CARINA LIE

MITT NYE HÅR

 • Publisert: 04.03.2017, 17:31
 • Kategori: Everyday
 • Processed with VSCO with f2 preset

  Processed with VSCO with f2 preset

  Hola! Lørdagen har virkelig gått i ett altså, først våknet jeg en time før vi fikk familiebesøk og skulle ha lunsj hos mamma. Rakk det heldigvis. Klokken 14 var det deretter duket for middag, kaffe og kaker hos besteforeldrene til Henrik. Farfaren fylte rundt tall i går og det var så koselig å være hele familien samlet, veldig heldig med en så flott svigerfamilie må jeg bare si ♥ Nå har Henrik tatt turen videre til Oslo mens jeg sitter å forbereder litt innlegg for kvelden siden jeg er virkelig nødt til å slappe av noen timer før jeg skal på jobb igjen 22:00, nå har jeg ikke vært der på over 2 uker så føler jeg nesten må mentalt forberede meg på nytt haha. Heldigvis gikk alt over forventningene forrige gang, storkoste meg fra begynnelse til slutt så satser på samme tralten idag. 

  Hvordan har dere det? Imorgen skal vi i enda en bursdag litt senere på dagen så skal få mast litt på H om å ta litt bilder, tenkte å satse på litt antrekks innlegg fremover, føler stilen min har forbedret seg til de grader etter garderoben fikk en real opprydding og noen nye innkjøp! Gleder meg til å vise dere hva jeg har kjøpt, det innlegget kommer imorgen!

  I går fikk jeg endelig farget håret mitt også, var så på tide! Gikk for en litt mørkere og gylnere tone denne gangen. Neste gang blir det nok lyst igjen, men det får bli når etterveksten og fargen er stygg igjen. Liker absolutt best å ha lyst hår på sommeren, da blir det mindre vedlikehold med tanke på at jeg egentlig er ganske lys så slipper jeg å tenke på ettervekst og sånn. 

  Ha en fin dag videre ♥

 • Publisert: 04.03.2017, 17:31
 • Kategori: Everyday
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Thea Linni

  04.03.2017 kl.17:36

  Det passet du veldig godt til! Jeg syns folk ofte får en helt annen glød i ansiktet med mørkere hår :D

  Pernille

  04.03.2017 kl.19:06

  Det kledde deg, så fin som du er :)

  Skriv en ny kommentar

  hits