CARINA LIE

hvordan jeg krøller håret på 5 minutter

 • Publisert: 17.03.2017, 13:06
 • Kategori: Skjønnhet


 • Heihei! I dag tenkte jeg og vise dere (endelig) hvordan jeg krøller håret mitt i en fei. Det var faktisk en video på facebook jeg så for lenge siden som brukte denne teknikken, når jeg prøvde den selv ble jeg helt frelst! Jeg har ikke så vanvittig langt hår enda, men jeg har veldig tykt hår så det tar vanligvis ganske lang tid å rette ut eller spesielt og krølle. Det er også vanskelig og komme til bak, men med denne metoden så er alt så enkelt og gjort på null komme niks. Hvis du vil vite hvordan jeg fikk looken over så skroll videre ned♥ Her viser jeg dere steg for steg:


  Her ser dere mitt helt naturlige hår / Du begynner så klart med å gre håret, krøllene blir mye finere med ett slett hår. Vanligvis pleier jeg å rette håret helt før jeg krøller det, men i dag lå håret så fint med masse volum så jeg følte ikke det var nødvendig. 


  Start med å dele håret opp i to deler, jeg foretrekker og sette håret i midtskill når jeg gjør dette, fest med hårstrikk. / Jeg bruker alltid beskyttelse spray! Min er fra Gama Professional og den lukter fantastisk! Viktig å ta vare på håret♥


  Jeg liker best å lage krøller med rettetang og bruker alltid GHD rettetangen min, den funker som bare det! / Del ut små seksjoner og begynn og vri tanga rundt håret for å lage en krøll. 


  Krøllen skal sånn ca se slik ut når du er ferdig / Resten av håret du har samlet skal se slik ut etter du har krøllet hele seksjonen. 


  Veldig lekker! Her har jeg krøllet ferdig begge seksjonene / Dra forsiktig av strikken så du ikke ødelegger krøllene og så er vi klare for styling!


  For å style bruker jeg kun en hårbørste som har børstene langt fra hverandre, jeg anbefaler egentlig en stor kam for luftige og fine krøller! / Før jeg grer (eller etter) igjennom så setter jeg krøllene med en hårspray. De holder seg lengst hvis jeg setter de før jeg grer, men jeg bruker heller ikke en veldig sterk hårspray. Den er veldig lett og holder krøllene hele dagen, hater klissete krøller :) Jeg bruker Matrix sin Freezing Spray. 


  Og voila! Du har nå fine løse krøller på kun noen minutter. Det er klart styling tar lengre tid utifra hvordan du ser ønsker resultatet, jeg elsker en litt messy look med store løse krøller. Skal jeg noe pent har jeg som regel midtskill og er jeg mer casual og skal for eksempel på jobb eller på shopping syns jeg det er kulere med en slengt over sideskill. Ett godt tips for å skape volum er også å enten bruke rettetangen og bøye håret øverst, eller så pleier jeg og tuppere og sette det med hårspray de dagene håret mitt er litt mer flatt. 

  Håper du likte innlegget for det var så morsomt for meg å lage det! Selv elsker jeg tips og triks til en lettere hverdag med glam. Si ifra hvordan det går om du prøver selv. 

 • Publisert: 17.03.2017, 13:06
 • Kategori: Skjønnhet
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Victoria Larsen

  17.03.2017 kl.15:04

  Så flotte bilder av deg, wow! :)

  Skriv en ny kommentar

  hits