CARINA LIE

8 TING DU IKKE VISSTE OM MEG

 • Publisert: 17.03.2017, 19:52
 • Kategori: Everyday
 • 1. Jeg er helt håpløs til å lade mobilen. Har en forferdelig irriterende tendens til å sette mobilen til ladning og med en gang den kommer til ca.30% så tenker jeg at det holder for litt hvertfall og slik holder jeg på. Hver gang jeg drar ett sted så har jeg som regel alltid lite strøm... Håpløs

  2. Om kun noen få måneder drar jeg sammen med Henrik til USA og det er vår første gang til å reise dit, vi gleder oss vanvittig mye! Jeg skal lage ett eget innlegg med planer og hvor vi skal når det begynner og nærme seg, gleder meg så til å blogge derfra!

  Processed with VSCO with f2 preset

  3. Når jeg finner en sang jeg liker så hører jeg på den konstant til jeg kan hele sangen utenatt i tillegg til jeg blir absolutt helt drittlei. Den går som regel i ett i bilen, når jeg sminker meg, når jeg steller meg på badet osv.. Det er helt vanvittig, jeg blir så hekta at jeg kan høre på den flere ganger på rad. Mon tro hvor irriterte vennene mine er på meg til tider når jeg konstant ber om den samme sangen - haha!

  4. I helgene spiser vi bare "dritt"-mat her hjemme, altså enten så er det hamburger, pizza, kebab eller pita. Selv om vi lager det selv er vi dårlig til å få i oss annen mat i helgene fordi det frister rett og slett mest av alt. Det er lov å kose seg i helga da vell og merke♥

  5. Jeg har alltid drømt om å drive noe eget. Jeg har helt sikkert skrevet om dette før, men det er hele grunnen til at jeg valgte den linja jeg skal begynne på til høsten. Da får jeg ett innblikk i hvordan en bedrift drives og lærer mye om økonomi, det er viktig uansett men hovedgrunnen er fordi mitt største ønske er å drive enten en egen butikk/nettbutikk eller ett firma av ett slag.
  Processed with VSCO with f2 preset

  6. Med en gang jeg farget håret mitt mørkt igjen nå så angret jeg. Jeg er naturlig blond, men trives for all del veldig godt i mørkt også. Derimot er det noe spesielt når jeg får den perfekte blond fargen og klarer å ta vare på den, da er jeg mest fornøyd med håret! Tenkte jeg skulle begynne med litt striper snart så jeg har det blondt før sommeren. Eller kanskje jeg bare skal total bleke det? Jeg går som regel alltid for den kjappeste og skadeligste måten, heh..

  7. Jeg velger å være fornøyd med kroppen min rett og slett fordi jeg ikke er noe glad i å trene og ser da heller ikke noe poeng i å klage over noe. Gjør man ikke noe for å endre seg og spiser bare dritt og likevel sitter å klager så syns jeg egentlig det er unødvendig. Jeg kjenner meg selv så godt at jeg vet jeg ikke er noe flink eller liker å trene så da ser jeg meg bare fornøyd med den kroppen jeg har blitt utdelt og ferdig med det. 
  Processed with VSCO with f2 preset

  8. For litt over 2 år siden klipte jeg håret mitt helt kort. Da snakker vi HELT kort altså, det var kanskje 3-4mm på sidene og lengre på toppen. Var så fan av Miley da gitt, men syns det var utrolig tøft og at jeg egentlig kledde det godt. Var gøy å ha hatt det, men er glad håret mitt vokste drit fort ut igjen - haha. 

  Nå er det hjemmelaget pizza og film som står på tapeten her hjemme, jeg er så heldig som har en samboer som er døds flink til å lage mat og steller istand for meg♥ Noen filmtips til oss? Xx

 • Publisert: 17.03.2017, 19:52
 • Kategori: Everyday
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  annirendauvi

  17.03.2017 kl.22:13

  Åh, så morsomt å lese! :) Ha en flott fredagskveld <3

  Skriv en ny kommentar

  hits