om mulig. En liten halvtime hver dag gjør mer enn du tror! 


   

  ♥ Spise bedre. Uff, februar var virkelig måneden med kaker, godteri, brus og annet godt. Dette må endres på. Jeg har jo ett mål om å få strammet litt opp her og der før jeg reiser på lang ferie i sommer. Det føles mye bedre når jeg når målene mine, og det er sykt kjipt å tenke på at jeg har kasta bort en hel måned.

  ♥ Lage en ny spilleliste på Spotify. Jeg har en så sykt rar mix av alt mulig greier på lista jeg spiller nå at jeg må få laget meg en ordentlig god en med feelgood sanger jeg kan høre på om og om igjen. Masse spennende som skjer fremover og det inneholder også å sitte mye i bil, da MÅ man ha god musikk. 

  ♥ Kjøpe nye blomster og planter til stuen. Jeg har nå bodd her i ett halvt år og har enda ikke klart å få rumpa mi ned på plantasjen for å kjøpe planter. Altså... Uff. Nå er det virkelig på tide og det trengs virkelig litt liv her. Det er så "dødt" her og jeg syns planter er såå fint! Så noen fine på IKEA også som er falske, i tillegg til at jeg må virkelig komme meg inn dit for å kjøpe speil, sminkebord og så videre. Blir spennende med en oppgradering på den fronten også!

  Hva er dine mål for mars? 

 • Publisert: 09.03.2017, 13:11
 • Kategori: Inspirasjon
 • 0 kommentarer
 • HERE'S TO STRONG WOMEN

 • Publisert: 08.03.2017, 22:40
 • Kategori: Thoughts
 • Først av alt; Gratulerer med kvinnedagen alle flotte kvinner rundt om i verden! Håper dere har gjort noe spesielt for dere selv i dag eller at noen har vært ekstra snille med dere, dere fortjener det! Dagen min har gått til jobb i noen timer fra morgen av og en real Vampire Diaries kveld med Karoline etter det. Jeg dør av de siste episodene, noen andre som ser slutten av sesong 8 nå? O.M.G. Skal ikke spoile noe men om dere har vært sykt fan som meg fra sesong en kommer dere nok også til å bli temmelig forundra og sitte som spørsmålstegn de siste episodene haha. Hatt en fin dag, da! I morgen skal jeg tidlig på kontoret for å hjelpe til med litt papirer, så håper jeg Karoline er så snill at hun kommer for å hjelpe med litt bilder før jeg skal videre på jobb. Har virkelig lyst til å bli flinkere til antrekksbilder fremover, men føler jeg trenger litt hjelp til akkurat det. Hvis du kjenner noen i Porsgrunnsområde som blogger eller liker å ta bilder så bare skrik ut, jeg trenger virkelig hjelpen eller så kan vi hjelpe hverandre♥

  Dette ble virkelig ett innlegg med alt mulig, men blir fort sånn etter en hektisk dag (med tvd? HAHA) så skal som sagt bli flinkere til å prioritere bloggen fremover, er så gøy å se at den vokser litt for hver gang jeg legger ut noe nytt. Veldig takknemlig for alle flotte kommentarer som tikker inn også, så koselig! Ha en fin kveld videre♥

 • Publisert: 08.03.2017, 22:40
 • Kategori: Thoughts
 • 0 kommentarer
 • 8 TING DU IKKE VISSTE OM MEG

 • Publisert: 07.03.2017, 22:10
 • Kategori: Blogg
 • Siden forrige "8 ting du ikke visste om meg"-innlegget ble så godt tatt i mot har jeg tenkt meg frem til åtte ny fakta om meg i dag. Elsker å lese slike innlegg selv, så var ekstra gøy å få god respons mitt eget også! Husk å kommentere litt forslag til innlegg fremover hvis dere vil lese om noe spesielt. Jeg har litt bedre tid fremover så må virkelig få forhåndskrevet noen innlegg for dere så bloggen holdes vedlike hehe. Har forresten fått mitt første samarbeid på Instagram og bloggen nå som kommer om noen uker, gleder meg masse til å fortelle dere! Here you go:

  1. Jeg spiser egentlig mest godteri og sukker uken før mensen. Ellers craver jeg det liksom aldri eller syns det er noe spesielt, så om jeg er usikker på hvor lenge det er til jeg er mensen så er sukkercravingen ett godt tegn på at det nærmer seg. Haha, noen andre som har det sånn?

  2. Min aller største drøm sånn yrkesmessig er å drive for meg selv. Foreldrene mine ble fortalt allerede når jeg gikk i barnehagen at jeg var en liten boss og hadde tydlige tegn til at jeg var litt typ sjef. Man kan tolke det så positivt og negativt man vil, men jeg kjenner meg selv så godt nå at jeg vet at det er det som passer meg best. Hver gang vi hadde gruppeprosjekter på skolen var det automatisk jeg som tok ansvaret fordi jeg virkelig elsker det. 

  3. Så og si hver eneste dag etter jobb setter jeg meg i sofaen og caster Vampire Diaries på TV'en mens jeg ser på youtube videoer. Elsker å ha noe surrende på tven mens jeg gjør andre ting. Jeg setter også alltid på noe mens jeg rydder, vasker, støvsuger, lager mat eller gjør andre ting. Trenger egentlig aldri ha lyden på en gang, men hvis jeg har det så kan jeg til og med sitte på soverommet som er to rom bort fra stuen og fortsatt bare følge med på lyden og være fornøyd. Haha sært.

  4. Min aller første kjæreste er Henrik, vi ble sammen for litt over 3 år siden nå. Vi ble sammen rett før jeg fylte 18 år og det er super koselig at vi har vært sammen så lenge, han er min aller beste venn i tillegg til kjæreste så jeg kunne absolutt ikke vært mer lykkelig! Er så koselig å tenke tilbake på alle de koselige turene, opplevelsene, oppturene og noen nedturer som har gjort forholdet enda bedre. Kjærligheten ♥

  5. Jeg flyttet for meg selv allerede som 16 åring, men flyttet fort tilbake hjem. Tror jeg bodde alene i kanskje 5-6 mnd? Kanskje ikke det engang, men jeg taklet det rett og slett ikke. Jeg var absolutt ikke klar for det og jeg har aldri følt meg så ensom i hele mitt liv. Selv om jeg elsker å være alene var jeg i en veldig rar periode i livet hvor det rett og slett gikk rett vest. Jeg lå for det meste å sov, spiste aldri ordentlig mat utenom da mamma kom med flere handleposer med ordentlig mat og ikke maccern som jeg alltid kjøpte. Jeg hadde også akkurat operert og tror egentlig jeg var en smule deprimert (uten å misbruke det ordet) på grunn av alt som foregikk rundt meg og at jeg satt der helt alene. 

  6. For at jeg skal sove må jeg alltid ha venstre hånd under puten, hodet på madrassen og resten av kroppen strakt ut. Jeg må også sove innat en vegg eller på venstre side av senga. Hver gang Henrik og jeg reiser er det obligatorisk at jeg tar den siden ellers får jeg ikke sove. Det har alltid vært sånn, bortsett fra når jeg sove hjemme i min egen seng, da ligger jeg på høyre side. Haha, høres jo helt syk ut men regner ikke med at jeg er den eneste..

  7. Jeg har helt sykt fort for å overtenke alt og jeg er nesten redd for alt. For å gi dere ett eksempel så kan jeg ligge i senga for å sove, mens Henrik sover kommer jeg ofte på at jeg er usikker på om ytterdøra nede er låst, men jeg tørr ikke gå ned å låse den. Det er jo greit nok i seg selv, men da begynner jeg å tenke over alt som kan skje hvis noen faktisk bryter seg inn fordi jeg ikke tørr å gå ned å låse den eller sjekke om den faktisk er låst.. Tror jeg har vært gjennom det meste, men min verste frykt er definitivt at noen skal komme inn med en pistol. Haha nei nok om det, nå får jeg garantert ikke sove inatt...

  8. Siden jeg overtenker så mye og er ekstremt redd for alt så sier det nesten seg selv at jeg ikke ser på skrekkfilmer. Tror absolutt ikke jeg tuller hvis jeg sier jeg ikke har sett en skrekkfilm på 7-8 år, jeg totalt nekter hver gang noen kommer med ett forslag om å se en og er nesten på veg ut døren for å dra hvis det virker som at en blir satt på. Jeg er LIVREDD og takler ikke tanken av å skvette, jeg tror med sikkerhet at jeg kommer til å få hjerteinfakt eller aldri får sove igjen hvis jeg ser på det og jeg har nok hodebry som er det så det trenger jeg rett og slett ikke utsette meg selv for! 

  En ting jeg ikke visste om deg? ♥

 • Publisert: 07.03.2017, 22:10
 • Kategori: Blogg
 • 7 kommentarer
 • NEW IN

 • Publisert: 06.03.2017, 18:21
 • Kategori: New in

 • Genser fra Only 259,-

  Genser fra H&M 179,-

  Topp fra H&M 129,-

  Hei! Forrige uke fikk jeg kjøpt meg noen nye topper og jeg er veldig fornøyd med de tre jeg har funnet til nå. Jeg har planer om å fornye store deler av garderoben, så dette er bare starten. Jeg skal også til USA i sommer så kommer nok til å bli en del der også! De korte toppene tenkte jeg blir kule med en høytlivsbukse og kanskje fishnet under så ikke magen syntes. Vi skal få inn fishnet i butikken så jeg er skikkelig gira på å få stylet det sånn jeg vil etter masse inspirasjon fra instagram. Hva er ditt siste innkjøp? ♥

 • Publisert: 06.03.2017, 18:21
 • Kategori: New in
 • 6 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 06.03.2017, 14:52
 • Kategori: Blogg
 • UKENS TANKE 

  At jeg har det så bra for tiden, jeg gleder meg til å stå opp og starte dagen sånn virkelig. Det er deilig å ha det sånn her og jeg håper det er sånn for alltid, hehe. For en gangs skyld er jeg ikke urolig for noe og jeg vet at ting som kanskje ikke er like bra kommer til å ordne seg uansett! Det hjalp virkelig at jeg endelig fikk søkt skole igår også siden jeg bokstavelig talt har vært usikker i to år så var det så godt å endelig få gjort det. Nå gleder jeg meg bare til alt som kommer fremover, hjelper såklart også at været er så bra om dagen! 

  UKENS HØYDEPUNKT

  Masse jobbing! I LOVE IT. Det er deilig å kunne stå opp og vite at du skal noe store deler av dagen, jeg har stort sett veldig vanskelig for å gjøre noe produktivt når jeg ikke har konkrete planer. Så det er godt, håper bare det blir mer og mer jobb fremover før jeg skal på en skikkelig ferie til sommeren!

  UKENS CRAVING

  Belgiske trøfler. Har dere smakt? Shit de er så gode, men veldig mektige. Har hatt en boks siden bursdagen min og spiser litt hver dag og den blir liksom aldri tom. Kjempe god smak, en god anbefaling til alle sjokoladeelskere der ute♥

  UKENS SERIE/ FILM

  How to get away with murder! Nå har vi sett ferdig sesong to her hjemme og jeg gleder meg til å begynne på sesong tre, klarer såvidt å sovne til det fordi det er så sykt spennende. Anbefales hvis du ikke allerede har sett.

  UKENS IRRITASJON

  Ingenting denne uken, jeg har hatt det så bra og det har ikke vært noen irritasjoner what so ever♥

  UKENS MEST SPILTE SANG

  Har faktisk ikke hørt på mye på musikk denne uken, hører alltid på musikk på veg til jobb og da spiller jeg en fast liste på Spotify som jeg laget for lenge siden. 

  AKKURAT NÅ

  Sitter jeg godt plantet i sofaen med Vampire Diaries surrende på skjermen og Baro liggende vedsiden av meg å snorker. Haha, jeg kom forresten akkurat hjem fra veterinæren med kattungene, de har fått sin andre vaksine nå og begynner å bli så store... Nå skal jeg kose mer med Baro før jeg skal vise dere innkjøpet jeg har lovet i alt for lang tid nå! Fin mandag videre til dere♥

   

 • Publisert: 06.03.2017, 14:52
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • JEG HAR ENDELIG SØKT SKOLE

 • Publisert: 05.03.2017, 22:03
 • Kategori: Everyday


 • JIPPI! Da var endelig søknaden i boks etter seriøst to år med usikkerhet om hva jeg vil. Krysser fingre, tær, armer og bein på at jeg kommer inn uten at det er noe nå. Hadde vært typisk det, haha. Jeg har forresten søkt på økonomi og ledelse og jeg tror det kan passe meg helt perfekt. Jeg har tross alt alltid hatt lyst til å drive mitt eget og selv om ikke det er i planene akkurat nå, så er det godt å kunne det grunnleggende før jeg tenker det helt gjennom. Uansett har jeg en stor interesse for å lære om hvordan en bedrift fungerer, og om det absolutt skulle være helt feil for meg så er økonomi alltid veldig kjekt å kunne noe om uansett. Så jeg gleder meg, satser virkelig på at dette kommer til å bli sykt bra! 

  Jeg starter først med en bachelor og ser hvor interessant det er å ta en master eventuelt etterhvert. Noen som går på studie som vi fortelle meg litt? Hihi, jeg tar første året i Porsgrunn her jeg bor, så tar jeg de to neste i Bø. Veldig kjekt når jeg har en far som bor like ved så jeg bor gratis der de dagene det er forelesninger. ÅH som jeg er gira nå, kjente det var godt å endelig fått dratt fingeren ut av rumpa å faktisk søke haha. GLEDER MEG♥

 • Publisert: 05.03.2017, 22:03
 • Kategori: Everyday
 • 0 kommentarer
 • LIFE IS GOOD

 • Publisert: 04.03.2017, 20:00
 • Kategori: Thoughts


 • GOD KVELD! Hvordan er kvelden din? Jeg er snart klar for jobb, må bare få i meg noe mat og stelle meg ferdig før jeg kjører avgårde. Jeg sitter å hører på min favoritt sang at the moment mens jeg blogger for dere. Altså hvor kul er ikke Bebe Rexha? Jeg digger hu, kan ikke tro at jeg ikke har oppdaget henne før haha, så lite følger jeg med liksom. MEN er du som meg så vil jeg anbefale å høre på I Got You og No Broken Hearts ♥

  Forresten må jeg bare tilføye at livet virkelig smiler om dagen, jeg syns det er så deilig at jeg har fått mer å gjøre på jobben. Jeg har to jobber, selv om det kan bli tungt til tider så er det virkelig verdt det til slutt. Og let´s face it, jeg har ikke bedre ting å finne på! Jeg ELSKER å jobbe og være sosial i jobbsammenheng, det er så deilig å legge seg etter en lang og innholdsrik dag. Selv om jeg er super gira på skole til høsten kjenner jeg meg selv så godt at jeg kommer til å savne den hektiske jobbhverdagen når jeg sitter å studerer. Etter 3 år er jeg heldigvis ferdig utdannet og kan jobbe så mye jeg hæler og orker i mange mange år fremover, haha. Føler jeg har hatt en del dager som har vært skikkelig dritt i det siste så det er så deilig å endelig ha en følelse av at ting går bedre. Sånn har vi det alle en gang i blant. Fin kveld videre til dere snuppelurer

 • Publisert: 04.03.2017, 20:00
 • Kategori: Thoughts
 • 1 kommentarer
 • MITT NYE HÅR

 • Publisert: 04.03.2017, 17:31
 • Kategori: Everyday
 • Processed with VSCO with f2 preset

  Processed with VSCO with f2 preset

  Hola! Lørdagen har virkelig gått i ett altså, først våknet jeg en time før vi fikk familiebesøk og skulle ha lunsj hos mamma. Rakk det heldigvis. Klokken 14 var det deretter duket for middag, kaffe og kaker hos besteforeldrene til Henrik. Farfaren fylte rundt tall i går og det var så koselig å være hele familien samlet, veldig heldig med en så flott svigerfamilie må jeg bare si ♥ Nå har Henrik tatt turen videre til Oslo mens jeg sitter å forbereder litt innlegg for kvelden siden jeg er virkelig nødt til å slappe av noen timer før jeg skal på jobb igjen 22:00, nå har jeg ikke vært der på over 2 uker så føler jeg nesten må mentalt forberede meg på nytt haha. Heldigvis gikk alt over forventningene forrige gang, storkoste meg fra begynnelse til slutt så satser på samme tralten idag. 

  Hvordan har dere det? Imorgen skal vi i enda en bursdag litt senere på dagen så skal få mast litt på H om å ta litt bilder, tenkte å satse på litt antrekks innlegg fremover, føler stilen min har forbedret seg til de grader etter garderoben fikk en real opprydding og noen nye innkjøp! Gleder meg til å vise dere hva jeg har kjøpt, det innlegget kommer imorgen!

  I går fikk jeg endelig farget håret mitt også, var så på tide! Gikk for en litt mørkere og gylnere tone denne gangen. Neste gang blir det nok lyst igjen, men det får bli når etterveksten og fargen er stygg igjen. Liker absolutt best å ha lyst hår på sommeren, da blir det mindre vedlikehold med tanke på at jeg egentlig er ganske lys så slipper jeg å tenke på ettervekst og sånn. 

  Ha en fin dag videre ♥

 • Publisert: 04.03.2017, 17:31
 • Kategori: Everyday
 • 2 kommentarer
 • #THROWBACK

 • Publisert: 03.03.2017, 10:07
 • Kategori: Everyday


 • Dette innlegget var gøy å lage! Så artig å se igjennom gamle bilder fra når jeg blogget som mindre. Ler av meg selv når jeg ser noen av bildene fordi jeg var skikkelig ..wannabe liksom? Prøvde alltid så hardt og husker selv hvor seriøst jeg tok bloggen, så jeg blogget både fra skolen og etter skolen både på ung.skolen og vgs haha. En ting jeg spesielt reagerte på var at jeg aldri gjorde noe med øyenbryna? Var veldig opptatt av sminke osv, men øyenbryna glemte jeg vel vekk ser det ut som. Hjelpes meg. Her var jeg nok fra 15-17 ish år. Har jeg forandret meg?

 • Publisert: 03.03.2017, 10:07
 • Kategori: Everyday
 • 2 kommentarer
 • SLITEN

 • Publisert: 02.03.2017, 21:31
 • Kategori: Thoughts

 •  

  Hei dere! I kveld skulle egentlig ett innlegg om alt det nye jeg har kjøpt kommet ut, men jeg sovna på sofaen. Jeg har vært så vanvittig sliten i dag og har rett og slett ikke hatt ett prosent ork til å reise meg opp fra sofaen en gang. Har jobbet så mye de siste dagene så jeg trengte virkelig en slik dag dessverre, og det er litt synd det går på bekostning av bloggen. Sånn er det bare noen dager! I morgen kommer jeg sterkere tilbake forhåpentligvis med mer energi og motivasjon. 

  Ellers har dagen min vært bra, det var en stille dag på jobb og fikk gjort mye rydding og vasking. En ting som er litt frustrerende å jobbe i ett annet fylke er seriøst hvor seint jeg kommer hjem?! Haha, ikke for å klage, men når jeg jobbet på senteret her i byen kunne jeg liksom jobbe til klokka 16:00 og være hjemme 16:15, noe som var så sykt deilig fordi da hadde jeg liksom mye av kvelden igjen. Nå derimot er jeg ikke hjemme før 17:00 når jeg er ferdig 16.. Det er en forskjell og ikke minst forferdelig ekkelt å kjøre på motorveg frem og tilbake til jobb, de siste dagene har været vært så dårlig at jeg seriøst har vært redd for mitt eget liv haha. Så all credz til de som pendler langt hver dag frem og tilbake til jobb, det er søren meg ikke bare bare! 

  Nå er det bare imorgen igjen i Larvik så er jeg ferdig der for uken, så står bar jobben for tur på lørdag kveld/natt. Henrik og jeg skal btw i 3 (!!) bursdager i helgen, haha jeg dør. Vi må virkelig være kreative når det kommer til gaver, den ene bursdagen er 80 års dagen til farfaren til Henrik. Har du noen forslag så skriv de gjerne ned under, det er så vanskelig når de har alt syntes jeg. God kveld videre til dere ♥ Jeg lover å bli bedre!!

 • Publisert: 02.03.2017, 21:31
 • Kategori: Thoughts
 • 2 kommentarer
 • WORKING GIRL

 • Publisert: 02.03.2017, 11:04
 • Kategori: Everyday
 • Hei og god morgen! 💕 Ville bare stikke en sjapp tur innom å si hei, savner bloggen, har ikke tid, blæ.. Har som sagt jobbet så mye denne uken at jeg ikke har hatt tid eller ork til å i det hele tatt sitte på pcen, haha. Jeg har derimot fått shoppet litt, for det har jeg liksom hatt ork til 🙄 Tenkte å ta litt bilder etter jobb å vise dere hva jeg har kjøpt meg! Masse fint, syns butikkene har så mye fint nå og det inspirerer meg så! Elsker at våren er her og at sola er lenger oppe, ble seriøst daff og sliten av det mørket hele tiden og det er så lite inspirerende..

  Ønsker alle en fin dag videre!

 • Publisert: 02.03.2017, 11:04
 • Kategori: Everyday
 • 1 kommentarer
 • hits