CARINA LIE

NYTT DESIGN: HJELP?!

 • Publisert: 05.07.2017, 07:53
 • Kategori: Blogg


 • God morgen! Nå er det tidlig morgen hjemme og veldig sent på kvelden her -haha. Hvordan er været hjemme? Her er det strålende som vanlig, med litt regn hver dag som bare er veldig deilig og kjølende. Uansett; dette innlegget skal ikke handle om noe som har med USA å gjøre, for jeg trenger nemlig deres hjelp! Jeg har verdens kjedeligste og verste bloggdesign akkurat nå og trenger desperat hjelp til å lage ett nytt. Er det noen snille som kan hjelpe meg? Jeg betaler gjerne for det. Er ikke mye hokus pokus om å gjøre, vil gjerne ha noe klassisk og enkelt. Alt er bedre enn sånn det er, si! Send meg gjerne melding her på bloggen eller mail meg: carinatlie@gmail.com ♥ Takk på forhånd! 

 • Publisert: 05.07.2017, 07:53
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • 8 TING DU IKKE VISSTE OM MEG

 • Publisert: 07.03.2017, 22:10
 • Kategori: Blogg
 • Siden forrige "8 ting du ikke visste om meg"-innlegget ble så godt tatt i mot har jeg tenkt meg frem til åtte ny fakta om meg i dag. Elsker å lese slike innlegg selv, så var ekstra gøy å få god respons mitt eget også! Husk å kommentere litt forslag til innlegg fremover hvis dere vil lese om noe spesielt. Jeg har litt bedre tid fremover så må virkelig få forhåndskrevet noen innlegg for dere så bloggen holdes vedlike hehe. Har forresten fått mitt første samarbeid på Instagram og bloggen nå som kommer om noen uker, gleder meg masse til å fortelle dere! Here you go:

  1. Jeg spiser egentlig mest godteri og sukker uken før mensen. Ellers craver jeg det liksom aldri eller syns det er noe spesielt, så om jeg er usikker på hvor lenge det er til jeg er mensen så er sukkercravingen ett godt tegn på at det nærmer seg. Haha, noen andre som har det sånn?

  2. Min aller største drøm sånn yrkesmessig er å drive for meg selv. Foreldrene mine ble fortalt allerede når jeg gikk i barnehagen at jeg var en liten boss og hadde tydlige tegn til at jeg var litt typ sjef. Man kan tolke det så positivt og negativt man vil, men jeg kjenner meg selv så godt nå at jeg vet at det er det som passer meg best. Hver gang vi hadde gruppeprosjekter på skolen var det automatisk jeg som tok ansvaret fordi jeg virkelig elsker det. 

  3. Så og si hver eneste dag etter jobb setter jeg meg i sofaen og caster Vampire Diaries på TV'en mens jeg ser på youtube videoer. Elsker å ha noe surrende på tven mens jeg gjør andre ting. Jeg setter også alltid på noe mens jeg rydder, vasker, støvsuger, lager mat eller gjør andre ting. Trenger egentlig aldri ha lyden på en gang, men hvis jeg har det så kan jeg til og med sitte på soverommet som er to rom bort fra stuen og fortsatt bare følge med på lyden og være fornøyd. Haha sært.

  4. Min aller første kjæreste er Henrik, vi ble sammen for litt over 3 år siden nå. Vi ble sammen rett før jeg fylte 18 år og det er super koselig at vi har vært sammen så lenge, han er min aller beste venn i tillegg til kjæreste så jeg kunne absolutt ikke vært mer lykkelig! Er så koselig å tenke tilbake på alle de koselige turene, opplevelsene, oppturene og noen nedturer som har gjort forholdet enda bedre. Kjærligheten ♥

  5. Jeg flyttet for meg selv allerede som 16 åring, men flyttet fort tilbake hjem. Tror jeg bodde alene i kanskje 5-6 mnd? Kanskje ikke det engang, men jeg taklet det rett og slett ikke. Jeg var absolutt ikke klar for det og jeg har aldri følt meg så ensom i hele mitt liv. Selv om jeg elsker å være alene var jeg i en veldig rar periode i livet hvor det rett og slett gikk rett vest. Jeg lå for det meste å sov, spiste aldri ordentlig mat utenom da mamma kom med flere handleposer med ordentlig mat og ikke maccern som jeg alltid kjøpte. Jeg hadde også akkurat operert og tror egentlig jeg var en smule deprimert (uten å misbruke det ordet) på grunn av alt som foregikk rundt meg og at jeg satt der helt alene. 

  6. For at jeg skal sove må jeg alltid ha venstre hånd under puten, hodet på madrassen og resten av kroppen strakt ut. Jeg må også sove innat en vegg eller på venstre side av senga. Hver gang Henrik og jeg reiser er det obligatorisk at jeg tar den siden ellers får jeg ikke sove. Det har alltid vært sånn, bortsett fra når jeg sove hjemme i min egen seng, da ligger jeg på høyre side. Haha, høres jo helt syk ut men regner ikke med at jeg er den eneste..

  7. Jeg har helt sykt fort for å overtenke alt og jeg er nesten redd for alt. For å gi dere ett eksempel så kan jeg ligge i senga for å sove, mens Henrik sover kommer jeg ofte på at jeg er usikker på om ytterdøra nede er låst, men jeg tørr ikke gå ned å låse den. Det er jo greit nok i seg selv, men da begynner jeg å tenke over alt som kan skje hvis noen faktisk bryter seg inn fordi jeg ikke tørr å gå ned å låse den eller sjekke om den faktisk er låst.. Tror jeg har vært gjennom det meste, men min verste frykt er definitivt at noen skal komme inn med en pistol. Haha nei nok om det, nå får jeg garantert ikke sove inatt...

  8. Siden jeg overtenker så mye og er ekstremt redd for alt så sier det nesten seg selv at jeg ikke ser på skrekkfilmer. Tror absolutt ikke jeg tuller hvis jeg sier jeg ikke har sett en skrekkfilm på 7-8 år, jeg totalt nekter hver gang noen kommer med ett forslag om å se en og er nesten på veg ut døren for å dra hvis det virker som at en blir satt på. Jeg er LIVREDD og takler ikke tanken av å skvette, jeg tror med sikkerhet at jeg kommer til å få hjerteinfakt eller aldri får sove igjen hvis jeg ser på det og jeg har nok hodebry som er det så det trenger jeg rett og slett ikke utsette meg selv for! 

  En ting jeg ikke visste om deg? ♥

 • Publisert: 07.03.2017, 22:10
 • Kategori: Blogg
 • 7 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK

 • Publisert: 06.03.2017, 14:52
 • Kategori: Blogg
 • UKENS TANKE 

  At jeg har det så bra for tiden, jeg gleder meg til å stå opp og starte dagen sånn virkelig. Det er deilig å ha det sånn her og jeg håper det er sånn for alltid, hehe. For en gangs skyld er jeg ikke urolig for noe og jeg vet at ting som kanskje ikke er like bra kommer til å ordne seg uansett! Det hjalp virkelig at jeg endelig fikk søkt skole igår også siden jeg bokstavelig talt har vært usikker i to år så var det så godt å endelig få gjort det. Nå gleder jeg meg bare til alt som kommer fremover, hjelper såklart også at været er så bra om dagen! 

  UKENS HØYDEPUNKT

  Masse jobbing! I LOVE IT. Det er deilig å kunne stå opp og vite at du skal noe store deler av dagen, jeg har stort sett veldig vanskelig for å gjøre noe produktivt når jeg ikke har konkrete planer. Så det er godt, håper bare det blir mer og mer jobb fremover før jeg skal på en skikkelig ferie til sommeren!

  UKENS CRAVING

  Belgiske trøfler. Har dere smakt? Shit de er så gode, men veldig mektige. Har hatt en boks siden bursdagen min og spiser litt hver dag og den blir liksom aldri tom. Kjempe god smak, en god anbefaling til alle sjokoladeelskere der ute♥

  UKENS SERIE/ FILM

  How to get away with murder! Nå har vi sett ferdig sesong to her hjemme og jeg gleder meg til å begynne på sesong tre, klarer såvidt å sovne til det fordi det er så sykt spennende. Anbefales hvis du ikke allerede har sett.

  UKENS IRRITASJON

  Ingenting denne uken, jeg har hatt det så bra og det har ikke vært noen irritasjoner what so ever♥

  UKENS MEST SPILTE SANG

  Har faktisk ikke hørt på mye på musikk denne uken, hører alltid på musikk på veg til jobb og da spiller jeg en fast liste på Spotify som jeg laget for lenge siden. 

  AKKURAT NÅ

  Sitter jeg godt plantet i sofaen med Vampire Diaries surrende på skjermen og Baro liggende vedsiden av meg å snorker. Haha, jeg kom forresten akkurat hjem fra veterinæren med kattungene, de har fått sin andre vaksine nå og begynner å bli så store... Nå skal jeg kose mer med Baro før jeg skal vise dere innkjøpet jeg har lovet i alt for lang tid nå! Fin mandag videre til dere♥

   

 • Publisert: 06.03.2017, 14:52
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • TIPS TIL NÅR DU FLYTTER UT

 • Publisert: 14.02.2017, 12:46
 • Kategori: Blogg
 • Spar penger før du flytter. Det er alltid noe du ikke har tenkt over før du har bodd deg litt inn å ser at "søren, jeg skulle hatt en ditt og datt.." og vet du kan ordne det siden du har litt ekstra satt bort til akkurat dette. Det er også greit med tanke på alle andre kjipe utgifter som plutselig kan dukke opp, kanskje vaskemaskinen strøyk med? Du vil absolutt sette pris på alle de gangene du kanskje hadde trengt de pengene, men heller satt de vekk til dette. Tro meg. 

  Sett av penger til utgifter du vet vil komme. Her mener jeg alt fra mobilregning, strøm, mat, leie/lån, transport, TV, internett og diverse annet nødvendig. Det kan også være lurt å ha en egen konto til mat, som kun går til akkurat det. Dette kommer jeg nærmere inn på senere. Spar gjerne også ett par hundre kroner til uventede utgifter, som jeg nevnte over så kommer de garantert og det kan bare være så lite som en mobilregning som var litt høyere enn du forventet. Gjør du dette har du alltid penger til det nødvendige og klarer å ha en viss oversikt over hva du sitter igjen med etterpå også. 


   

  Ha ett matbudsjett. Det er absolutt ikke tull når jeg sier det lønner seg å handle kun en gang i uken (maks to) og aldri gå inn når du er sulten. Jeg pleier å sette meg ned en gang i uken eller faktisk hver andre uke å skrive ned alt jeg trenger til måltid for alle dager og kun handle det og ingenting annet når jeg er der. Det er ikke så vanskelig som du tror, men da må du også spise den maten du selv har kjøpt for at det ikke skal fylle seg opp og varer blir gamle. Ett godt tips her er å laste ned appen "mattilbud", her får du ukentlige oppdateringer på hvordan tilbud det er ikke alle matbutikker og kan alltid følge med hvor det er best tilbud, spesielt kanskje på det dyreste du kjøper som somregel er kjøtt, kjøttpålegg og masse gode ferske grønnsaker og frukt. Du får også middagstips i appen. 

  Finn møbler på Finn.no. Føler kanskje dette er litt undervurdert? Ikke vet jeg, men jeg gjorde det. Her fikk jeg billig sofa, en god stor stol til stuen, spisebord + stoler og diverse annet. Det er ikke dette du nødvendigvis trenger å bruke mest penger på første gangen du flytter ut, for det koster å etablere seg og alt du kan få billig er såklart det beste i en startfase. Tallerkner, bestikk, glasser og diverse kjøkkenutstyr kjøpte jeg billig på IKEA. 

  Dopapir. Ja, sykt rart at jeg lager ett eget punkt med dette. MEN jeg skal komme med ett godt tips til dere. Jeg har kun kjøpt dopapir i store pakker av enten russegrupper eller venninner som sparer opp penger til klassetur etc.. Da har de vanligvis tatt 400kr for ganske mange ruller dopapir og du har det en halv evighet. For det er seriøst dyrt å kjøpe det i butikk, så dette er ett billigere alternativ i det lange løp. 

  Processed with VSCO with f2 preset

  Lag liste over hva du mangler. Her tenker jeg det er å lurt å skrive ned alt du kommer på av både store og små ting. Vanligvis har man en seng, dyne/pute, TV, klesskap, litt tepper og diverse pynt fra før. Dette er unødvendig å tenke på da om du ikke allerede har spart opp penger til akkurat dette. Det er mye man trenger, som for eksempel sofa, stuebord, vaskemidler, vaskemaskin, tørkestativ, støvsuger, vaskeutstyr til gulv og kluter til diverse. Dette er kun noe av det, men det er såklart helt nødvendig og det koster penger dette også. Jeg kjøper alt av vaskeutstyr og midler på Europris, her får jeg alt av sensitive produkter til en fin pris i forhold til mange dagligvarebutikker. 

  Ha gode rutiner. Dette er virkelig KEY til å få ting til å gå rundt om du bor alene eller om du er samboer. Jeg har allerede skrevet litt om gode rutiner innen å handle mat, men det er også viktig med rutiner innen vask, rydding, støvsuging, skifte sengetøy etc.. Jeg pleier å sette av en dag i uken, vanligvis søndag fordi da har jeg alltid fri fra jobb og hele dagen ledig, til å vaske og rydde skikkelig i hele leiligheten. Ellers rydder jeg og støvsuger litt i hvert rom etter behov. Vi deler også på dette ansvaret her, noe jeg syns er veldig viktig! Rydd alltid opp etter deg med en gang, ellers har det fort for å stå litt lenger enn du orker å se på det og det hoper seg fort opp... 

  For første gang vil du virkelig kjenne på en ordentlig selvstendighet og frihetsfølelse som ikke kan beskrives. Kos deg og lykke til!♥

   

 • Publisert: 14.02.2017, 12:46
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • hits