CARINA LIE

4TH OF JULY

 • Publisert: 07.07.2017, 04:19
 • Kategori: USA 2017
 • Gooood morning! Eller klokken er jo midt på natt for dere, men la oss late som det er morgen snart i Norge hvertfall. Nå er jeg snart på veg til å sovne, vi har nemlig hatt en kjempe lang dag med sol og shopping. Jeg tenkte å fortelle mer om dette senere, for nå skal jeg nemlig fortelle dere om 4th of July feiringen som jeg lovte! Ikke at det ble til noe veldig spesielt, hadde forventet mer action i byen her, men kanskje forventningene mine bare var litt for høye? Hvem vet. Vi koste oss uansett med hjemmelagde burgere, tivoli og god stemning hele dagen egentlig! 


  Se så mye godt! Utvalget i butikkene her er langt ifra hjemme, så du kan lage like god mat hjemme i leiligheten (hvis du har kjøkken) som ute på en restaurant! Hamburgerbrødene var seriøst himmelske♥


  Her har du "utsikten" fra verandaen vår, her finner du blant annet slanger, alligatorer og vaskebjørner... Haha! HELDIGVIS er alle verandaene inngjerda slik at verken små eller store dyr kommer inn. Har derimot veldig lyst til at en alligator skal ta turen opp av vannet så jeg får sett, er litt nysgjerrig.. hehe. Vi hat sett en del vaskebjørner her. 

  Her tilbringte vi resten av kvelden, med en del karuseller og morro! Vi tok ingen selv, men det var like morro å se på. Jeg har faktisk fått veldig skrekken for karuseller i det siste, så er ett under at jeg tok noen i Disney World igår. Det skal jeg forteller dere mer om imorgen, så stay tuned. 

  Håper dere har det fint og flott hjemme i noreeeg, vi koser oss ihjel her borte hvertfall ♥ Nå er det natta her, plutselig snakkes vi igjen! Xx

 • Publisert: 07.07.2017, 04:19
 • Kategori: USA 2017
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Tiril Sørensen

  07.07.2017 kl.07:20

  Åå, det ser ut som du storkoser deg! Jeg kjenner meg igjen i å ha liiitt for høye forventinger, haha. Men godt å høre du hadde en fin dag likevel :-) Kos deg masse videre!

  Victoria Larsen

  07.07.2017 kl.11:48

  Ser veldig koselig ut! Fine bilder :-)

  elisebr

  07.07.2017 kl.17:49

  Så fine bilder og så god hamburgeren så ut! :)

  Skriv en ny kommentar

  hits