CARINA LIE

SNIKTITT PÅ LEILIGHETEN

 • Publisert: 16.01.2017, 19:10
 • Kategori: Interiør
 • God kveld fra heimen ♥ Denne dagen har bare sust fordi og jeg har fått gjort så mye! Skal fortelle dere hvordan karrieresenteret var senere, for det var virkelig verdt det. Spesielt om du er usikker som meg. Etter det dro jeg innom litt diverse møbelbutikker for å kikke litt, få litt inspirasjon og bare se noe nytt. Gleder meg til vårnyhetene kommer, butikkene drar allerede på messe nå i slutten av januar så da kommer det alltid mye fint inn. Henrik plukket meg opp rett etter jobb så vi fikk tatt den ukentlige handelen. Vi har offisielt startet med sunn uke så kurven inneholdt kun flotte sunne varer, noe jeg er glad for! Godt å komme igang, sunn mat er viktig siden det har blitt mye dritt i jula siden Henrik kom hjem, he-he... 

  Her har du noen snikbilder av stuen min, som sagt vil jeg ikke vise dere alt før jeg er helt ferdig med alt! Vi har det veldig enkelt, men det mangler fortsatt en del planter og litt hint av farger og ikke minst bilder/malerier. Er derimot veldig fornøyd med hva jeg har fått til så langt, det er søren ikke lett å innrede ett rom! Etter jeg jobbet i interiør butikk ble jeg alltid så inspirert og ville gå for alle stiler, er derimot mye enklere å hjelpe andre enn meg selv. 

  Ha en super fin dag videre ♥

 • Publisert: 16.01.2017, 19:10
 • Kategori: Interiør
 • 4 kommentarer
 • KARRIERESENTERET

 • Publisert: 16.01.2017, 10:24
 • Kategori: Everyday

 • Genser H&M

  God morgen! Nå er mandag her og jeg er klar for en ny uke, jeg har en liten challenge til meg selv den uka her. Jeg skal ikke spise kjøtt. Jeg tenker å teste det ut mot annen mat, for selv om jeg er glad i kjøtt er jeg absolutt ikke avhengig av å måtte spise det. Jeg skal prøve å lage en liten oppsummering av hva jeg lagde av mat også videre når uken kommer mot slutten. Og være vegetarianer for en uke kan være like lett som vanskelig, jeg tror når man bevisst ikke kan spise noe du i utgangspunktet ikke egentlig craver så har du bare lyst på det mer. Vi får bare se hvordan det går. Spennende!

  Over til noe annet, nå er jeg minutter fra å sette meg i bilen for å kjøre avgårde til karrieresenteret i Telemark. Jeg har skrivd ett langt innlegg som ikke har blitt publisert enda angående utdanning og meg. Det er nemlig veldig komplisert, eller jeg har hvertfall gjort det slik. Jeg er spent på hva de har å si, så håper jeg at jeg allerede er tilbake på skolebenken til høsten, det hadde vært morro ♥

  Tuddelu, ha en kjempe fin mandag!

 • Publisert: 16.01.2017, 10:24
 • Kategori: Everyday
 • 2 kommentarer
 • CUTENESS

 • Publisert: 15.01.2017, 22:24
 • Kategori: Everyday


 • Lille Baro er vårt nyeste familiemedlem, se så søt han er ♥ 

  Nå er vi snart klare for å legge oss i senga med en ny serie vi har startet på, The OA! Så langt, så bra. Syns det er deilig så lenge det lar seg gjøre å legge seg liiitt ekstra tidlig i senga for å samle opp enda mer energi til den kommende uken. Jeg har hatt en deilig spakveld idag for å gi hud og håret den ekstra oppmerksomheten og fuktighets behandlingen den trenger innimellom. Neglene har blitt stelt også, det føles fantastisk! Pusene våre blir alltid med i senga, de har fått fast plass på puta mi hvor de følger med på serie de også. Smelt♥ Legg meg gjerne til på snapchat om dere vil se, carinaliee heter jeg der!

  Ha en fin søndagskveld videre og husk å nyte den gode søndagen før en ny uke starter ♥

 • Publisert: 15.01.2017, 22:24
 • Kategori: Everyday
 • 2 kommentarer
 • CASUAL

 • Publisert: 15.01.2017, 18:38
 • Kategori: Outfit


 • Hei og god søndag folkens! Dagen min startet med en forferdelig hodepine og sminke utover hele trynet. Var ganske redusert etter gårsdagens spontane bytur kan man si.. Alt som skulle til var litt mat i magen og en lang dusj, nå er jeg frisk og rask igjen, he-he. Hvordan har søndagen deres vært? Jeg har laget litt ordentlig god middag til Henrik og meg så det har vært en veldig deilig søndag til nå! Søndager er for å ta det med ro å lade opp energien for den kommende uken. Imorgen starter dagen min hos karriereveiledersenteret, forteller mer om det senere! Ha en fin søndag videre ♥

 • Publisert: 15.01.2017, 18:38
 • Kategori: Outfit
 • 3 kommentarer
 • 35 SPØRSMÅL

 • Publisert: 14.01.2017, 21:14
 • Kategori: Spørsmål
 • 1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? En liste over matvarer Henrik og jeg skal kjøpe til uka, haha. Vi (eller mest han) skal begynne med kostholdsplan, så vi må derfor være ekstra nøye med hva vi kjøper inn. Blir spennende å se hvordan det går!

  2. Hva har du alltid i vesken? Mobil, bankkort, sertifikat, ørepropper, lipsyl, notatlapper og håndkrem.

  3. Hva bestiller du på kafé? En sort kaffe eller vitamin smoothie om de har. 

  4. Hvilke nettsider besøker du daglig? Facebook, Pinterest, blogg.no, kenzas.se og google (mail, disk osv)

  5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? Som regel Henrik eller pappa. Mine to favoritt menn i hele verden, he-he. Pappa og jeg har en sånn forståelse for hverandres problemer at jeg føler jeg ikke trenger fullføre det jeg skal si før han allerede har forstått og prøver å komme med en løsning eller trøst. Pappa er min aller beste venn uten tvil ♥

  6. Hvilken farge er det på tannbørsten din? Godt spørsmål, har en sånn oral-b tannbørste så den er vell hvit og blå om jeg ikke tuller helt med dere. Ikke akkurat sånt jeg går å tenker over eller bryr meg om for den saks skyld.

  7. Kan du bytte olje på bilen? Ja det burde ikke være noe problem. Pappa har vært nøye på at jeg skal kunne de mest primære og viktigste delene ved en bil siden før jeg fikk lappen. Husker han alltid sa til meg at "Du skal kunne skifte dekk på bilen uten å skitne til en hvit bukse", så dere kan tro hvem som har øvd to ganger i året og er veldig glad for det! (har ikke klart å IKKE skitne til noe enda, men øvelse gjør mester folkens)

  8. Hva har du hatt av kjæledyr? Hund, katt, dansemus (what??), kanin, fisker og fugler. Det var det jeg kom på. Broren min, Christoffer, og jeg var veldig glad i dyr når vi var små. Vi er jo såklart det enda, men vi fikk seriøst nye dyr hele tiden. Har alltid hatt dyr rundt meg, noe jeg er veldig glad for!

  9. Har du noen piercinger? Ja, to i det ene øret og ett i det andre. Jeg har hatt ring i nesen tre ganger iløpet av livet, men "vokste" det litt av meg. Kanskje den kommer tilbake en dag, who knowsss.

  10. Er det viktig å feire bursdager? Ja såklart! Trenger ikke være store greiene, men vi skal være glade for enda ett år her syns nå jeg. Elsker å gjøre noe ut av bursdager hvertfall. En god unnskyldning til å finne på noe morsomt også da!

  11. Hva gjør deg lei deg? Å tenke på at ikke store deler av familien min fortsatt er her, det gjør meg oppriktig lei meg. Pakket inn gaver for Henrik i jula og skrev ferdig lappene for han til besteforeldre og annen familie. Kom til å tenke på at jeg ikke hadde noen besteforeldre å kjøpe gave til og det gjorde meg litt ekstra trist. Haha uff, livet. 

  12. Hva gjør deg glad? Familie, venner, Henrik, pusene mine, reise, trening og når jeg får til noe!

  13. Hva er drømmejobben din? Noe kreativt. Kunne tenkt meg å bli arkitekt eller designer av ett slag. Det må være en blanding av å være rundt mennesker og sitte på kontor. 

  14. Abonnerer du på et ukeblad? Nei.

  15. Hva var det siste du kjøpte? En salat.

  16. Liker du kinesisk mat?  Jadaaa

  17. Når var du i kirken sist? Hm, begravelse om jeg ikke husker feil.

  18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg? Henrik, han gjør noe spesielt for meg hver dag! Glad for å ha han hjemme endelig♥

  19. Har du noensinne vært i en ambulanse? Haha jeg ler, ja.

  20. Kan du rulle med tungen? Yesss

  21. Hvor lang tid bruker du om morgenen? Alt fra en halvtime til halvannen time.  22. Banner du ofte? Kommer helt an på settinga. Sikkert mange som kan kjenne seg igjen her, men jeg tilpasser meg veldig etter hvem jeg er med. Når jeg er på jobb banner jeg naturligvis aldri, med venner kan det skje her og der osv.. Teit greie egentlig for det er så lite pent. 

  23. Hva er det lengste du har campet i et telt? Sikkert opp mot en uke, vi var alltid masse på tur når vi søskna var små. Pappa og mamma var glad i skog og natur for å si det sånnn

  24. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med?  Egentlig relativt fornøyd med alt, men er minst fornøyd med beina så det prøver jeg å gjøre noe med nu.

  25. Nevn én ting som er irriterende med å blogge? Ingenting som er irriterende nå, men føler jeg alltid har litt dårlig tid og må planlegge dagen veldig (noe jeg ikke er fan av). Må liksom stå opp liiitt tidligere fordi jeg må rekke bra lys før jobb..

  26. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? Har en stor vannflaske med meg nesten hele tiden, så ganske mange.

  27. Når legger du deg om kvelden? Prøver å være flink til å sovne rundt 23:00, men noen dager blir det før og andre mye seinere. Kommer også an på når jeg må opp dagen etter.

  28. Det mest romantiske du har gjort? Vell, jeg hadde tenkt å overraske Henrik med starbucks og kake på senga på bursdagen hans i Polen. Jeg sov lenger enn han, det sier sitt...

  29. Et sitat du liker? "Yesterday is history, tomorrow is a mistory but today is a gift" 

  30. Føler deg ung eller gammel for alderen? Føler meg som en normal 20-åring.

  31. Potetgull eller smågodt? Ja takk begge deler he-he.

  32. Den perfekte vertinnegaven er? Blomster slår aldri feil eller så er jeg glad i hvitvin!

  33. Siste serien du så? The OA

  34. Norge på sitt beste? Sommeren uten tvil!

  35. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? Reise hele verden rundt med min bae♥

  Ha en fin lørdagskveld videre!

 • Publisert: 14.01.2017, 21:14
 • Kategori: Spørsmål
 • 3 kommentarer
 • JOBB LØRDAG

 • Publisert: 14.01.2017, 15:16
 • Kategori: Everyday
 • Sko fra pieces💕

  Hei dere❤ Hvordan har helga deres vært så langt? Jeg jobber idag kun noen timer idag som er deilig! Alltid godt å gjøre noe på dagen før helga starter på ordentlig til kvelden. Jeg har ingen planer enda for kvelden, men tar det som det kommer! Hva er deres planer?

  Har dere noen spørsmål til ukens spørsmål innlegget så kjør på ✨Vet fler har lurt på hvordan leiligheten min ser ut, skal få ordnet resten av interiøret for våren til uken og da knipser jeg litt bilder til dere. Eller kanskje video? Dere bestemmer!

 • Publisert: 14.01.2017, 15:16
 • Kategori: Everyday
 • 4 kommentarer
 • HOME LIVING

 • Publisert: 13.01.2017, 21:39
 • Kategori: Interiør


 • Stol HER // Lounge stol HER // Telysholder HER  // Stor telysholder HER // Turkis vase HER  // Enkel bordlampe HER //  Kommode HER // Speil HER // Sofa HER // Bokhylle HER // Salongbord HER // Teppe HER // Lampe HER 

  Min absolutt favoritt innen møbler og interiør! Anbefaler dere virkelig å titte innom siden dems for både inspirasjon og handel, jeg vet hvertfall hvor jeg skal kjøpe min neste sofa uten tvil! Dette er min type stil innen interiør for de som lurer, veldig mye tre i alle varianter fordi det aldri blir likt så tenk noe så unikt! Sofaene er også laget av ekte anilinlær som gir alle sitt eget særpreg. Ser for meg en stor sofa og ett par gode stoler med gode fluffy puter og minimalistisk ellers. Mørk turkis, marineblå, sort og eggehvit kler sofaen midt i blinken ♥ Du finner siden dems her!

  Enjoy!♥

 • Publisert: 13.01.2017, 21:39
 • Kategori: Interiør
 • 3 kommentarer
 • FRIYAY

 • Publisert: 13.01.2017, 18:49
 • Kategori: Everyday
 • Endelig fredag!! Jeg jobber fra 12-16 idag, noe som rett og slett gjorde at jeg ikke rakk noen ting før jobb og måtte ta helgevasken etter jobb. Nå har jeg endelig satt rumpa ned på stolen, fått i meg noe mat og skriver litt her ♥ Skal en siste liten ærend på kjøpesenteret i byen før jeg setter meg ned med serie og noe godt. Hvis dere ser over, så er jeg i ett krisetilfelle når det kommer til ettervekst så det er det jeg må ned å ordne nå så jeg føler jeg kan gå meg håret ned uten en BLOND ettervekst, hallo hjelp. Dronningen av å drøye ting! Hehe..

  Ha en fin fredag videre, dere hører fra meg senere:)

 • Publisert: 13.01.2017, 18:49
 • Kategori: Everyday
 • 5 kommentarer
 • FEVER

 • Publisert: 12.01.2017, 18:12
 • Kategori: Everyday


 • God kveld dere! Idag har jeg bokstavelig talt ligger rett ut med feber og migrene og måtte poste en av mine forhåndskrevne innlegg tidligere idag, håper dere likte det forresten ♥ Jeg føler meg enda ikke så veldig mye bedre, men håper det kommer seg til imorgen siden jeg gjerne vil tilbake til jobben! Det er ikke mye paracet, frukt og vitaminer ikke kan fikse. Drikker også mye grønn te, favoritt teen min med intens mint smak. Anbefales! Håper dere får en fantastisk fin torsdag kveld, jeg skal prøve å gjøre min litt bedre hvertfall :)

 • Publisert: 12.01.2017, 18:12
 • Kategori: Everyday
 • 7 kommentarer
 • MY SKINCARE ROUTINE

 • Publisert: 12.01.2017, 15:01
 • Kategori: Skjønnhet
 • Helt siden jeg var i tenårene har jeg vært glad i å prøve og teste ut nye hudpleieprodukter. Jeg var aldri mye plaget med urenheter eller kviser, men fikk alltids noen her å der. Jeg kan faktisk huske mamma kjøpte en del produkter til meg også som vi begge prøvde ut, noen passer oss og andre ikke! Nå derimot tror jeg at jeg har klart å finne en perfekt match for min hud. Er ikke plaget av noe urenheter nå heller, men det vil ikke si at huden ikke trenger rens og stell den også! 

  BE BERRY SASSY Exfoliating face scrub bruker jeg alltid først etter jeg har vasket ansiktet med varmt vann, da får huden en grundig rens før jeg setter igang med noe som helst annet. Det er en blanding av små og store skrubb korn som rett og slett fjerner det du trenger av dagens festligheter før du legger deg. Jeg bruker den kun ett par ganger i uken.

  BE BERRY FRESH Balancing mud mask bruker jeg etter jeg har tatt scrub eventuelt. Enten bruker jeg skrubben og mud masken eller så går jeg bare direkte til fuktighetskremen min. Denne luker absolutt helt fantastisk og etterlater huden glødende og myk! Og best med alt så fjerner den rødheter. Ett eksempel er noe jeg opplevde her om dagen, noen dager er huden min absolutt umulig å ha med å gjøre og sminken vil derfor heller ikke legge seg pent. Så jeg prøvde denne masken etter å ha frustrert tatt av meg sminken for hundrende gang og gjett om det funket! Ingen irritert og sta hud, sminken la seg fint igjen og jeg ble enda mer glad i denne enn det jeg var fra før ♥

  BE BERRY CLEAR Illuminating peel mask bruker jeg også noen ganger etter skrubben, men noen ganger velger jeg å kun bruke denne etter å ha vasket ansiktet. Lukter også helt amazing og etterlater huden myk som en babyrumpe (hehe) og frisk, kan også kjennes litt strammere ut i maska etter den noe jeg syns er litt godt. Denne peeler du rett av etter den er tørr og man kan faktisk se spor av urenheter igjen på masken!  100% ren kokosnøttolje funker kjempe godt om fuktighet til både hud og hår! Ett lite tips: Denne får du billig hos Asia mat, den lukter fantastisk! 

  Decrusto har vell de fleste hørt om til nå. Denne lille peel off masken gjør virkelig det den lover og litt til! Denne bruker jeg kun en gang i ny og ne, men når jeg sier den fjerne alt av urenheter, porer og disse irriterende blackheadsene så gjør de virkelig det. På meg er den liiitt vond å ta av, så jeg bruker den kun når jeg må.

  3 tips for fin hud

   ♥ Drikk masse vann! Anbefaler absolutt å alltid ha en vannflaske i nærheten eller med deg, jeg har alltid en i vesken ♥
   ♥ Vitaminer! Vitamin B gjør under for hår, negl og hud ♥
  ♥ Tørk alltid av deg sminken før du legger deg! Jeg kan garantere at huden ikke har det godt med sminke på, dessuten er ikke puten fin med foundation flekker på seg heller ♥  Fuktighet - Sist men ikke minst har jeg sverget til denne siden jeg fikk den i julegave av min kjære mor for noen år siden. Den er helt vanvittig drøy i bruk, jeg har tross alt hatt den i over ett år. Jeg bruker den alltid etter vask og eventuelt skrubb av ansiktet før jeg legger meg, eller så har den funket fantastisk som base under sminken også! 

  Vi er ikke alle heldige med gode gener som gjør at vi har stram og fin hud hele livet, så ta vare på huden og du vil aldri angre! Du vil også føle deg finere når huden er fresh og ren, tro meg. Har du noen faste produkter du bruker? Vil gjerne ha tips til noe nytt hvis du er veldig fornøyd med noe spesielt.

  Ha en fin dag videre :)

 • Publisert: 12.01.2017, 15:01
 • Kategori: Skjønnhet
 • 6 kommentarer
 • MUST HAVE FOR SPRING

 • Publisert: 11.01.2017, 22:36
 • Kategori: Inspirasjon
 •  

  Zign Clutch black // Grønn turteneck HER // Marc Jacobs armbånd HER // Grå kåpe HER // Bomber HER // Kjole HER // Sko HER // 

  Jeg syntes alltid våren er ekstra gøy, både når det kommer til moten og inspirasjonen som følger med de lysere tidene. Over har jeg satt sammen noen enkle basis plagg jeg mener er viktig å ha i garderoben nå som våren snart sniker seg innpå! Kåpen kan bli brukt både tidlig vår og kan lett bli ryddet bort for så å bli tatt frem igjen til høsten, rett og slett en klassiker uansett! Bomberen er alltid en must have for meg, jeg piffer den gjerne opp med noe ekstra fint eller bruker den til noe casual for å få den ekstra tøffe touchen på antrekket. Det er enkle basisplagg som enhver garderobe bør inneholde, klassikere som kan brukes uansett ♥ Hva er din must have i vår garderoben? 

  Hva syntes du om slike innlegg?

 • Publisert: 11.01.2017, 22:36
 • Kategori: Inspirasjon
 • 1 kommentarer
 • 20 QUESTIONS

 • Publisert: 11.01.2017, 14:09
 • Kategori: Spørsmål

 •  

  1. Hva har du på deg?
  Har på en grå kosebukse og en vinrød genser! Viktig å slappe av på fridagen sin, hehe

  2. Hvor gammel er du om 5 år? 
  Da er jeg 26 år.

  3. Hvor høy er du? 
  Ett sted mellom 173-175cm, har ikke målt meg på leeenge

  4. Hva er ditt favorittsted?
  Jeg liker å være hvor som helst, så lenge jeg er rundt venner og familie! Ellers så er jeg jo veldig glad i syden, da koser jeg meg litt ekstra.

  5. Hvilket sted foretrekker du minst?
  Hjemme alene, går alltid greit i noen timer fordi det alltid er kjekt å ha litt tid for seg selv, men å gå dag inn og ut alene hjemme er forferdelig kjedelig og definitivt det jeg foretrekker minst. 

  6. Har du noen gang vært forelsket?
  Ja, er det nå ♥

  7. Hva var det siste du drakk? 
  Fun light saft, namnam

  8. Hva var det siste du spiste? 
  Egg og bacooon

  9. Er det noen du savner?
  Savner alle som ikke er her lenger. Familie og andre flotte mennesker jeg ikke kan se lenger.

  10. Hva er din favorittsang?
  Ronnie James Dio - Dream on, det er og forblir min favoritt!  11. Hvor gammel er du?
  20 år gammel, blir 21 om litt over en mnd bare!! Tiden flyyyr

  12. Svart eller hvit?
  Veldig glad i hvit, men enda mer i sort.

  13. Favoritt quote?
  "Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift"

  14. Favoritt farge?
  Mørk turkis, sort, hvit og marineblå

  15. Hvilken bok var den siste du leste?
  Dette spørsmålet minte meg på at det er en stund siden jeg har lest sist, oopss.. Men siste var nok Eirin Kristiansen sin bok "Miss Independent". Absolutt en jeg kan anbefale, den er så inspirerende og bra skrevet. 

  16. Hvilke destinasjoner ønsker du å dra til?
  Overalt i USA, Maldivene, Thailand, Bali, Hawaii og Irland. Disse er på toppen, men jeg har i bunn og grunn lyst til å oppleve hele verden før jeg dør. Får oppfylt ett sted nå allerede i sommer, hvor jeg og Henrik drar en måned bort ett sted jeg forteller mer om senere.

  17. Spiller du instrumenter?
  Ja, ikke at jeg er så flink lenger da vell og merke.. Alltid vært så glad i musikk og instrumenter så skulle gjerne ønske jeg opprettholdte det..

  18. Har du en frykt?
  Ja har ikke alle en?

  19. Hvor lang tid bruker du på morgenen?
  Oioi, det varierer veldig da. Sier jeg omtrent en time +/- så er nok det innafor. Jeg elsker å ha god tid på morgen, men finner det noen ganger umulig å måtte stå opp en ekstra time eller to på morgen for å alltid ha det, om dere skjønner? 

  20. Hva bruker du helst penger på?
  Definitivt reiser å opplevelser! Ellers så er det jo mye penger som går ting nødvendige ting som leie, mat, regninger og annet. Godt å bo alene, men fysøren hvor dyrt det egentlig er. Glad vi er to om det, hehe.

  Ha en fin dag videre babes♥

 • Publisert: 11.01.2017, 14:09
 • Kategori: Spørsmål
 • 9 kommentarer
 • egg & bacon

 • Publisert: 11.01.2017, 12:38
 • Kategori: Everyday


 • Idag er det lillelørdag og da jeg har i tillegg fri fra jobb, så da er det helt innafor å lage seg litt ekstra til frokost. Henrik dro på jobbreise tidlig idag til morgen, så jeg er alene til imorgen. Jeg tenkte å få gjort så mye som mulig bloggrelaterte ting idag, som å planlegge innlegg og ta bilder når som lyset fortsatt er her. Fysøren å kjipt det egentlig er at lyset forsvinner så tidlig, jeg gleder meg så til klokka stilles og sommertider nærmer seg igjen ♥ Kom gjerne med forslag til innlegg fremover, det setter jeg pris på! Håper du får en fin lillelørdag♥

 • Publisert: 11.01.2017, 12:38
 • Kategori: Everyday
 • 1 kommentarer
 • RICCOVERO

 • Publisert: 10.01.2017, 17:05
 • Kategori: Everyday
 • God tirsdag ettermiddag folkens, hvordan har dagen vært så langt? Jeg kom nesten akkurat hjem fra jobb og har allerede slengt meg godt tilrette i sofakroken min mens Henrik lager middag til oss. Godt at mannfolka også kan gjøre nytte av seg på kjøkkenet... Hehe. Senere skal vi videre på senteret for å gjøre noen ærend før vi drar for en kjapp treningsøkt før dagen tar slutt. En skikkelig produktiv dag hvor vi får rukket mye, det er alltid godt og da sover man alltid best når kroppen har fått gjort sitt for dagen. 

  Disse skoene har forresten ligget på ønskelista mi siden dagen jeg så de på føttene til ei bekjent og jeg måtte spørre om hvor de var fra, haha. Nå skal de endelig bli mine! Jeg har lenge lett etter litt maskuline og røffe men fortsatt jentete og kule sko, her har jeg funnet de. De er fra merket Riccovero og kostet 1999,- i butikken jeg jobber i. Fantastisk kvalitet og design ♥ Jeg gleder meg til å ta de i bruk, vi får bare håpe det gufne været snart tar slutt.. Ha en fin dag videre ♥

 • Publisert: 10.01.2017, 17:05
 • Kategori: Everyday
 • 0 kommentarer
 • workworkwork

 • Publisert: 09.01.2017, 20:34
 • Kategori: Everyday


 • God kveld babes! Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra jobb, fikk tatt noen bilder før jobb men rakk rett og slett ikke verken redigere eller legge ut noe før jeg måtte løpe avgårde. Dagen min startet allerede 07:00 hvor jeg fint startet dagen med en halvtime på sykkelen, ble enda mer trøtt etterpå enn det jeg var før haha. Nå derimot ligger jeg rett ut på sofaen, helt totalt gåen og ikke helt i form.. Imorgen er min første tidlig vakt på jobb, så jeg har ihvertfall ikke tid til å bli syk nå. Skal få slappet av så godt jeg kan ikveld og legge meg tidlig i håp om at jeg våkner kvikk og rask imorgen ♥ Og ha gode rutiner med å våkne tidlig uavhengig om du skal noe tidlig eller ikke er gull verdt! Det er hardt på mandagsmorgen, men veldig verdt det når du først har kommet deg opp! Gode rutiner i hverdager er viktig, ett innlegg med tips til en mer strukturert og gode rutiner kommer snart! 

  Ha en fin kveld videre ♥

 • Publisert: 09.01.2017, 20:34
 • Kategori: Everyday
 • 3 kommentarer
 • red Bomber

 • Publisert: 08.01.2017, 16:32
 • Kategori: Outfit

 • Caps fra Cubus - Jakke fra Berska - Tee fra h&m - Choker fra Glitter

  God kveld! Hvordan har søndagen deres vært så langt? Min har vært lite produktiv skal jeg være ærlig. En liten klessvask ble satt på for sikkert 5 timer siden og er ferdig, og jeg har kun ligget i senga til for omtrent en time siden når Marthe kom på besøk. Heldigvis var hun så snill og tok noen bilder av meg, så to innlegg på en dag er vell ikke så gærnt? Lyset tok meg igjen idag, er ikke helt vandt med mørketid og lystid enda som blogger haha. Imorgen skal det bli bedre ♥

  Ha en flott søndag videre babes!

 • Publisert: 08.01.2017, 16:32
 • Kategori: Outfit
 • 6 kommentarer
 • Sunday

 • Publisert: 08.01.2017, 13:12
 • Kategori: Everyday


 • God morgen ♥ Igår var hektisk dere! Vi våknet litt for seint opp, kastet i oss noe lett mat og satt oss i bilen for å hjelpe foreldrene til H med å rive kjøkken og rydde ut, så bar det rett på trening for en intensiv økt før vi stelte oss klare for kvelden. Lørdagskvelden hadde vi en veldig koselig kveld med middag på New Agra for å ha en siste middag med en kompis før han stikker i militære. God indisk mat og noe godt å drikke, nam! For øyeblikket derimot ligger jeg godt planta i senga omringet av kattunger jeg tror er rusa på redbull og ser på TVD. Søndag er alltid en god dag! Kos dere ♥

  Noen ønsker til innlegg? ♥

 • Publisert: 08.01.2017, 13:12
 • Kategori: Everyday
 • 2 kommentarer
 • Fluffy

 • Publisert: 06.01.2017, 18:47
 • Kategori: Everyday

 • Jakke - GinaTricot

  God kveld! Tenk at 2017 virkelig er her, bare jeg som syns det er så rart? Dette året skal bli fylt med enda flere eventyr, reiser, masse jobb og enda mer morro. Elsker nye år fordi det representerer en ny mulighet, i hvertfall i mine øyne. Ellers har jeg ikke gjort forferdelig mye spennende de siste årene jeg ikke har blogget. Fullført videregående skole, fått Henrik hjem fra ett år i militære, vi har flyttet ut, jeg har startet i ny jobb og vi har fått en ny katt, haha. Forteller mer om alt senere! Nå er det tid for å ta tak i alle nyttårsforsettene vi har satt oss, starte en normal hverdag med skole/jobb og finne på mer sprell å skape masse flotte minner vi kan le av på oppsummeringen av dette året. 

  En siste ting; Tenk at jeg har begynt å blogge igjen? Jeg ler av meg selv når jeg sånn ca har begynt å blogge en milliard ganger og aldri holdt på så lenge jeg hadde planlagt. Vell, la oss se hva det blir til denne gangen :) 

  God kveld videre folkens :) 
  Følg meg også på Instagram @ Carinalie

 • Publisert: 06.01.2017, 18:47
 • Kategori: Everyday
 • 4 kommentarer
 • hits