CARINA LIE

I DET SISTE HAR JEG...

 • Publisert: 26.06.2017, 12:11
 • Kategori: Everyday
 • Nå er det gaaanske mange uker siden jeg sist blogget. Dermed tenkte jeg at en liten oppsummering av disse ukene ville være på sin plass. Tiden har virkelig flydd, mai og juni har liksom ikke føltes ut som hele måneder en gang fordi de har gått så fort. Vanligvis syns jeg sommeren kommer så treigt, men ikke i år!

  👱 Jeg har blitt blondie! Nå er det en stund siden håret ble farget så etterveksten begynner å titte betraktelig fram, hehe. Jeg tror etter mye frem og tilbake at jeg trives best som blondine, så går nok ikke tilbake til mørkt med det første.

  🏡 Vi har for alvor begynt å kikke etter hus eller leilighet. Dette er en kjempe spennende prosess, men også veldig frustrerende og tankefull. Det er vanskelig å finne noe som føles helt riktig for begge på alle plan, men vi er optimistiske å satser på at noe perfekt dukker opp hvert øyeblikk!

   

  💸 Jeg har fått ny jobb! Dette er veldig spennende, og jeg kommer til å fortelle dere mer om dette senere.

  🐱 Vi har fått 3 søte pusebebbier i hus, gjett om det blir vanskelig å reise fra de i nesten en mnd. De har spredd mye glede rundt her, men også mye kaos og ødelegging av gardiner og diverse.. Haha, søte er de uansett 😍

   

  💰 Jeg har sluttet å snuse!!! Endelig, dette er nok det som har vært vanskeligst for meg i det siste. Samtidig som at det har gått veldig 'greit' så har det vært en periode med mye craving på alt søtt for å dempe suget av nikotin. Jeg tenker at noen ekstra kilo får bare komme, jeg er veldig stolt av at jeg har klart å slutte etter fem år med konstant snus under leppa! Tenk hvor mye penger jeg sparer også da? Woho!

  🇳 Feiret 17.mai! Denne dagen syns jeg er så vanvittig koselig, spesielt nå som vi har en tradisjon med å være hos besteforeldrene til Henrik med hele familien hans. Jeg har ingen besteforeldre igjen så jeg setter utrolig stor pris på å tilbringe tid med hans familie. Senere på dagen satt jeg hos mamma i flere timer å koste meg med kaker og godt selskap! Denne dagen er liksom magisk på mange måter, jeg fikk i tillegg brukt den flotte bunaden min som jeg er så glad i!

  Har du gjort noe morsomt de siste månedene? 💕

 • Publisert: 26.06.2017, 12:11
 • Kategori: Everyday
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits