CARINA LIE

DISNEY WORLD

 • Publisert: 07.07.2017, 17:10
 • Kategori: USA 2017
 • Hei og god dag! Nå har vi allerede rukket å stå opp, sole oss litt og spise frokost. Klokken nærmer seg elleve og vi drar om ett par timer til enda en Disney park, nemlig epcot ☺ Idag tenkte jeg å fortelle dere om hvordan Disney World var! Vi var der i nærmere 10 timer på onsdag og for de som ikke har vært der før så vil jeg si vi var ganske slitne når vi ankom leiligheten igjen. Det er så mange mennesker der, selv om vi dro på en dag som statistikken sa det skulle være mindre mennesker, at vi måtte vente i kø overalt! Og da mener jeg overalt... Den første karusellen vi tok som het Space Mountain måtte vi venter 70-80 minutter for å ta, det værste var nesten ikke å vente så lenge en gang fordi den varte kun i 1 minutt -hahah. Men alt i alt var jeg veldig fornøyd med dagen, vil si det absolutt er verdt å ta turen om du er i område! Det er virkelig som å komme inn i diverse Disney filmer og du får føler du 'glemmer' den ordentlige verden litt når du går inn! Vakte gjennomførte gater og ikke minst slottet der inne. Wow sier jeg bare!

  Slottet var så stort og vakkert! Sykt imponert over hva de har gjort her inne, er så gjennomført og de har virkelig tenkt på alt. Det var blant annet veldig varmt den dagen vi var der, så det var regn dusjer her og der så man kunne kjøle seg ned -haha, genialt!

  Vakre gater! Denne lå i MainStreet, her lå det en kun butikker med klær, suvenirer og godteri. Du fant også starbucks her også blant annet!

  Det var også en vakker parade som gikk fordi der vi satt oss ned for å spise. Da var det Disney karakter på karakter som kom ned gaten! Noe så gjennomført og vakkert💕Jeg tok masse bilder, men tenkte å vise dere enda mer fra dette senere. Her har du en smakebit av skjønnheten og udyret ☺

  Her får du kanskje en liten tanke om hvor mye mennesker det var der inne! Haha, helt galskap. Var derimot veldig koselig å se alle de små jentene som kom i prinsesse kjoler, så klare for å se sine store idoler!

  Jeg deler mer bilder senere, nå må vi gjøre oss klare snart og prøve å ikke gå glipp av for mye sol🌞 Ha en fin dag videre 💕

 • Publisert: 07.07.2017, 17:10
 • Kategori: USA 2017
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Fredrikke Gustavsen

  07.07.2017 kl.18:19

  Åååå så gøy, heldig!!

  Skriv en ny kommentar

  hits