CARINA LIE

MY SKINCARE ROUTINE

 • Publisert: 12.01.2017, 15:01
 • Kategori: Skjønnhet
 • Helt siden jeg var i tenårene har jeg vært glad i å prøve og teste ut nye hudpleieprodukter. Jeg var aldri mye plaget med urenheter eller kviser, men fikk alltids noen her å der. Jeg kan faktisk huske mamma kjøpte en del produkter til meg også som vi begge prøvde ut, noen passer oss og andre ikke! Nå derimot tror jeg at jeg har klart å finne en perfekt match for min hud. Er ikke plaget av noe urenheter nå heller, men det vil ikke si at huden ikke trenger rens og stell den også! 

  BE BERRY SASSY Exfoliating face scrub bruker jeg alltid først etter jeg har vasket ansiktet med varmt vann, da får huden en grundig rens før jeg setter igang med noe som helst annet. Det er en blanding av små og store skrubb korn som rett og slett fjerner det du trenger av dagens festligheter før du legger deg. Jeg bruker den kun ett par ganger i uken.

  BE BERRY FRESH Balancing mud mask bruker jeg etter jeg har tatt scrub eventuelt. Enten bruker jeg skrubben og mud masken eller så går jeg bare direkte til fuktighetskremen min. Denne luker absolutt helt fantastisk og etterlater huden glødende og myk! Og best med alt så fjerner den rødheter. Ett eksempel er noe jeg opplevde her om dagen, noen dager er huden min absolutt umulig å ha med å gjøre og sminken vil derfor heller ikke legge seg pent. Så jeg prøvde denne masken etter å ha frustrert tatt av meg sminken for hundrende gang og gjett om det funket! Ingen irritert og sta hud, sminken la seg fint igjen og jeg ble enda mer glad i denne enn det jeg var fra før ♥

  BE BERRY CLEAR Illuminating peel mask bruker jeg også noen ganger etter skrubben, men noen ganger velger jeg å kun bruke denne etter å ha vasket ansiktet. Lukter også helt amazing og etterlater huden myk som en babyrumpe (hehe) og frisk, kan også kjennes litt strammere ut i maska etter den noe jeg syns er litt godt. Denne peeler du rett av etter den er tørr og man kan faktisk se spor av urenheter igjen på masken!  100% ren kokosnøttolje funker kjempe godt om fuktighet til både hud og hår! Ett lite tips: Denne får du billig hos Asia mat, den lukter fantastisk! 

  Decrusto har vell de fleste hørt om til nå. Denne lille peel off masken gjør virkelig det den lover og litt til! Denne bruker jeg kun en gang i ny og ne, men når jeg sier den fjerne alt av urenheter, porer og disse irriterende blackheadsene så gjør de virkelig det. På meg er den liiitt vond å ta av, så jeg bruker den kun når jeg må.

  3 tips for fin hud

   ♥ Drikk masse vann! Anbefaler absolutt å alltid ha en vannflaske i nærheten eller med deg, jeg har alltid en i vesken ♥
   ♥ Vitaminer! Vitamin B gjør under for hår, negl og hud ♥
  ♥ Tørk alltid av deg sminken før du legger deg! Jeg kan garantere at huden ikke har det godt med sminke på, dessuten er ikke puten fin med foundation flekker på seg heller ♥  Fuktighet - Sist men ikke minst har jeg sverget til denne siden jeg fikk den i julegave av min kjære mor for noen år siden. Den er helt vanvittig drøy i bruk, jeg har tross alt hatt den i over ett år. Jeg bruker den alltid etter vask og eventuelt skrubb av ansiktet før jeg legger meg, eller så har den funket fantastisk som base under sminken også! 

  Vi er ikke alle heldige med gode gener som gjør at vi har stram og fin hud hele livet, så ta vare på huden og du vil aldri angre! Du vil også føle deg finere når huden er fresh og ren, tro meg. Har du noen faste produkter du bruker? Vil gjerne ha tips til noe nytt hvis du er veldig fornøyd med noe spesielt.

  Ha en fin dag videre :)

 • Publisert: 12.01.2017, 15:01
 • Kategori: Skjønnhet
 • 6 kommentarer
 • 6 kommentarer

  Victoria Larsen

  12.01.2017 kl.15:18

  Veldig fine produkter! :)

  Maria Jansen

  12.01.2017 kl.15:55

  Likte dette innlegget veldig godt! Tusen takk for mange gode tips og at du delte de produktene som du liker! Må teste ut noen av disse :)

  Ønsker deg en veldig fin dag videre!

  Carina Lie

  12.01.2017 kl.16:03

  Maria Jansen: takk! Billig er de også, absolutt verdt å prøve :)

  Alexandra Emilie

  12.01.2017 kl.16:19

  Mange gode produkter :D

  Tonje

  14.01.2017 kl.15:34

  Elsker det produktene du har øverst der, formula 10.0.6. Syns de funker kjempebra :)

  Tonje

  14.01.2017 kl.15:34

  Elsker det produktene du har øverst der, formula 10.0.6. Syns de funker kjempebra :)

  Skriv en ny kommentar

  hits