CARINA LIE

SLITEN

 • Publisert: 02.03.2017, 21:31
 • Kategori: Thoughts

 •  

  Hei dere! I kveld skulle egentlig ett innlegg om alt det nye jeg har kjøpt kommet ut, men jeg sovna på sofaen. Jeg har vært så vanvittig sliten i dag og har rett og slett ikke hatt ett prosent ork til å reise meg opp fra sofaen en gang. Har jobbet så mye de siste dagene så jeg trengte virkelig en slik dag dessverre, og det er litt synd det går på bekostning av bloggen. Sånn er det bare noen dager! I morgen kommer jeg sterkere tilbake forhåpentligvis med mer energi og motivasjon. 

  Ellers har dagen min vært bra, det var en stille dag på jobb og fikk gjort mye rydding og vasking. En ting som er litt frustrerende å jobbe i ett annet fylke er seriøst hvor seint jeg kommer hjem?! Haha, ikke for å klage, men når jeg jobbet på senteret her i byen kunne jeg liksom jobbe til klokka 16:00 og være hjemme 16:15, noe som var så sykt deilig fordi da hadde jeg liksom mye av kvelden igjen. Nå derimot er jeg ikke hjemme før 17:00 når jeg er ferdig 16.. Det er en forskjell og ikke minst forferdelig ekkelt å kjøre på motorveg frem og tilbake til jobb, de siste dagene har været vært så dårlig at jeg seriøst har vært redd for mitt eget liv haha. Så all credz til de som pendler langt hver dag frem og tilbake til jobb, det er søren meg ikke bare bare! 

  Nå er det bare imorgen igjen i Larvik så er jeg ferdig der for uken, så står bar jobben for tur på lørdag kveld/natt. Henrik og jeg skal btw i 3 (!!) bursdager i helgen, haha jeg dør. Vi må virkelig være kreative når det kommer til gaver, den ene bursdagen er 80 års dagen til farfaren til Henrik. Har du noen forslag så skriv de gjerne ned under, det er så vanskelig når de har alt syntes jeg. God kveld videre til dere ♥ Jeg lover å bli bedre!!

 • Publisert: 02.03.2017, 21:31
 • Kategori: Thoughts
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Victoria

  02.03.2017 kl.22:49

  Jeg håper du koser deg i bursdager :)

  Carina Lie

  03.03.2017 kl.10:32

  Victoria: takk<3

  Skriv en ny kommentar

  hits