CARINA LIE

UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 28.02.2017, 20:00
 • Kategori: Thoughts
 • Ble visst en litt sen oppdatering av uken som gikk, men har som sagt vært nødt til å legge bloggen litt til side når jeg har jobbet så mye. Men bedre sent enn aldri♥


   

  UKENS TANKE 

  Forrige uke var det bare bursdagen min som stod i tankene mine. Rett og slett fordi jeg syns det er litt skummelt å tenke på hvor fort tiden går. Jeg husker så godt at jeg fylte tjue år, krystallklart liksom. PLUTSELIG er jeg tjueen??? Skjønner virkelig ikke, tiden flyr fortere enn man selv aner. Det er rart å tenke på at det ikke er mange år til jeg er tjuefem? tretti?? Hjelp, jeg vil være tjue for alltid! Hahah

  UKENS HØYDEPUNKT

  Heh såklart bursdagen min hvis det er lov å si, hadde en kjempe koselig kveld med familie og kjæreste med god mat og noe godt i glasset. Alltid koselig å være samlet med familie uansett om det er bursdag eller ikke vell og merke, men litt oppmerksomhet er alltid ekstra hyggelig på en slik dag! 

  UKENS CRAVING

  Skoleboller, hjelp....

  Processed with VSCO with f2 presetLes hvor jeg kjøpte det fine dekselet mitt her

  UKENS SERIE

  Denne gangen vil jeg heller svare en film faktisk, fordi jeg vil anbefale alle å se "passengers" DEN ER SÅ BRA! Spennende, action, romantikk, sci-fi ish og bare drit bra generelt. Får deg til å tenke på ting du ikke har før. Allerede sett den to ganger, hehe.

  UKENS IRRITASJON

  Hadde ingen forrige uke tror jeg? Det eneste var vell at jeg fikk ett skikkelig migrene anfall på bursdagen min når jeg stod på jobb. Det var helt forferdelig vondt og ubehagelig. Jeg har ikke hatt migrene på flere år så det var absolutt ikke morsomt at det skjedde nå igjen og i tillegg på jobb OG bursdagen min, haha typisk. Håper det tar noen år før det kommer igjen!

  UKENS MEST SPILTE SANG

  Bebe Rexha - I got you 

  AKKURAT NÅ

  Sitter jeg å ser på vampire diaries, ligger slengt rett ut i sofaen og spiser belgiske trøfler fra jacobs utvalgte. NAM! Det er lov å kose seg på tirsdager også sier jeg bare, haha. Blir mye jobb fremover så syns det er godt å bruke kveldene på å slappe av litt ekstra. Enig noen?♥

 • Publisert: 28.02.2017, 20:00
 • Kategori: Thoughts
 • 2 kommentarer
 • FASTELAVEN

 • Publisert: 28.02.2017, 17:59
 • Kategori: Everyday


 •  

  - HAVE A GOOD DAY -

  Hei og goood tirsdag! Nå er det noen dager siden jeg sist har oppdatert, rett og slett fordi jeg har vært så opptatt med jobb. På søndag var det duket for feiring av at begge venninnene mine bestod fagprøven og jeg fylte 21 år! Jeg hadde en kjempe koselig feiring med familie på torsdag og kake og vin med mine aller beste venninner på søndag ♥ Det er jeg som stod for bakingen og gjett om jeg fikk det til, haha. Blåbærpaien ble helt perfekt, kunne stekt den litt lenger men hallo! det var første gang jeg tror jeg har bakt i leiligheten på det halve året jeg har bodd her?? Stolt av meg selv, haha. Jeg elsker blåbærpai hvertfall, namnam! Jeg bakte også skoleboller og berlinerboller, husmorspoeng til meg!

  De siste dagene har jeg jobbet så og si hver eneste dag og det skal jeg også resten av uken, så det blir godt med ekstra cash neste måned igjen hehe. På lørdag skal jeg jobbe på kvelden/natta igjen og jeg gleder meg så! Håper på mer fart og folk denne gangen, så spennende! Håper dere er litt tålmodig med meg de neste dagene på bloggfronten, vanskelig å oppdatere to ganger om dagen når jeg jobber fra tidlig til ettermiddagen hver dag :) God tirsdag videre babes

 • Publisert: 28.02.2017, 17:59
 • Kategori: Everyday
 • 2 kommentarer
 • MITT BESTE GAVETIPS

 • Publisert: 22.02.2017, 19:37
 • Kategori: Inspirasjon
 • Mitt #1 tips til gaver hvis jeg ikke har noen annen idè er å printe ut bilder og gi ett koselig hjemmelaget kort. Hvor koselig er ikke det da? Jeg syns det såklart er koselig å ha bilder på mobilen og er alltid flink til å knipse alt vi opplever sammen, både venner, familie og kjæreste. Derimot er det enda koseligere å ha det utskrevet slik at man kan henge det opp, legge det i fotoalbum eller sette det inn i rammer. DET er det koseligste jeg vet. 

  Og ja, jeg har ganske mange katter (Ikke gal kattedame jeg lover..) haha. Det er like viktig for meg å ha bilder av de som mye annet. De er tross alt en del av familien de også. Ok nå høres jeg ut som en gal kattedame...♥ Se så søte bebbiser jeg hadde hjemme hos meg rundt julen da?   I alle år har foreldrene mine vært sykt flinke til å ta bilder så vi har noe å se tilbake på, det setter jeg så stor pris på at jeg kan ikke beskrive det en gang. Og ta ett bilde er å fange ett øyeblikk og selv om du ikke får det tilbake har du hvertfall noe å se tilbake på og da har du mulighet til å huske øyeblikket en gang til. Kanskje du husker hva du følte, hvor glad du var akkurat da, hvordan den dagen var eller hvor morsomt det egentlig var. Vi er ikke i stand til å huske hvert eneste morsomme minne, så jeg syns det er veldig morsomt å ha noe som jeg kan se tilbake på som gjør det enklere. 

  Som jeg skulle frem til med innlegget er dette også en fin gave. I dag ga jeg venninnen min som bestod fagprøven en liten oppmerksomhet med roser og bilder, og jeg håper da at når hun ser tilbake på bildene husker hun litt ekstra hvor glad hun var akkurat denne dagen. (Og at bestevenninnen hennes var så søt, heheh) Julen 2015 fikk pappa ett fotoalbum som halvveis var fra når barna var små til idag, og resten av boken skal fylles med bilder som blir tatt fremover. Han ble veldig glad for denne og jeg syns det var kjempe koselig å lage den til han♥ Ett lite tips fra meg til dere! 

   

 • Publisert: 22.02.2017, 19:37
 • Kategori: Inspirasjon
 • 1 kommentarer
 • HVOR KJØPER MAN KLÆR?!

 • Publisert: 22.02.2017, 15:41
 • Kategori: Everyday
 • Processed with VSCO with f2 preset

  Processed with VSCO with f2 preset

  Processed with VSCO with f2 preset

  Hei dere! Idag har jeg hatt fri fra jobb, så jeg fikk gjort litt produktive ting idag. Eller produktivt og produktivt haha.. Venninna mi hadde fagprøve i dag og bestod så klart med glans, hadde ingen tvil om det men da ble det litt blomster og koselig bilder på hu som en liten oppmerksomhet. Skal forresten fortelle dere om en sykt koselig gave som jeg bare har blitt mer og mer glad i å gi senere! Nå er det snart tid for den ukentlige handlingen her hjemme, jeg skal nemlig bake blåbærpai til helgen da venninnene kommer over for middag og kos for å feire meg<33 

  Hvordan har deres dag vært? Forresten noen som har tips til hvor man kan kjøpe fine klær? Jeg er i desperate need av nye klær og syns ikke jeg finner noe fint noen steder.. Hvis dere har noen tips eller noen bloggere med god smak som pleier å handle enten i vanlige kjedebutikker eller på nett, så skriv de gjerne ned under! Bare meg som syns det er vanskelig å finne klær? Jeg fatter ikke hvordan folk klarer å shoppe så mye hele tiden, jeg syns ikke jeg finner en fin bukse i butikken en gang, kanskje jeg bare er kresen eller så vet jeg ikke helt hva min stil er tydeligvis.. haha håpløst. 

 • Publisert: 22.02.2017, 15:41
 • Kategori: Everyday
 • 4 kommentarer
 • FAVORITT REDIGERINGS APPER PÅ TELEFONEN

 • Publisert: 21.02.2017, 21:04
 • Kategori: Instagram


 • Før / Etter

  Pixlr: Her har du mulighet til å redigere alt fra lysstyrke, farger, legge på filter, crop, sharpen og alt annet du trenger. Du har i tillegg mulighet til å endre litt på utseende med å bleke tenner og blurre ut huden om du ønsker. Appen tilbyr også muligheten til å lage collager, som bruker flittig av meg når jeg blogger fra mobilen. Denne er gratis og anbefales på det sterkeste!

  VSCO: Her legger jeg inn alt av bilder jeg ønsker å ha på Instagram så jeg ser hvordan feeden min ser ut til alle tider, hehe. I tillegg bruker jeg den også til å legge på kule filtere, du kan gratis gå inn å hente flere pakker med filtere om du ikke liker de som er der. Jeg bruker mest A5, F2, P5 men aldri på full. Så hvis du lurer på hvordan Instagram bildene mine får en type effekt så er det mest sannsynlig en av disse. I tillegg endrer jeg alt fra lysstyrke, kontrast og litt mer varme på bildene her! Super app som også er helt gratis.

  Facetune: Denne kostet meg 40kr om jeg husker rett, og den er absolutt verdt alle kronene! Dette er en litt mer unødvendig app, men jeg liker den veldig godt selv om jeg aldri pleier å redigere bildene mine så mye lenger. Her har du mulighet til å gjøre øynene skarpere (fremheve), gjøre tennene hvitere, glatte ut huden, reshape ansiktet om du ønsker osv.. Den er veldig enkel men profesjonell, anbefales på det sterkeste! Du kan se en video her som forklarer appen litt mer. 

  3D Effect: Her har du mulighet til å legge over den effekten som gjør at det ser ut som ett 3D bilde. Kjempe populært og tøft! Jeg leita meg ihjel etter denne appen fordi de andre er så forferdelig dårlige, men endelig fant jeg den! Denne er også gratis. 

  Lightroom: Mange er nok kjent med Lightroom på pcen, men jeg bruker den kun på mobilen. Den er helt gratis og tilbyr deg mulighet til å fikse bildene skarpere, lysstyrke, kontrast på en fin og profesjonell måte. Jeg liker denne veldig godt også. 

  Min all time favoritt er nok VSCO og Pixlr, jeg har brukt de i år og dager nå og syns de er enkle å forstå og veldig enkle å bruke. Jeg lager gjerne en review på video til dere om det er ønskelig, sjekker du ut instagrammen min og ser en effekt du liker så spør meg gjerne hva jeg har brukt så svarer jeg. 

  Fin kveld videre, håper du likte innlegget!♥

 • Publisert: 21.02.2017, 21:04
 • Kategori: Instagram
 • 6 kommentarer
 • HOTELLTIPS: WARSZAWA ATELIER RESIDENCE

 • Publisert: 20.02.2017, 23:20
 • Kategori: Travel
 • En gang hver andre eller tredje uke tenkte jeg å tipse dere om hotell og leiligheter jeg har vært på i utlandet gjennom årene som jeg har vært veldig fornøyd med. Idag starter jeg med når jeg feiret 20 års dagen min i Warszawa med venninnene mine. Vi koste oss så i den leiligheten vi leide sammen, i tillegg til at den var dødsfin og moderne for en billig penge. Bare se selv ♥

  Her har du utsiden av leilighetskomplekset og lobbyen. Det var en egen kode for å komme inn i selve lobbyen og videre opp, noe som egentlig var veldig greit og føltes trygt. Du kan velge mellom rom som har plass til 4 og 6 stk. Vi valgte 4, og fikk en dobbelseng og en sovesofa som var ganske behagelig. Med andre ord ikke den største leiligheten, men god nok plass til alle. I tillegg var det ett lite toalett, ett bad med enda ett toalett, dusj/badekar, vask og alt annet du trenger. Alltid greit med litt luksus for en billig penge altså!   Slik så leiligheten vi bodde i ut. God plass til oss 4 +++, og super moderne og fint! Vi hadde en telefon ved døren som vi kunne bare ringe ned til resepsjonen med også kom de opp med det vi trengte. (Som regel var det kun dopapir...haha) Veldig greit at vi hadde ett kjøkken med så greit størrelse også, med god plass til å spise frokost sammen å kose oss. Vi var der til sammen 3 netter så vi orket rett og slett ikke ut å spise både frokost, lunsj, middag også videre hver dag. 

  Her har dere bilder av to flotte bad! Vi fikk ett rom med kun badekar og dusjhode som er greit i seg selv, men jeg foretrekker dusj ovenfor det. Syns badekar liksom alltid føles så skittent?? Bare meg, eller?  Alt i alt var vi veldig fornøyde! Ville absolutt dratt hit igjen uten tvil. De har vanvittig fine priser. Leilighetene ligger også med gåavstand til det største kjøpesenteret jeg hvertfall har vært på. Her snakker vi maks 10 minutter å gå og det var Starbucks på vegen bort så det er også ett stort pluss. Hehe. Ellers er det også gåavstand til alle mulige typer restauranter du kan noen gang ønske deg!

  Hvis dere vil at jeg skal lage en tourguide av Warszawa kan jeg godt det. Var mye spennende å se på der, og det er alltid greit med en liten anbefaling her og der hvis du tenker på å dra ned dit selv! Så jeg gjør gjerne det♥ Jeg bestilte gjennom hotels.com. Du finner det ved å søke på Exclusive Aparments - Atelier Residence ♥

 • Publisert: 20.02.2017, 23:20
 • Kategori: Travel
 • 3 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 20.02.2017, 22:54
 • Kategori: Everyday
 • UKENS TANKE
  Jeg klarer alt jeg vil! Jeg har en tendens til å tvile på meg selv, men det er bare tull. Alle klarer det de vil bare de jobber hardt nok og viser engasjement! Jeg må virkelig slutte å la de negative tankene ta overhånd og heller være flink til å tenke positivt både om meg selv og at ting faktisk ordner seg. Det er så viktig! Ha troen på dere selv så ordner det seg alltid, det er greit å huske på. Selv om man har dager hvor selvtilliten kan være på bunn så må man virkelig også huske på å se lyset i enden av tunnelen. 

  UKENS HØYDEPUNKT
  Ny jobb så klart! Jeg storkoste meg og gleder meg allerede til neste gang. Elsker nye utfordringer så dette tror jeg ikke blir annet enn bra!   UKENS CRAVING
  Hm, har jeg hatt noe denne uken? Jeg husker ikke, men jeg har så klart spist spaghetti nesten hver dag, haha. Det er en konstant craving hos meg, spesielt med litt ost, stekt løk og sopp. Namnam!

  UKENS SERIE
  Her skal jeg faktisk ikke svare det samme som jeg har gjort to uker på rad, haha... Ukens serie er nå How to get away with murder. Har dere sett den? Dette er andre gangen Henrik og jeg starter og den er bare så bra! Det er lenge siden vi så første gang og husker ikke stort, så da var det greit å starte igjen nå som det har kommet litt flere sesonger også. Anbefales på det sterkeste!

  UKENS IRRITASJON
  At håret mitt blir konstant fettete, jeg hater det. En annen ting som virkelig også har irritert meg er at siden jeg går mye med håret oppsatt så virker det som at håret foran ved pannen sliter av?? Jeg har så tynt hår der av en grunn.. Må få kommet meg til en frisør å bli anbefalt noen nye hårprodukter snart, hvis ikke dere har noen tips? Bruker Bed Head nå og den syns jeg ikke gjør noe godt for håret mitt dessverre...

  UKENS MEST SPILTE SANG
  Jeg har faktisk nesten ikke hørt på musikk denne uken, utrolig nok. Derimot har jeg fått skikkelig sansen på den nye til Taylor Swift og Zayn Malik - I don´t wanna live forever ♥   AKKURAT NÅ
  Er jeg snart klar for å legge meg, er så fornøyd med dagen og legger meg med ett smil om munnen! Imorgen er det tidlig på jobb, så jeg oppdaterer dere litt utover♥ God natt!

 • Publisert: 20.02.2017, 22:54
 • Kategori: Everyday
 • 6 kommentarer
 • WORKDAY

 • Publisert: 20.02.2017, 18:39
 • Kategori: Everyday

 • Heihei! En sjapp oppdatering fra meg, rakk ikke skrive ferdig uken som gikk innlegget tidligere før jobb så det kommer senere ikveld! Håper dere har en fin mandag så langt, det har jeg! Faktisk vært en produktiv dag så langt, så er nok derfor jeg ikke rakk det jeg skulle med bloggen heller, haha. 

  Vi snakkes senere! Husk å legg igjen kommentar om det er noe dere ønsker av innlegg fremover❤

 • Publisert: 20.02.2017, 18:39
 • Kategori: Everyday
 • 2 kommentarer
 • MARBLE

 • Publisert: 20.02.2017, 11:56
 • Kategori: New in
 • Processed with VSCO with f2 preset


  Processed with VSCO with f2 preset

  ⋅ SÅ KLASSISK OG TIDLØST ⋅​


  Processed with VSCO with f2 preset


  Processed with VSCO with f2 preset

  Du får tak i det HER

  For noen uker siden fikk jeg endelig dette skinnet på mobilen, det beskytter både foran og bak. Ingen riper kommer frem her gitt, og bra er det! I tillegg kjøpte jeg ekstra skjermbeskytter hos Telenor når jeg kjøpte mobilen. Jeg har IPhone 7 og du kan både få skin som ser slik ut over bilde rundt kamera, eller som beskytter kantene rundt kamera også! En skikkelig trygghet for mobilen, og det blir billigere for deg hehe. 

  Mandag idag, folkens! Ny uke, nye muligheter. Denne uken har jeg faktisk bursdag og fyller 21 år.. what, tiden flyr så fort at jeg ikke kan få sagt det nok. Viktig å leve i nuet da, så vet du hvertfall at du har nytt hver dag som har gått. Idag skal jeg jobbe kveld, noe som blir veldig kjekt! Skal jobbe tidlig vakt hele resten av uken, så det blir veldig greit å ha en senvakt og en dag fri ♥

  Håper dere har en fin mandag videre!

 • Publisert: 20.02.2017, 11:56
 • Kategori: New in
 • 3 kommentarer
 • SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

 • Publisert: 19.02.2017, 15:01
 • Kategori: Spørsmål


 • Hvorfor begynte du å blogge? 
  Hovedsakelig var det nok fordi jeg ville dele bilder siden jeg tidligere var veldig interessert i fotografi. Nå har det nok utviklet seg mer til en generell hobby hvor jeg bare kan dele mine tips, tanker og bilder/antrekk. Liker også godt ideen med å ha en dagbok på nettet som jeg kan senere se tilbake på og mimre. Alltid gøy!

  Hva er dine planer for fremtiden? 
  Til høsten skal jeg endelig sette igang med studiene, har utsatt det i to år nå fordi jeg har vært så usikker så det skal bli så godt å sette igang nå som jeg endelig har fått bestemt meg. Det minner meg om at jeg må søke snart også, haha. En annen stor plan for fremtiden er så klart at Henrik og jeg skal få kjøpt oss en leilighet eller hus sammen etterhvert, det blir godt å endelig ha sitt eget! Ellers har jeg så klart også masse planer om å reise og oppleve verden med kjæresten, venner og familie♥

  Hva jobber du med?
  Akkurat nå jobber jeg i en klesbutikk som heter Fransa, kjempe masse fint! Også har jeg akkurat startet på en bar i nærområde som jeg gleder meg veldig til å lære mer av. Det er alltid gøy med nye utfordringer. 


  antrekket finner du HER

  Hvilke blogger leser du?
  Når jeg ikke har annet å finne på pleier jeg å lese litt gjennom topplisten, men de jeg har fulgt med på i alle år er Kristine Ullebø, Kenza, Sophie Elise, Eirin Kristiansen og Andrea Badendyck. Kjempe flinke alle sammen, men Kenza har alltid vært min all time fave! Så flink, inspirerende og vakker ♥

  Hvor mange søsken har du? 
  Jeg har to søsken, en lillesøster og en lillebror. 

  Hva er det beste du vet å gjøre?
  Jeg er veldig glad i å være sosial, så det jeg liker best er nok å være med venninner/venner og finne på ting. Ellers er jeg jo også glad i å reise som jeg nevner konstant, haha. En typ fun fact om meg er at jeg har så mark i rumpa hele tiden, og vil bare reise hver gang jeg har fri fra jobb i noen få dager. Det er det beste jeg vet, og det blir alltid helt perfekt å reise med venner eller kjæreste!

  Beste drikken?
  Jeg har alltid vært vanvittig glad i Pepsi Max, men i det siste har vi drukket så store mengder av Cola Zero at jeg har blitt helt avhengig! Så godt!! Så må nok faktisk svare Zero her altså, selv om Pepsi Max alltid har vært min favoritt... srry


  antrekket finner du HER

  Beste barndomsminne?
  Jeg har så vanvittig mange fine barndomsminner, så det kan bli litt vanskelig å velge bare ett her.. Ett jeg husker veldig godt og mest sannsynlig aldri vil glemme er når jeg endelig fikk lov til å være med på lastebil tur med pappa til Sverige. Vi måtte snike oss ut etter broren min hadde sovna og kjøre stille avgårde så han ikke våknet og ble helt hysterisk fordi han ikke fikk være med, haha. Han var bare en liten bebbis da så det hadde blitt litt vanskelig. Vi kjørte rundt i Sverige og jeg husker alltid når vi stoppa for pølse og burger, syns det var så gøy! Kvalitetstid med pappa er alltid godt♥ Ett annet godt barndomsminne er når vi flyttet hit jeg bor nå og jeg startet på ny barneskole, her møtte jeg det som ble min aller beste venninne i mange år fremover. Vi har opplevd alt fra campingturer, kaker av egne oppskrifter, utallige aktiviteter ved siden av skolen, tårer, glede og mye morro! Vi lekte alltid med dukker når vi var små og vi levde oss så vanvittig inn i det at vi kunne sitte der i flere timer, nesten så jeg savner å være barn nå haha.. Så mye koselig å huske tilbake på!

  Favoritt mat?
  Pasta med ost, litt stekt sopp og løk er min favoritt! Kan spise det hver dag om jeg har mulighet. Nam.

  Hva gjør deg sint? 
  Urettferdighet gjør meg sint. Også blir jeg muggen av mas og unødvendig irritasjon, finnes ikke noe mer irriterende enn noen som skal liksom mase hull i huet ditt og i tillegg pirke på deg hvis du konsentrerer deg om noe. Fy fader da kan lunta mi sprekke hvertfall, haha. 

  Favoritt sitat, hvorfor?

  "Yesterday is history
  Tomorrow is a mistery, but today is a gift.
  That´s why it is call it the present."


  Jeg husker ikke helt hvor jeg hørte det første gang, men det har vært så stuck i hodet hel siden. Syns det er så fint, i tillegg til at det er helt sant. Man skal ikke gå å tenke på hva som skjedde igår, heller ikke bekymre deg for hva som kan skje, men heller leve i nuet og se på det som en gave. Jeg føler at hver gang jeg prøver å planlegge en fremtidig dag eller senario i hodet skjer det overhodet ikke slik jeg forutså fordi det rett og slett er ett mysterie hvordan dagen og livet utformer seg for hver avgjørelse du tar. 

  Ha en fin dag videre. Er det noe mer du lurer på svarer jeg alltid i kommentarfeltet og kjører gjerne en ukentlig "svar på spørsmål"-spalte♥

 • Publisert: 19.02.2017, 15:01
 • Kategori: Spørsmål
 • 2 kommentarer
 • FILMTIPS TIL SØNDAGSKVELDEN

 • Publisert: 19.02.2017, 13:36
 • Kategori: Everyday

 • Sex and the city filmene (og serien for den sagt skyld) vil for meg alltid være en form for klassiker. Jeg absolutt elsker komedien, moten og dramaet du får med denne. Man kan sitte å le høyt og kjenne seg igjen i mange av scenene, utrolig nok. Den perfekte søndagsfilmen med en venninne eller alene om du vil! Noen ganger syns det er også er flott å drømme seg bort i Carrie sitt inspirerende liv også, hvem vil vell ikke bytte liv med henne for en dag? Om du tar deg en ordentlig slappe av søndag kan du kanskje se både Sex and the city 1 og 2, det skal nemlig jeg! Enjoy ♥ Ha en fin søndag!

 • Publisert: 19.02.2017, 13:36
 • Kategori: Everyday
 • 2 kommentarer
 • SATURDAY NIGHT

 • Publisert: 18.02.2017, 23:39
 • Kategori: Everyday
 • · HAVE A GREAT DAY ·


  God kveld! Kvelden har vært så fin her hjemme, vi har kun sittet å se på film og spist god mat etterfulgt av godteri og is. Mmm. Vi så på filmen Passenger, vil absolutt anbefale den videre, for den var kjempe bra! Syns det er så deilig å ha en rolig kveld hjemme, kvalitetstid er alltid veldig kjekt. Lille Baro blir skjemmet bort når Henrik og jeg er her og har rett og slett blitt en liten bortskjemt kattepus som følger etter oss hele tiden. Morsomt fact om Baro er at når jeg våkner og skal for eksempel gå inn på kjøkkenet, henger han seg fast i leggen min uten klørne og henger fast til jeg har sluttet å gå nesten. Haha, han er virkelig en nusselig liten sak ♥

 • Publisert: 18.02.2017, 23:39
 • Kategori: Everyday
 • 1 kommentarer
 • SELJORD

 • Publisert: 18.02.2017, 16:58
 • Kategori: Everyday
 • Hei og god lørdag! Igår ble jeg så opptatt med øving av fagprøve med Karoline i tillegg til å starte i ny jobb. Heldigvis gikk det veldig bra og jeg bare koste meg! Veldig artig å oppleve utelivsbransjen altså, det er en veldig sosial jobb, akkurat som jeg liker det 😃 Håper dere hadde en fin fredagskveld også?

  Idag dro alle opp en tur til pappa i Seljord på dagsbesøk, var så koselig å se han igjen også! Blir alt for lang tid mellom hver gang dessverre, blir fort opptatt å sliten etter jobb.. Så absolutt viktig å reise når man har mulighet.

  Fin lørdag videre, vi snakkes senere ❤

 • Publisert: 18.02.2017, 16:58
 • Kategori: Everyday
 • 1 kommentarer
 • EAT SLEEP WORK REPEAT

 • Publisert: 16.02.2017, 21:31
 • Kategori: Everyday


 • God kveld! Nå sitter jeg endelig godt plantet i sofaen med magen full av burgerking mat (heh..), jeg har nesten akkurat kommet hjem fra jobb. De som jobber i butikker på senter merker nok at dette er en typisk stille periode, så det var godt å få unnagjort litt annet som nye varer og utstilling. Alltid gøy når nyhetene kommer, frister så å kjøpe masse nytt merker jeg! Nå er det ikke lenge til helg, woho, gleder meg igjen til ny jobb imorgen! Blir så spennende, gleder meg til å fortelle om det♥

  Forresten må jeg bare igjen fortelle dere hvor glad jeg er i denne buksa, ikke bare er den kjempe kul, men den er så vanvittig behagelig! Fin pris er det også på den, jeg kjøpte min på Fransa i Larvik. Jeg stylet den med min gamle klassiker, nemlig en hvit skjorte som jeg fikk etter oldemoren min. Rynkefri er den å, så det er ett pluss, hehe. 

  Ha en fin kveld videre ♥

 • Publisert: 16.02.2017, 21:31
 • Kategori: Everyday
 • 5 kommentarer
 • HAPPY THURSDAY

 • Publisert: 16.02.2017, 13:45
 • Kategori: Everyday
 • Processed with VSCO with f2 preset

  Processed with VSCO with f2 preset

  Hei! Nå er det kun minutter til jeg må kjøre avgårde på jobb, så tenkte bare å oppdatere dere raskt♥ Jeg var som sagt på jobbintervju igår og fikk jobben, woho! Jeg starter allerede på fredag og gleder meg masse, hvis du vil følge med på hvor det er og hvordan det går så legg meg til på snapchat: Carinaliee. Jeg skriver mer om jobben når jeg føler det blir riktig og har satt meg mer inn i alt. Ellers håper jeg dere har en fin torsdag så langt? Jeg jobber senvakt idag og tidlig imorgen, noe som passer meg yppelig! Neste uke blir det mye tidligvakter, i tillegg til at det er bursdagen min på torsdag. Så det er absolutt noe å se frem til, hehe. Må få forhåndskrevet noen innlegg til dere så ikke bloggen blir helt kjip neste uke, noe spesielt dere vil lese om?

  Jeg svarer på spørsmålene dere legger igjen under dette innlegget på søndag, og tenkte å publisere de tidlig på mandag. Fin dag videre dere, nå må jeg ture ♥

 • Publisert: 16.02.2017, 13:45
 • Kategori: Everyday
 • 2 kommentarer
 • - INTERIOR THURSDAY -

 • Publisert: 16.02.2017, 10:00
 • Kategori: Interiør • ⋅ I WANT A BIG BEAUTIFUL PLANT LIKE THIS IN MY LIVINGROOM ↓ ⋅​  Idag er det duket for litt inspirasjon til hjemme ♥ Som jeg har nevnt tidligere er jeg veldig glad i interiør og elsker derfor også å se på inspirasjons sider som Pinterest og Weheartit. Jeg gleder meg til Henrik og jeg får kjøpt vårt eget så vi får skapt vår helt egen stil. Jeg er veldig glad i kontrastvegger, helst en som er litt mørk med masse flotte lyse, duse farger som detaljer og helt mye grønt som frisker opp.

  Så må jeg jo bare si at det inspirerte meg veldig å dra på messen for to uker siden, det er tydelig at mye tre, rustikk og ellers røffe møbler som kommer inn, noe som såklart gleder meg veldig! Det er det jeg liker best♥ Simpelt med flotte elegante detaljer, en velvet stol i en flott dyp turkis farge med gulldetaljer og marmor fordi det er det lekreste som finnes, tenk dere det da? Jeg drømmer meg virkelig bort, anbefaler dere å kikke litt etter inspirasjon hvis dere skal fornye mot våren.  Jeg fant bildene på Pinterest 

  Ha en fin torsdag videre!

 • Publisert: 16.02.2017, 10:00
 • Kategori: Interiør
 • 3 kommentarer
 • FRESH FOR SPRING

 • Publisert: 15.02.2017, 20:10
 • Kategori: Inspirasjon
 • //Inneholder annonselinker

  ↓30% OFF SELECTED STYLES FROM VERO MODA, VILA AND ONLY↓


  SKJØRT HER ⋅ BELTE HER ⋅ SKJORTE HER ⋅ JAKKE HER ⋅ CROPPED TOP HER ⋅ SKO HER 
  BELTE HER ⋅ GENSER HER ⋅ VINRØD JAKKE HER ⋅ SKINNJAKKE HER ⋅ GENSER HER ⋅ SKJORTE HER

  Nelly har allitd så mye lekkert, her har du litt inspirasjon fra meg idag. Nå kjører de også 30% på ett godt utvalg av plagg fra Vero Moda, Only og Vila. Masse fint til en billig penge, kanskje greit å fornye garderoben litt også? Inn med noe nytt og ut med det gamle. Ha en fin kveld videre snupper, jeg har tidlig kvelden siden jeg skal opp tidlig på jobb imorgen! Nattinatt.

  HAPPY SHOPPING ♥ 

 • Publisert: 15.02.2017, 20:10
 • Kategori: Inspirasjon
 • 3 kommentarer
 • MY VALENTINE

 • Publisert: 15.02.2017, 10:05
 • Kategori: Everyday


 • ⋅ WILL YOU BE MY VALENTINE? ♥ ⋅

  Henrik og jeg hadde det så koselig igår, jeg er virkelig så heldig! Han kom hjem med flotte blomster, sjokoladehjerter, smågodt og jordbær til meg. Så omtenksomt og koselig ♥ Godt å ha en som steller litt ekstra istand på slike dager altså. I fjor var det venninnen min som fikk oppmerksomhet av meg, da printet jeg ut koselig bilder av oss og lagde ett koselig valentine kort til henne, så lagde vi en deilig middag sammen husker jeg. Så koselig å tenke tilbake på! Henrik befant seg i militære, så jeg sendte såklart ett koselig kort opp til han så han fikk mer på tavla haha, men det er viktig å ta vare på de andre man er glad i på slike dager også. 

  Nå står snart ett jobbintervju for tur, gleder meg skikkelig og håper på positivt svar! Er en litt annen jobb enn tidligere, men tror det kan bli kjempe morsomt med en ny utfordring. Får jeg den sier jeg ifra her. Iiih, gleder meg! God onsdag videre til dere♥

  Hvordan var kvelden din? 

 • Publisert: 15.02.2017, 10:05
 • Kategori: Everyday
 • 1 kommentarer
 • SPØRRERUNDE

 • Publisert: 14.02.2017, 21:11
 • Kategori: Spørsmål


 • ∗ GET TO KNOW ME BETTER ∗

  Siden det ikke er lenge siden jeg begynte å blogge tenkte jeg det hadde vært gøy å sette igang en liten spørrerunde. Om jeg kommer til å svare på video eller skriftlig får jeg se, men stenger for spørsmål til helgen. Håper dere har litt på lager, så gleder jeg meg til å svare♥ 

 • Publisert: 14.02.2017, 21:11
 • Kategori: Spørsmål
 • 6 kommentarer
 • MAKE A STATEMENT

 • Publisert: 14.02.2017, 16:30
 • Kategori: Skjønnhet
 • IT´S VALENTINES DAY ♥

  Processed with VSCO with f2 preset


  Processed with VSCO with f2 preset

  ♥​♥​♥​


  Hei babes! Idag er det tirsdag og en litt ekstra spesiell dag for mange. Uansett om du er i ett forhold eller singel ville jeg gjort noe ekstra koselig i dag! Dra ut å spis en god middag eller lag noe godt hjemme, dra på kino, dra å bowle, kjøp noen fine blomster til en du er glad i eller bare kos deg med en god film og unn deg noe ekstra godt! Henrik og jeg har ingen planer enda, så vi får se hva det blir til ikveld. 

  Hvor fine er ikke disse øredobbene forresten? ♥ Idag er det hvertfall lov å pynte seg litt ekstra, selv om jeg har en tedens til å gjøre det ganske ofte hehe.. Så noen flotte statement øredobber er alltid en sikker vinner hos meg. Jeg er ikke så glad i smykker og liker det simpelt og elegant, når jeg da fant disse på glitter til 70% avslag for noen uker siden ble jeg overlykkelig! Så billige og flotte, piffer opp antrekket og er spesielt fine med oppsatt hår. 

  Ha en flott valentines day dere, håper dere koser dere uansett sivilstatus og om dere ikke har noen planer er det ekstra hyggelig å glede noen du er glad i♥

 • Publisert: 14.02.2017, 16:30
 • Kategori: Skjønnhet
 • 4 kommentarer
 • TIPS TIL NÅR DU FLYTTER UT

 • Publisert: 14.02.2017, 12:46
 • Kategori: Blogg
 • Spar penger før du flytter. Det er alltid noe du ikke har tenkt over før du har bodd deg litt inn å ser at "søren, jeg skulle hatt en ditt og datt.." og vet du kan ordne det siden du har litt ekstra satt bort til akkurat dette. Det er også greit med tanke på alle andre kjipe utgifter som plutselig kan dukke opp, kanskje vaskemaskinen strøyk med? Du vil absolutt sette pris på alle de gangene du kanskje hadde trengt de pengene, men heller satt de vekk til dette. Tro meg. 

  Sett av penger til utgifter du vet vil komme. Her mener jeg alt fra mobilregning, strøm, mat, leie/lån, transport, TV, internett og diverse annet nødvendig. Det kan også være lurt å ha en egen konto til mat, som kun går til akkurat det. Dette kommer jeg nærmere inn på senere. Spar gjerne også ett par hundre kroner til uventede utgifter, som jeg nevnte over så kommer de garantert og det kan bare være så lite som en mobilregning som var litt høyere enn du forventet. Gjør du dette har du alltid penger til det nødvendige og klarer å ha en viss oversikt over hva du sitter igjen med etterpå også. 


   

  Ha ett matbudsjett. Det er absolutt ikke tull når jeg sier det lønner seg å handle kun en gang i uken (maks to) og aldri gå inn når du er sulten. Jeg pleier å sette meg ned en gang i uken eller faktisk hver andre uke å skrive ned alt jeg trenger til måltid for alle dager og kun handle det og ingenting annet når jeg er der. Det er ikke så vanskelig som du tror, men da må du også spise den maten du selv har kjøpt for at det ikke skal fylle seg opp og varer blir gamle. Ett godt tips her er å laste ned appen "mattilbud", her får du ukentlige oppdateringer på hvordan tilbud det er ikke alle matbutikker og kan alltid følge med hvor det er best tilbud, spesielt kanskje på det dyreste du kjøper som somregel er kjøtt, kjøttpålegg og masse gode ferske grønnsaker og frukt. Du får også middagstips i appen. 

  Finn møbler på Finn.no. Føler kanskje dette er litt undervurdert? Ikke vet jeg, men jeg gjorde det. Her fikk jeg billig sofa, en god stor stol til stuen, spisebord + stoler og diverse annet. Det er ikke dette du nødvendigvis trenger å bruke mest penger på første gangen du flytter ut, for det koster å etablere seg og alt du kan få billig er såklart det beste i en startfase. Tallerkner, bestikk, glasser og diverse kjøkkenutstyr kjøpte jeg billig på IKEA. 

  Dopapir. Ja, sykt rart at jeg lager ett eget punkt med dette. MEN jeg skal komme med ett godt tips til dere. Jeg har kun kjøpt dopapir i store pakker av enten russegrupper eller venninner som sparer opp penger til klassetur etc.. Da har de vanligvis tatt 400kr for ganske mange ruller dopapir og du har det en halv evighet. For det er seriøst dyrt å kjøpe det i butikk, så dette er ett billigere alternativ i det lange løp. 

  Processed with VSCO with f2 preset

  Lag liste over hva du mangler. Her tenker jeg det er å lurt å skrive ned alt du kommer på av både store og små ting. Vanligvis har man en seng, dyne/pute, TV, klesskap, litt tepper og diverse pynt fra før. Dette er unødvendig å tenke på da om du ikke allerede har spart opp penger til akkurat dette. Det er mye man trenger, som for eksempel sofa, stuebord, vaskemidler, vaskemaskin, tørkestativ, støvsuger, vaskeutstyr til gulv og kluter til diverse. Dette er kun noe av det, men det er såklart helt nødvendig og det koster penger dette også. Jeg kjøper alt av vaskeutstyr og midler på Europris, her får jeg alt av sensitive produkter til en fin pris i forhold til mange dagligvarebutikker. 

  Ha gode rutiner. Dette er virkelig KEY til å få ting til å gå rundt om du bor alene eller om du er samboer. Jeg har allerede skrevet litt om gode rutiner innen å handle mat, men det er også viktig med rutiner innen vask, rydding, støvsuging, skifte sengetøy etc.. Jeg pleier å sette av en dag i uken, vanligvis søndag fordi da har jeg alltid fri fra jobb og hele dagen ledig, til å vaske og rydde skikkelig i hele leiligheten. Ellers rydder jeg og støvsuger litt i hvert rom etter behov. Vi deler også på dette ansvaret her, noe jeg syns er veldig viktig! Rydd alltid opp etter deg med en gang, ellers har det fort for å stå litt lenger enn du orker å se på det og det hoper seg fort opp... 

  For første gang vil du virkelig kjenne på en ordentlig selvstendighet og frihetsfølelse som ikke kan beskrives. Kos deg og lykke til!♥

   

 • Publisert: 14.02.2017, 12:46
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 13.02.2017, 20:09
 • Kategori: Everyday
 • Hei ♥ Ny uke betyr ny oppdatering på hva som skjedde forrige uke også. Jeg vet jeg har vært bittttteelitt dårlig på å oppdatere, men denne uken blir det daglig oppdateringer! Forrige uke var ikke veldig ulik fra alle andre uker bortsett fra at Fifty Shades Darker ENDELIG hadde premiere, woho! Kanskje høydepunktet? Du får se lengre nede, hehe. 

  Processed with VSCO with a5 preset

  UKENS TANKE 

  Bli mer bevisst på hva jeg spiser og at jeg er flink til å være i fysisk aktivitet. Jeg er så dårlig på å holde ett stabilt kosthold, og ender fort opp med en sjokolade eller noe annet snadder på kvelden. Det er så typisk at når jeg setter meg ett mål om å være sunn så frister det usunne enda mer?? Skjønner ikke. Uansett så er det viktig å være bevisst på hva man putter i seg, jeg føler meg også hundre ganger bedre om jeg er sunn og trener regelmessig. Forrige uke var jeg faktisk kjempe flink til å trene og spise ordentlig. Så tommel opp for sånne uker, håper motivasjonen har blitt tatt med inn i denne uken også. Kanskje dere vil ha ett eget trenings og kostholds-innlegg? Si ifra da♥

  UKENS HØYDEPUNKT

  Her må jeg nok si at høydepunktet definitivt var å endelig se den nye FIfty Shades filmen, dessverre levde den ikke opp til forventningene, men det går nok greit! Jeg hadde tross alt gledet meg i 2 hele år!! Så må jeg jo også nevne enda ett høydepunkt her, nemlig 3 års dagen til Henrik og meg! Lykke♥

  Processed with VSCO with a5 preset
   

  UKENS CRAVING

  Nøtter. Herre-gud hvor mye nøtter jeg knasket på forrige uke. Jeg prøvde mitt beste å holde meg unna godteri og snop, så ville heller spare det til lørdagskvelden hvor alle burde kose seg litt ekstra. Nøtter er faktisk litt undervurdert her i huset, for det er egentlig ganske godt! Mine favoritter er cashew og usaltede peanøtter!

  UKENS SERIE

  Kan jeg svare Vampire Diaries igjen her?? Hehe, elsker den serien mer enn jeg burde tørre å innrømme. Hater at det er siste sesong som går nå, men jeg har ikke noe imot å begynne på nytt enda en gang til (for sikkert 5.gang....) 

  UKENS IRRITASJON

  At bilen min seriøst bruker så SINNSYKT mye bensin? Altså hva er vits?.. I tillegg jobber jeg i en annen by som gjør at jeg må kjøre på motorveg hver gang jeg skal dit, som også vil si at bilen bruker enda mer. Jeg tror jeg dør, men det er såklart noe som skal fikses siden den bruker unormalt mye bensin. Noe å glede seg til hvertfall! Den dagen jeg har økonomi til det vurderer jeg sterkt en elbil eller noe som hvertfall bruker drit lite.. haha

  Processed with VSCO with a5 preset

  UKENS MEST SPILTE SANG

  Ed Sheeran - Shade of You ♥

  AKKURAT NÅ

  Sitter jeg ved kjøkkenbordet å skriver til dere mens Marthe lager god pasta carbonara til oss, halve sausen bobla over hele plata vell å merke haha. Det lukter uansett kjempe godt, så gleder meg til mat! Snille venninner om verter opp i min egen leilighet, heh.. God mandagskveld videre♥

 • Publisert: 13.02.2017, 20:09
 • Kategori: Everyday
 • 4 kommentarer
 • IF MONDAY WERE SHOES, THEY´D BE CROCS

 • Publisert: 13.02.2017, 16:23
 • Kategori: Everyday
 • Hei og god mandag! Idag har jeg Marthe på besøk, vi sitter å øver til fagprøven hennes. Spennende altså! Glad jeg slapp det der, hehe. Ellers har jeg faktisk fått unnagjort en del husarbeid idag som er veldig deilig å tenke på, hater å starte uken med rot og støv. I går fikk vi ikke gjort annet enn å stå opp og komme oss avgårde nesten og det verste som finnes er stress rydding, så godt det er gjort. Senere ikveld skal jeg trene litt, hvis du vil følge enda mer med på treningsplanen og kostholdet mitt så følg meg gjerne på snapchat, carinaliee heter jeg der! Oppdaterer ganske ofte♥ 

  Ha en kjempe fin mandag videre snuppelurer. Og kom gjerne med forslag til innlegg fremover, gøy å høre hva dere vil se mer av ♥

 • Publisert: 13.02.2017, 16:23
 • Kategori: Everyday
 • 4 kommentarer
 • 8 TING DU IKKE VISSTE OM MEG

 • Publisert: 13.02.2017, 11:30
 • Kategori: Everyday


 • - Jeg har alltid mark i rumpa og har lyst til å oppleve noe nytt. Jeg kan gjerne komme hjem fra en flere ukers lang ferie og fortsatt ha lyst til å reise igjen. Selv om jeg er glad i å være hjemme til tider er jeg veldig glad i å se, smake, utforske, ta og føle på nye steder. Jeg vil absolutt reise mer enn jeg har gjort og allerede i år får jeg oppleve enda ett nytt land og kontinent, jippi!!

  - Jeg har blogget siden jeg gikk i 8.klasse, altså 13 år gammel. Nå har jo det såklart vært veldig av og på, men har alltid hatt en interesse for å skrive, ta bilder, dele og lage videoer. Syns det er kjempe morsomt! 

  - Når jeg søkte på videregående var medier og kommunikasjon mitt første valg og jeg kom også såklart inn der. Det gikk ikke mange dager før jeg forstod at dette var helt feil, i tillegg til at jeg savnet å gå med venninnene mine. (haha så teit) Så jeg fikk byttet skole til helse og sosial, noe jeg såklart ikke angrer på, men ser jo den dag idag at jeg hadde fått mye mer nytte av førstevalget siden det er av mye mer interesse enn helse. 

  - Sminke, skjønnhet og mote har aaaalltid vært en interesse. Altså jeg husker allerede i 6.klasse at jeg begynte å eksperimentere med hår og litt sminke. Jeg hadde utallige hårfrisyrer og farger i løpet av de årene og ble fort også avhengig av extentions. Husker jeg fikk masse komplimenter for håret mitt med extentions og da ble jeg så glad. Følte jeg var en av de eneste som var genuint interessert i dette så såklart var det da gøy med litt ekstra kommentarer. Så daglig på youtube videoer av beautyguru´s for å lære nye teknikker innen sminke og hår. Morsomt at det har lagt ett godt grunnlag for alt jeg kan idag og ikke minst at jeg har prøvd og feilet så mange ganger at jeg vet nå hva som går og hva som absolutt ikke passer, hehe.   - Frem til jeg gikk i 10.klasse var jeg skikkelig chubby. Husker jeg følte sååå på det og følte meg aldri noe fin i det hele tatt. Plutselig fikk jeg det for meg at jeg skulle endelig trene, spise sunt og gå litt ned. Dette endte såklart i alt for lite mat, alt for mye trening og 20 kilo ned på EN MÅNED!! Altså what?! Jeg hadde ikke kontroll what so ever og jeg er evig glad for at jeg sluttet fort igjen. Det var som mammaen min alltid sa at når jeg ble eldre kom jeg til å miste mye av det "valpefettet", dette stemte jo såklart. Nå har jeg ett sunt forhold til mat, trening og vekt noe jeg er veldig glad for. Ingen 15-16 åring burde noen gang gjøre det jeg gjorde, haha... Her snakker vi trening to ganger om dagen og en appelsin i løpet av hele dagen altså, hjelp.

  - Når jeg var mindre, tror faktisk jeg begynte allerede på barneskolen, pleide jeg å tegne mine egne klær. Her snakker vi fulle kolleksjoner for både kvinner og menn til de forskjellige årstidene. Haha, morsomt om jeg hadde funnet de igjen så jeg kunne vise dere de! Jeg satt ofte hos oldemoren min å tegnet, også fikk jeg litt tips av hun til hva jeg kunne tegne videre og sånn. Gode minner♥

  - Jeg har tre tatoveringer. En er på ribbeina, en på foten og en på venstre arm. Den på armen er den eneste som betyr noe og den jeg er mest fornøyd med. Foreldrene mine frarådet meg til å ta tatovering, men når de så hva det var jeg tok så syns de det var helt greit. Jeg angrer ikke et sekund.

  - Til høsten skal jeg endelig starte på skolen igjen, jeg har bestemt meg for å studere. Jeg forteller dere hva det er senere. GLEDER MEG!

  Ha en fin dag videre ♥ 

 • Publisert: 13.02.2017, 11:30
 • Kategori: Everyday
 • 3 kommentarer
 • TODAY´S

 • Publisert: 12.02.2017, 21:52
 • Kategori: Outfit • Topp er vintage. Jakke fra GinaTricot. Bukse fra Only. Sko fra Din Sko. Veske fra Morris. Smykke var gave. 

  Så fint lys idag! Henrik og jeg kom akkurat hjem fra en skikkelig morsdags feiring hos min mor før vi tok turen til hans mor. Så koselig! Vi kjøpte med oss noen fine blomsterbuketter til våre flotte mødre og de ble like glad begge to. Her har dere dagens antrekk, jeg er blitt så glad i den nye buksen min. Den er så tøff og kan lett styles både opp og ned. Blusen jeg har på har jeg faktisk fått etter oldemor, den passer helt perfekt og jeg syntes det er flott at jeg kan få brukt noe så fint etter ett så fantastisk fint menneske. Lykke! Ha en fin søndag videre♥

 • Publisert: 12.02.2017, 21:52
 • Kategori: Outfit
 • 1 kommentarer
 • SUNNY

 • Publisert: 12.02.2017, 14:10
 • Kategori: Everyday


 • Hei og god søndag! Lørdagskvelden min var virkelig god, etter jeg kom fra jobb var det ferdig pizza klar hjemme og litt snacks til filmen. Henrik og jeg koste oss virkelig og la oss relativt tidlig, tror vi trengte det. Idag er det strålende fint vær ute og perfekt lys til litt bilder. Jeg poster antrekksbilder senere idag, så får dere sett hele antrekket jeg har på meg over. Er så glad i den nye skinnbuksa mi fra der jeg jobber! Idag er det også morsdag, så Henrik og jeg tenkte snart en tur ned på plantasjen for å få ordna det vi skal av flotte buketter før vi drar videre til moren min å spiser kake, namnam. Litt synd at hun må lage sin egen morsdagskake, men sånn går det når barna er elendig på kjøkkenet dessverre, hehh.. Ha en strålende fin søndag videre, så snakkes vi!♥

 • Publisert: 12.02.2017, 14:10
 • Kategori: Everyday
 • 4 kommentarer
 • BIRTHDAY OUTFIT

 • Publisert: 11.02.2017, 19:20
 • Kategori: Inspirasjon
 • Bohemian Winter Øredobber, Silver // Winter Armbånd, Svart // True Religion Skinnjakke black // Calvin Klein Solbriller black // Steve Madden GALLERYY Høye hæler red // Hunkemöller SYLVIE Body schwarz // The Fifth Label NOT TO WAISTE Jerseykjole black/white // Versus Versace Jerseykjole gold // Zign Clutch schwarz
   
  Nå er det ikke lenge til jeg fyller 21 (!!!) år, og jeg har plukket ut litt inspirasjon til antrekket jeg vil ha dagen jeg skal feire. Planene for bursdagen får dere se når det skjer, men håper og regner det blir like fantastisk som alltid! Er det bare jeg som elsker bursdager? Ikke nødvendigvis min egen, men bare det at det er liksom en god grunn til å samle hele gjengen for å finne på noe morsomt. Elsker det! Bursdager er spesielt og jeg syns vi må være fornøyd med ett år tid her og det skal da feires ♥
 • Publisert: 11.02.2017, 19:20
 • Kategori: Inspirasjon
 • 4 kommentarer
 • FIFTY SHADES DARKER

 • Publisert: 11.02.2017, 10:49
 • Kategori: Everyday


 • Heihei! Igår hadde jeg fri fra jobb så jeg fikk ryddet og vasket litt hjemme, klipt lillepus og kost meg med ett glass vin med gode venninner før det endelig var klart for kino! Jeg tuller ikke når jeg sier vi har gledet oss til denne filmen i to år! Vi hadde såklart høye forventninger når vi hadde lest bok nummer to og det er en favoritt for oss alle, men kan trygt si den ikke levde opp til litt av de forventningene engang haha. Glad jeg så den, men ville ikke sett den igjen 😋

  Ellers idag er det klart for jobb, er såklart seint ute.. halvtime til jeg må kjøre og sitter fortsatt i morgenkåpe og dott, haha. Skal prøve å få tatt litt nye bilder til bloggen senere ikveld. Kameraet jeg bruker er egentlig ikke mitt og jeg er ikke fornøyd med kvaliteten det tar så føler faktisk mobilen tar bedre bilder akkurat nå. Krysser fingrene for nytt kamera i bursdagsgave 😃 *hint til Henrik*

   

  Håper du har en kjempe fin lørdag videre, nå må jeg begynne å stelle meg! Xx

 • Publisert: 11.02.2017, 10:49
 • Kategori: Everyday
 • 7 kommentarer
 • INSTA LATELY

 • Publisert: 06.02.2017, 17:17
 • Kategori: Instagram


 • Følg meg på Instagram: CarinaLie

  Hva heter du der?♥

 • Publisert: 06.02.2017, 17:17
 • Kategori: Instagram
 • 1 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 06.02.2017, 14:06
 • Kategori: Spørsmål
 • Shit jeg klarer nesten ikke huske hva jeg gjorde i de forrige ukedagene?? Hukommelsen er på topp da, gitt. Men let´s go:

  UKENS TANKE:

  At jeg må leve mer i nuet, ikke tenke så fælt på hva som skjer imorgen eller hva som skjedde igår. Nyte hver dag og ikke ta det for gitt. Høres kanskje litt teit ut, men fysøren å viktig det egentlig er dere! Jeg er fæl til å snakke om alt jeg en gang "skal" gjøre, men aldri utfører det. Less talking, more doing. 

  UKENS HØYDEPUNKT:

  Her må jeg jo såklart svare Danmarksturen. Vi var på interiørmessen som er i Herning, noe som var skikkelig gøy! I tillegg til at reisefølge er så tullete at vi bare lo og hadde det gøy hele tiden.


  (følg meg på instagraaam: carinalie)

  UKENS CRAVING:

  Skoleboller. Himmalaya, det er så godt! Heldigvis (uheldigvis) har vi en cafè i andre etasje på senteret jeg jobber hvor de selger syyykt gode skoleboller... Har spist en del iløpet av uken, ja...

  UKENS SERIE:

  Har faktisk ikke sett på serie denne uken?? Eller jo, ser jo alltid på litt vampire diaries her og der. Så må nok bli den.

  UKENS IRRITASJON:

  Hm... Lurer på om jeg må svare noe så teit som penger her. Jeg irriterer meg alltid over at jeg har lite cash, fordi hallooo... Jeg skjønner ikke hvor de blir av engang? Haha hjelp. Neida, men det er faktisk frustrerende å være så flink til å spare penger at du alltid må "passe" på de ekstra pengene du har disponibelt resten av mnd. Skulle gjerne vært millionær for en mnd så jeg kunne kjøpt meg masse fint. Derimot får jeg spart masse opp til noe jeg ønsker meg mer enn alt, nemlig en fin leilighet sammen med Henrik♥

  UKENS MEST SPILTE SANG: 

  Jeg har fått skikkelig hekta på en remix av Life is a Highway av Rascall Flatts. Du finner den HER

  AKKURAT NÅ:

  Sitter jeg godt plantet i sofaen med maccen. Jeg har akkurat kommet hjem fra veterinæren hvor pusebebbisene har fått sin første vaksine. Heldigvis har jeg fått verdens snilleste puser så det kunne ikke gått bedre enn det gjorde. Godt å bli ferdig med det, nå er det en mnd til neste gang. Søte bebbiser♥

   

 • Publisert: 06.02.2017, 14:06
 • Kategori: Spørsmål
 • 2 kommentarer
 • Herning, Danmark

 • Publisert: 05.02.2017, 00:13
 • Kategori: Everyday
 • Hei alle! Lenge siden nå, ja. 😋

  Akkurat nå befinner jeg meg i Herning i Danmark på interiørmessen. Veldig gøy og spennende! Og så mye inspirasjon man får, gleder meg virkelig til ulike prosjekter fremover nå. Kjenner jeg har fått mer og mer greie og interesse for klær og mote i det siste, men fysøren som den interiørdelen sitter nærmere hjerterota mi, hehe. Danmark sin messe er virkelig en del større enn den i Lillestrøm, men må også si at jeg ble litt skuffet over hvor 'rotete' det var. Dårlig oppsett og svært lite gode stander med godt utvalg. Uansett er det morsomt og jeg ville ikke være foruten, enda ett sted å krysse av på listen!

  Ellers håper jeg dere har hatt det fint mens bloggen har vært i dvalemodus? Jeg håper på litt gode tips fra dere hva jeg kan skrive om videre! Da hadde jeg blitt glad 💕

 • Publisert: 05.02.2017, 00:13
 • Kategori: Everyday
 • 0 kommentarer
 • hits