CARINA LIE

all about brows

 • Publisert: 14.03.2017, 11:12
 • Kategori: Skjønnhet
 • Processed with VSCO with f2 preset

  Øyenbryn var aldri et tema for meg før jeg begynte på videregående, jeg er ganske heldig å ha masse brynshår som er relativt mørke. Derimot har jeg mye "hull" mellom bryna som gjør at de ikke ser veldig fyldig ut og etterhvert forstod jeg hvordan jeg kunne fylle dette inn. Jeg har faktisk ikke vært gjennom mange brynsfaser og egentlig har jeg stort sett gjort det samme med brynene mine i alle år. Jeg har derimot byttet og prøvd en del forskjellige produkter, nå har jeg endelig funnet mine favoritter som jeg har holdt med siden jeg prøvde de første gang! 

  Processed with VSCO with f2 preset

  ·eyebrows frame your face·

  Processed with VSCO with f2 preset
  Jeg har brukt Anastasia DipBrow i flere år og er kjempe fornøyd. Jeg bruker fargen "taupe" uansett om jeg er brunette eller blondine. Den passer veldig godt til hudfargen min også så det ser naturlig ut. Jeg har faktisk også en annen øyenbrynsfarge i pudderform som jeg tar på enden av brynene når jeg har veldig mørkt hår for å få de til å balansere mer med hårfargen. Jeg kjøper mine dipbrows på nettet eller på kicks ♥

  På bilde til venstre ser du hva jeg alltid bruker til sist. Denne lille saken fant jeg i Polen når jeg var på jentetur og den har vært en lifesaver siden! Det er en eyebrow gel mascara som holder hårene på plass når du har tegnet de ferdig. Den inneholder også litt farge så man trenger strengt talt ikke fylle de ordentlig inn engang hvis du bare vil gå for en naturlig look. Elsker denne! 

  Det venstre bilde inneholder de kostene jeg bruker for å påføre dipbrowen, jeg har kjøpt de to sorte på ebay til en slikk og ingenting og de funker som bare det! Kosten har jeg kjøpt på h&m og den har jeg hatt i så mange år at jeg husker absolutt ikke når jeg kjøpte den engang, jeg bruker aldri blyanten men bare kosten. 

  Processed with VSCO with f2 preset

  Processed with VSCO with f2 preset

  De gode dagene kommer og går, det er absolutt ikke hver dag øyenbryna mine ser fine ut, men øvelse gjør virkelig mester. Jeg liker å fokusere på en lys farge innerst og mørkere ytterst. Liker best at de ser "naturlige" ut og ikke for Instagram brows hvis dere skjønner. Jeg går alltid etter min egen form på bryna. Jeg napper brynene mine ca annenhver til hver tredje dag, de gror så vanvittig fort. En gang inni mellom farger jeg de også enten i salong eller hjemme. Det er veldig deilig å få det gjort av en profesjonell som regel, men det kommer såklart an på hvor ille det er. Noenganger er det virkelig billigere å bare gjøre det selv, er det helt krise og jeg skal noe ekstra så er det en selvfølge at jeg unner meg det♥

  Processed with VSCO with f2 preset

  Hva er ditt favoritt brynsprodukt? ♥

 • Publisert: 14.03.2017, 11:12
 • Kategori: Skjønnhet
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  arielcalypso

  14.03.2017 kl.12:51

  Bruker den samme :)

  Carina Lie

  15.03.2017 kl.19:40

  arielcalypso: Det er den beste :D

  Skriv en ny kommentar

  hits