CARINA LIE

FAVORITT REDIGERINGS APPER PÅ TELEFONEN

 • Publisert: 21.02.2017, 21:04
 • Kategori: Instagram


 • Før / Etter

  Pixlr: Her har du mulighet til å redigere alt fra lysstyrke, farger, legge på filter, crop, sharpen og alt annet du trenger. Du har i tillegg mulighet til å endre litt på utseende med å bleke tenner og blurre ut huden om du ønsker. Appen tilbyr også muligheten til å lage collager, som bruker flittig av meg når jeg blogger fra mobilen. Denne er gratis og anbefales på det sterkeste!

  VSCO: Her legger jeg inn alt av bilder jeg ønsker å ha på Instagram så jeg ser hvordan feeden min ser ut til alle tider, hehe. I tillegg bruker jeg den også til å legge på kule filtere, du kan gratis gå inn å hente flere pakker med filtere om du ikke liker de som er der. Jeg bruker mest A5, F2, P5 men aldri på full. Så hvis du lurer på hvordan Instagram bildene mine får en type effekt så er det mest sannsynlig en av disse. I tillegg endrer jeg alt fra lysstyrke, kontrast og litt mer varme på bildene her! Super app som også er helt gratis.

  Facetune: Denne kostet meg 40kr om jeg husker rett, og den er absolutt verdt alle kronene! Dette er en litt mer unødvendig app, men jeg liker den veldig godt selv om jeg aldri pleier å redigere bildene mine så mye lenger. Her har du mulighet til å gjøre øynene skarpere (fremheve), gjøre tennene hvitere, glatte ut huden, reshape ansiktet om du ønsker osv.. Den er veldig enkel men profesjonell, anbefales på det sterkeste! Du kan se en video her som forklarer appen litt mer. 

  3D Effect: Her har du mulighet til å legge over den effekten som gjør at det ser ut som ett 3D bilde. Kjempe populært og tøft! Jeg leita meg ihjel etter denne appen fordi de andre er så forferdelig dårlige, men endelig fant jeg den! Denne er også gratis. 

  Lightroom: Mange er nok kjent med Lightroom på pcen, men jeg bruker den kun på mobilen. Den er helt gratis og tilbyr deg mulighet til å fikse bildene skarpere, lysstyrke, kontrast på en fin og profesjonell måte. Jeg liker denne veldig godt også. 

  Min all time favoritt er nok VSCO og Pixlr, jeg har brukt de i år og dager nå og syns de er enkle å forstå og veldig enkle å bruke. Jeg lager gjerne en review på video til dere om det er ønskelig, sjekker du ut instagrammen min og ser en effekt du liker så spør meg gjerne hva jeg har brukt så svarer jeg. 

  Fin kveld videre, håper du likte innlegget!♥

 • Publisert: 21.02.2017, 21:04
 • Kategori: Instagram
 • 6 kommentarer
 • 6 kommentarer

  Hege Kristin

  21.02.2017 kl.22:41

  takk for tips :D

  Carina Lie

  22.02.2017 kl.15:45

  Hege Kristin: <3

  Victoria Larsen

  21.02.2017 kl.23:47

  Veldig gode tips! Jeg bruker VSCO :-)

  Carina Lie

  22.02.2017 kl.15:45

  Victoria Larsen: Takk! Absolutt den beste appen :)

  Jeanette

  22.02.2017 kl.12:03

  Så fint bilde ble etter du redigerte! Jeg bruker allerede vsco, men takk for tips! Skal prøve de ut :)

  Carina Lie

  22.02.2017 kl.15:45

  Jeanette: Tusen takk! Anbefaler spesielt Pixlr, veldig god app til redigering :)

  Skriv en ny kommentar

  hits