CARINA LIE

8 TING DU IKKE VISSTE OM MEG

 • Publisert: 13.02.2017, 11:30
 • Kategori: Everyday


 • - Jeg har alltid mark i rumpa og har lyst til å oppleve noe nytt. Jeg kan gjerne komme hjem fra en flere ukers lang ferie og fortsatt ha lyst til å reise igjen. Selv om jeg er glad i å være hjemme til tider er jeg veldig glad i å se, smake, utforske, ta og føle på nye steder. Jeg vil absolutt reise mer enn jeg har gjort og allerede i år får jeg oppleve enda ett nytt land og kontinent, jippi!!

  - Jeg har blogget siden jeg gikk i 8.klasse, altså 13 år gammel. Nå har jo det såklart vært veldig av og på, men har alltid hatt en interesse for å skrive, ta bilder, dele og lage videoer. Syns det er kjempe morsomt! 

  - Når jeg søkte på videregående var medier og kommunikasjon mitt første valg og jeg kom også såklart inn der. Det gikk ikke mange dager før jeg forstod at dette var helt feil, i tillegg til at jeg savnet å gå med venninnene mine. (haha så teit) Så jeg fikk byttet skole til helse og sosial, noe jeg såklart ikke angrer på, men ser jo den dag idag at jeg hadde fått mye mer nytte av førstevalget siden det er av mye mer interesse enn helse. 

  - Sminke, skjønnhet og mote har aaaalltid vært en interesse. Altså jeg husker allerede i 6.klasse at jeg begynte å eksperimentere med hår og litt sminke. Jeg hadde utallige hårfrisyrer og farger i løpet av de årene og ble fort også avhengig av extentions. Husker jeg fikk masse komplimenter for håret mitt med extentions og da ble jeg så glad. Følte jeg var en av de eneste som var genuint interessert i dette så såklart var det da gøy med litt ekstra kommentarer. Så daglig på youtube videoer av beautyguru´s for å lære nye teknikker innen sminke og hår. Morsomt at det har lagt ett godt grunnlag for alt jeg kan idag og ikke minst at jeg har prøvd og feilet så mange ganger at jeg vet nå hva som går og hva som absolutt ikke passer, hehe.   - Frem til jeg gikk i 10.klasse var jeg skikkelig chubby. Husker jeg følte sååå på det og følte meg aldri noe fin i det hele tatt. Plutselig fikk jeg det for meg at jeg skulle endelig trene, spise sunt og gå litt ned. Dette endte såklart i alt for lite mat, alt for mye trening og 20 kilo ned på EN MÅNED!! Altså what?! Jeg hadde ikke kontroll what so ever og jeg er evig glad for at jeg sluttet fort igjen. Det var som mammaen min alltid sa at når jeg ble eldre kom jeg til å miste mye av det "valpefettet", dette stemte jo såklart. Nå har jeg ett sunt forhold til mat, trening og vekt noe jeg er veldig glad for. Ingen 15-16 åring burde noen gang gjøre det jeg gjorde, haha... Her snakker vi trening to ganger om dagen og en appelsin i løpet av hele dagen altså, hjelp.

  - Når jeg var mindre, tror faktisk jeg begynte allerede på barneskolen, pleide jeg å tegne mine egne klær. Her snakker vi fulle kolleksjoner for både kvinner og menn til de forskjellige årstidene. Haha, morsomt om jeg hadde funnet de igjen så jeg kunne vise dere de! Jeg satt ofte hos oldemoren min å tegnet, også fikk jeg litt tips av hun til hva jeg kunne tegne videre og sånn. Gode minner♥

  - Jeg har tre tatoveringer. En er på ribbeina, en på foten og en på venstre arm. Den på armen er den eneste som betyr noe og den jeg er mest fornøyd med. Foreldrene mine frarådet meg til å ta tatovering, men når de så hva det var jeg tok så syns de det var helt greit. Jeg angrer ikke et sekund.

  - Til høsten skal jeg endelig starte på skolen igjen, jeg har bestemt meg for å studere. Jeg forteller dere hva det er senere. GLEDER MEG!

  Ha en fin dag videre ♥ 

 • Publisert: 13.02.2017, 11:30
 • Kategori: Everyday
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Victoria Larsen

  13.02.2017 kl.11:38

  Så spennende lesing! Mye jeg ikke visste :-)

  Gudrun Marie

  13.02.2017 kl.14:19

  Elsker å lese sånt, ettersom jeg ikke kjenner deg så fikk jeg vite litt nå :)

  Caroline

  14.02.2017 kl.04:03

  Veldig interessant lesing :-) Jeg elsker slike innlegg, faktisk :-)

  Skriv en ny kommentar

  hits