CARINA LIE

SHOPPING

 • Publisert: 08.07.2017, 17:06
 • Kategori: USA 2017

 • Heiheiii! Hvordan har dere det? Igår tilbringte vi nesten hele dagen på enda en Disney park, nemlig Epcot. Det var helt fantastisk og fyrverkeriene som var ved stengetid var så vakkert å se på, ikke likt noe jeg har sett noen gang! Det var litt forsinkelser pga tornadovarsel, haha. Jeg tror jeg var den eneste som tok det litt seriøst og ble seriøst drit redd. Det la seg ett helt sort skydekke over himmelen som lyste opp konstant av lyn, jeg fikk helt totalt panikk der jeg satt. Heldigvis roet det seg fort og fyrverkeriene kunne bli skutt opp. 

  På torsdag derimot var vi å shoppet litt på Florida Mall, her var egentlig absolutt alt du kan tenke deg av butikker. Jeg shoppet ikke så veldig mye denne dagen, men plukket med meg litt ting jeg har ønsket meg en stund. Hva jeg kjøpte tenkte jeg å vise senere, kanskje i en video? Vi får se. Er det en ting jeg liker spesielt godt med å shoppe i andre land enn Norge er at utvalget er en million ganger bedre. Hjemme i Porsgrunn har vi kun ett lite kjøpesenter med veldig begrenset utvalg av ting. Det er liksom aldri noe nytt. Så jeg tenker uansett om jeg kjøper ett plagg her som har akkurat samme pris som hjemme, altså ikke noe spesielt billig, så har jeg hvertfall fått ett plagg som ikke alle har hjemme eller som jeg kommer til å se i samme butikk i ett halvt år. Er dere ikke litt enig? Syns det er så forferdelig kjedelig, pluss at jeg aldri syns jeg finner noe fint når jeg shopper hjemme. 

  I dag har vi bare tenkt til å slappe av etter en lang dag igår, jeg venter faktisk på at en stor burger skal komme på døren mens jeg sitter å blogger. Kan nesten ikke vente på det! Så skal vi nok kun ligge å sole oss ute på verandaen før vi drar ut å spiser på kvelden igjen. Vi har faktisk ikke dratt på en "ordentlig" restaurant enda, kun sånn typ PizzaHut.. Så jeg kjenner det blir godt med ordentlig god mat, kjenner jeg har veldig lyst på en biff idag. Jeg tar såklart bilder til dere. Xx

 • Publisert: 08.07.2017, 17:06
 • Kategori: USA 2017
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Fredrikke Gustavsen

  08.07.2017 kl.17:25

  Ååå elsker sephora!!

  Skriv en ny kommentar

  hits